Įkraunama...
Įkraunama...

bebe confort vežimėliai

Gal kam teko girdeti kokiu kitu firmu autokedutes tinka ant Bebe Confort vaziuokliu?
Atsakyti
g.gif schmoll.gif , o ar yra tokiu keduciu, man rodos ne.... nors....
Atsakyti
Tai gal adapterius pritaikyt galima?.. g.gif
Atsakyti
Matet,dabar,tindirindi kaledines % ir High trek'ai pigesni,kai kuriau spalvu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai. thumbup.gif

Va čia.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2007 12 17, 14:04)
Tai jau tikrai. thumbup.gif

Va čia.

geras ir naujai vienai spalvytei % rolleyes.gif . mes kedute moby isigyjom savaitgali,labai patogi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 12 17, 14:43)
geras ir naujai vienai spalvytei % rolleyes.gif . mes kedute moby isigyjom savaitgali,labai patogi thumbup.gif

thumbup.gif mes ir moby nusipirkom kedute su %
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2007 12 17, 16:26)
thumbup.gif  mes ir moby nusipirkom kedute su %

Zinome thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri pavasariop parduosit BB High Trek sportini varianta?
Atsakyti
mes po vasaros pardavinesim tik g.gif o tai tau neapsimoka, nusipirkt dabar uz 999lt, kurie su %, negu tu koki pavazineta nusipirksi uz kokius 850lt. laai mazas skirtumas, o kur naujas ir kazkieno pavazinetas. bet zinoma jums spresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 26, 13:26)
Nu tik nepataupyk lopsisui pinigu, jei geriau koki pigesni vez pirkt, bet lopsys butinas mazam kudikeliui, juk jo nugaryte formuojasi, butina, kad guletu ant tiesaus pagrindo, nesusilenkes. As kaip man sunus guledavo lopsiuke isvis masinines kedutes nenaudojau, o tik lopsi tasydavau, nors ir sunku doh.gif man toks nesiojamos kedutes tokios atrode nepatogios doh.gif  va dabar jau i ta masinine tikraja kedute bebe confortuko sedames, tai katu, kaip karalius lotuliukas.gif
ir siaip man tie Windoo lopsiukai - pasaka, taip ir noredavosi su mazgium igriut kartu biggrin.gif

O jus vaikeli kam gimdet - kad uzmust paskui paprastam lopsyje vezant - net ir nerasinekite tokiu nesamoniu, visos kedutes yra pritaikytos kudikeliui - mes is ligonines jau keduteje parsivezem tik gimusi - o kitaip vezioti yra grieztai draudziama, pernai kudikelis uzmustas taip buvo, siemet taip pat, o kiek neskelbiama per televizija tokiu nutikimu, beje musu labai geru pazystamu taip vaikutis zuvo - paprastam vezimo lopsyje buvo vezamas - tai kam isviso gimdyt g.gif Jus manot, kad darot gera i kedele nededama doh.gif schmoll.gif BBC kedutes nesiokles ypatingai geros ir pritaikytos leliukams mazuliukam, kai paskaitai tokias nesamones, net kraujas uzverda schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Vaiko nugaros linkiai formuojasi tada kai jis pirma karta atsiseda puses metu, paskui kai pradeda vaikscioti - bet kuri medike jums ta patvirtins - o iki to laiko stuburiukas tikrai nenukencia keduteje - jos padetis tam pritaikyta, mamos pilvuke jis taip pat susilenkes buna.

Labai reiktu atsiliepimu apie Kart vezimuka - iki kiek vaikas realiai i sportinuka tilptu, mano berniukas nemazas, reik didelio erdvaus vezimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduliukas: 27 gruodžio 2007 - 21:54
Meduliuk, nesikarsciuok taip biggrin.gif Tiek Windoo, tiek Preliudo lopseliai pritaikyti vezioti automobilyje (viskas puikiai prisitvirtina) ir tikrai nebutina kisti i autokedute, pirmus menesius. Saviski, as nuo kokiu 3-ju men pradejau vezioti autokeduteje. Kitas dalykas, kai mamos vezasi ant keliu, minkstuose lopsiuose, kurie buna universaliuose vezimeliuose, tuomet sutinku, kad baisu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trepsė: 28 gruodžio 2007 - 10:38