Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr68

QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 23, 20:23)
Bet dirb. medutis puikus pakaitalas gliukozei  thumbup.gif ....bet Norfoje jis be galo tamsus , IKI  per puse šviesesnis .

O gal bandėt su naminiu medum? Kodėl jis netinka?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 08 23, 20:36)

dabar dar prisiminiau neatsakiusi į klausimą apie tą patį sviestinį kremą: aš sviestinį darau sviestas+kondensuotas santykiu 2:1, nors dažniausiai iš akies, pakeliui sviesto, keli šaukštai kondensuoto, sviestą išplaku iki purumo, tada palaipsniui įpilu plakant kambario temperatūros kondensuoto pieno, įsijoju tarkuotų trupinukų, nerealus špaklius bet kokiam tortui išlyginti  4u.gif

ačiū pasižimėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 08 23, 21:25)
O gal bandėt su naminiu medum? Kodėl jis netinka?

Aš nebandžiau , nemėgstu medaus kvapo , manau nuo tikro ir masė gali jį įgauti , gal yra dariusių su tikru , patars .

Papildyta:
Labanakt merginos smile.gif .
Atsakyti
turiu namie glicerino,pirkto iš akomos. Rašo, jog organiškas, tikiuos tiks konditerijai. Nors, tortas skirtas bus namams, tai papuošimų vaikams neduosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 08 23, 21:03)
Ačiū  4u.gif  Tada liuks, nes skystos gliukozės ne visur būna pirkt.

o jeigu baltumo truksta, yra toks baliklis kaip cia geriau paaiskinus baltos spalvos milteliai, kuriu idejus mase buna baltesne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 23 rugpjūčio 2011 - 21:41
Sveikos na glicerina as gavau vaistinej,kurioje man pasake kad ji maistui geriau nenaudociau ,kadangi ji naudoja ivairiems naminiams kremams gaminti pvz.ranku.
Cia as ne apie Lietuvos vaistines kalbu.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 08 23, 22:44)
Šito pačio klausiau prieš pora gal sav. Nieks taip ir neatsakė. Bet išsiaiškinau iš vienos kepėjėlės. Reikia dėt skystą. O kur pirkti, negaliu pasakyt, nes esu ne LT.

o as visada dedu milteliais ir viskas gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 08 23, 22:05)
Sveikos na glicerina as gavau vaistinej,kurioje man pasake kad  ji maistui geriau nenaudociau ,kadangi ji naudoja ivairiems naminiams kremams gaminti pvz.ranku.
Cia as ne apie Lietuvos vaistines kalbu.

Nemaisykit yra glicerinas dvieju rusiu vidiniam naudojimui ir isoriniam, tortus kepant naudojamas tik vidiniam naudojimui!!!!! Isorinio naudojimo glicerinas eina muiliuku, kremu gamybai ir pns...
Atsakyti
laba nakti smile.gif
del vidinio vartojimo smile.gif tai jei pirksit LT vaistinese sakys, kad jis ne tam skirtas ir jo naudoti tokiem reikalam negalima.
del medaus kas klause, esu skaiciusi kad naudoja ir naturalu medu pastilazui ir viskas liuks tik va del spalvos tai jau nuo medaus priklausytu (aisku cia apie skysta kalbu smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 08 23, 19:24)
Labas mergaites.
Gal kas net galetu parodyti nors truputi kaip yra daromi lapeliai is plikytos teslos tokie ilgokos formos ir graziai karpuotais galukais.Ir pas @drija@buvo ant torto balti panasus is ko jie padaryti ir kaip reikia isgauti tokia forma.Ir dar vienas klausimelis@drijai vestuvinis tortas kur su juosta apjuostas ir virsui kiek suprantu nerinukai uzdeti .kaip reikia pritvirtinti silkine juostele prie torto teisingai.Aciu labai uz atsakymus jau labai si karta pasistengiau klausimu prirasyti blush2.gif

cia aprasymas
http://www.supermama...?...&p=31369563
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 rugpjūčio 2011 - 00:24
sakes blink.gif blink.gif blink.gif nieko sau cia siandien....
minciu daug bet sunku viska issakyti.
Pirmiausia tai Atize toks vaizdas kad jum ryskiai pritruko demesio. Nesuprantu isvis ka jus dar cia veikiate,eikit i savo rusaiciu forumus ir ten sedekit nelindus cia ir nedarius nesamoniu. (Man net butu geda cia rodytis...)

Del kai kuriu 'stipresniu' pakomentavimu... tai reikia pazint pirmiausia zmones, pvz Naitas, jos tiesiog toks bendravimo stilius ir nei kanda nei ka,ir nereikia cia varyt iskart ant zmogaus.(Skaitineju sia tem jau ne pirmi metai,kazkada kazko paklausiau,ir biski 'ikando' issigandau....bet paskui pamaciau kad jos daznai toks stilius lotuliukas.gif ) Kitas dalykas,cia dedamos foto norim isgirst ne tik 'grazu' bet ir kritika,tai nera ko cia pykt ir skereciotis 'oi mane izeide'...sako zmones tiesiai sviesiai kaip atrodo.

Senbuvems : jusu torcikai tikrai nuostabus,sakot norit kazko daugiau nei ''Labai grazu'' bet problema tame kad arba mes pradziamoksles nepamatom kazkokiu minusiu arba tiesiog nera prie ko prikibti! doh.gif
Kiekviena karta isijungusi nekantrauju pamatyti jusu sedevrus! Jau kaip kitos sake,i juos beziurint tiesiog uzkyla upas kazka eiti ir bandyti lipdyti! Esame nuosirdziausiai dekingos uz jusu ta varga,kad dalinate patarimus,fotkinate kaip ka daryti,rodote mum savo grozius,mus tai labai labai ikvepia! O ka ten kitos pavyduoles peza nekreipkit demesio! tongue.gif

As galiu tik tiek pasisiulyti,jeigu reiktu kam,galiu atsiusti dazu,ar seip kazko is UK,nueinu i parduotuvele ir nuperku wink.gif o daugiau net nezinau kaip ir atsilyginti galeciau ar padeti senbuvems,nes jau nustebinti tai vargiai,cia daugiau atvirkstinis varijantas lotuliukas.gif

QUOTE(pasta222 @ 2011 08 22, 19:00)
@adrija@tiesiog tobula thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

siaubas kiek dar daug mokytis doh.gif

gal į kūsus pas jus a bigsmile.gif

gerai butu čia visoms  g.gif turbut norinčiu acirastu lotuliukas.gif

jauciu net visos is uzsieniu subegtume i LT jeigu paskelbtu tokius kursus! lotuliukas.gif

p.s.Pasta222 man labai LABAI patinka jusu tortukai,kazkoks ipatingas issiskiriantis stilius wub.gif (kaip ir Olesta,@Adrija@,Asseni,Rugiagele.....bet jos jau ta zino tongue.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 24 rugpjūčio 2011 - 01:26
A NEBAIGSĖT VĖINA KARTĄ IR AŠ SAKYSO, mano žemaitiška kantrybė irgi turi ribas doh.gif

*vietoj gliukozės dėti dirbtinį medų...o jei MMG, pirkti gliukozės miltukus ir virti sirupą, gi viskas aprašyta receptuose g.gif
*naminis medus netinka, nes keičia spalvą, masė pasidaro trapi, visai kitokia sudėtis yra natūralaus medaus ir dirbtinio padaryto iš cukraus
* norit baltos masės, ji ir gaunasi balta, dar dadėkit citrinos rūgštelės, kaip jau rašiau viršutinėj papuošimų temoj ir turėsit puikią masę
Atsakyti