Įkraunama...
Įkraunama...

bebe confort vežimėliai

QUOTE(kristuska13 @ 2007 09 21, 00:14)
na man irgi BBC sportinukas (tas mazais ratais, lyg Loola, net nezinau tiksliai blush2.gif ) tooooks grazus, kad net atejau cia paskaitinet apie ji, su mintim gal pasikeist savo PPP3, kuriam siaip neturiu anei vieno menkiausio priekaistelio, isskyrus tai, kad BBC lyg grazesnio dizaino biggrin.gif tai cia paskaicius atsiliepimus blink.gif , bet kokia mintis keisti vezimuka dingo biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai nesiulau loolos, tokia suma pinigeliu butu kaip i s.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 09 20, 10:50)
Ir galvoju dabar: Mamos!! Jei mano lelius gims sausio 10-14, as tikrai 3-4 sav. per salcius i laukus neleksiu is savo 4 a. Paskui pavasares. GAL MAN TO LOPSIO IR NEREIKIA? Tos miegamosios dalies? Varinet galesiu su auto kedute, jei ka.. O paskui ir su sportinuku. Be to, GAL SPORTINUKE GALIMA TAIP PADARYT PADETI, kad vaikas pusiau guletu?? GAL TO LOPSIO NEREIKIA??? Kaip manot?

as bet kokiu atveju uz lopsi, ypac jai maziukas gimsta ziema, man tiesa pasakius gaila leliuku, kurie atvazineja savo kudikyste vien auto kedutei blush2.gif blink.gif nu bet cia kiekvieno reikalas mirksiukas.gif bet uz lopsi nieko geriau tikrai nera wub.gif silta, gera, nei praous nei ka wub.gif ech gaila mum jau praejo tas laikas kai vazinejomes wub.gif taip jau pasiilgau wub.gif verysad.gif
Atsakyti
As turejau URBAN vaziuokle, sportine dali ir PRELUDE lopsi. labai patenkinta siuo vezimuku, lengvas, manevringas, lopsiukas erdvus ir patogus leliukui. Del lopsiuko reikalingumo noriu pasakyti - tikrai reikalingas bet kokiu metu laiku gimusiam mazyliui. BBC PRELUDE turi papildomus pritvirtinimus prie galines automobilio sedynes, tai veztis leliuka galima visur, vaziuokle lengvai issilanksto, o patogumas sedeti kedeje ar guleti lopsyje - nesulyginamas. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoklis @ 2007 09 21, 23:49)
As turejau URBAN vaziuokle, sportine dali ir PRELUDE lopsi. labai patenkinta siuo vezimuku, lengvas, manevringas, lopsiukas erdvus ir patogus leliukui. Del lopsiuko reikalingumo noriu pasakyti - tikrai reikalingas bet kokiu metu laiku gimusiam mazyliui. BBC PRELUDE turi papildomus pritvirtinimus prie galines automobilio sedynes, tai veztis leliuka galima visur, vaziuokle lengvai issilanksto, o patogumas sedeti kedeje ar guleti lopsyje - nesulyginamas.  2.gif

kas keisciausia kad tuos prtvirtinimus turi daug lopsiu, bet vesti automobiliu lopsi su vaikeliu tai yra DRAUDZIAMA g.gif
Atsakyti
Nu tik nepataupyk lopsisui pinigu, jei geriau koki pigesni vez pirkt, bet lopsys butinas mazam kudikeliui, juk jo nugaryte formuojasi, butina, kad guletu ant tiesaus pagrindo, nesusilenkes. As kaip man sunus guledavo lopsiuke isvis masinines kedutes nenaudojau, o tik lopsi tasydavau, nors ir sunku doh.gif man toks nesiojamos kedutes tokios atrode nepatogios doh.gif va dabar jau i ta masinine tikraja kedute bebe confortuko sedames, tai katu, kaip karalius lotuliukas.gif
ir siaip man tie Windoo lopsiukai - pasaka, taip ir noredavosi su mazgium igriut kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2007 09 28, 11:07)
as ir domiuosi bbc vaziuoklemis, bet neisisvaizduoju kuri geresne, gal zinot kur rasti info apie jas...  g.gif

patirties turiu as siokios tokios ir pati nezinau, ka daryt g.gif
tturim urban pries kelias dienas isigyje, nu baisu, jau girgzda labiausiai, dar pardotuvei supurske ir vel pradejo girgzdet. Tai ryt vaziuosiu kelt suma, nes man nereik vezo kuri os kelias dienas panaudotas girgzda, tai ka reiks daryt po puses metu blink.gif tegul keicia i kazka kito...
Atsakyti
O urban vaziuokle telpa i lifta, o gal visos bc vaziuokles telpa?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2007 09 30, 20:54)
O urban vaziuokle telpa i lifta, o gal visos bc vaziuokles telpa?

urban tai tikrai tilptu, nes lengvas ir mazas, i trekas jau didesnis, reik issimuotuot lifta, kad nenusipirkt ir bedos neapturet biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar lopselis Calypso Air tvirtinasi tik ant Urban vaziokles? O ant twin club? niekur nerandu tokios info. Gal kas esat susidure?
Atsakyti
Aš tai susiradau per internetą ir parsisiunčiau visiškai naują.Siunčiausi iš tokio žmogaus kuris manau tuo ir užsiima.Tik pas jį kainos žymei mažesnės negu parduotuvėj,nes parduotuvėj didelis antkainis.Nusipirkau lopšį,važiuoklę ir sportinę dalį "opera" tai už viską sumokėjau 1050 lt.(kiti tiek prašo už padėvėtą) g.gif
Atsakyti
Aš tai savaitgalį buvau Tindirindi ir aprodė man jie savo naujieną - BBC Streety. Nu labai fantastiškas komplektukas (lopšys, sportinė ir auto), tik atskirai neparduodamas, o jau lengvumas thumbup.gif Apie 8 kg sveria, kas man iš 5 aukšto lankstant be lifto bus itin svarbu. Nu bet ir kainytė jo - 1800 už viską doh.gif Gal kas turit jį?

Beje, rodė ir dar kažkokį senesnį rėmą, tokį metalo spalvos, bet ant jo tinka tik du seni lopšiai mėlynos ir raudonos spalvos, tik va pavadinimo tai jau nežinau. Tai irgi super lengvas ir labai gražus biggrin.gif
Išvis nieko nenusimanau aš apie vežimus dar doh.gif O taip reikės lengvučio vežimėlio...
Atsakyti
Mamytes,
kas turit Urban vaziokle, pavardinkit man jos pliusus ir minusus.Viena pliusa- lengvumas, jau zinau. 4u.gif
Atsakyti
Na ką gi atėjo ir mano eilė pasigirti. ax.gif Labai ilgai rinkausi vežimėlį ir išsirinkau HIGH TREKĄ, WINDOO IR CREATIS. Dabar panaudojusi du mėnesiukus galiu pasakyti kad padariau teisingą pasirinkimą. lotuliukas.gif Kaip smagiai važiuoja, tiesiog valdyti galima vienu pirštu. Lopšys irgi labai patinka tik vienas minusas neaišku kaip ilgai jame gulėsim nes mano panelė gimė net 57 cm. ūgio tai būtų gaila jeigu greitai išaugtų. verysad.gif O kėdutė irgi thumbup.gif tiesiog trakšt ir jau ant high treko ratų. Ir lauke ir namuose ir svečiuose labai patogu. rolleyes.gif
Atsakyti