Įkraunama...
Įkraunama...

bebe confort vežimėliai

turiu bebe vezimeli su visais priedais, kaip ir patenkinta juo, bet yra savu minusu, pirmiausia jis gana sunkus, jei reikia nusinesti daug laiptu zemyn, tai gana svarbu, po to, nepatinka, kad rankena neperkeliama,, galima apsukti pati lopsi, bet tai tiesiog nepatogu ir plius kazkaip gaunasi tada galva zemiau koju - negerai galima butu vezti atbula, bet nezinau ar mano vezimas brokuotas ar kaip, bet atbulas jis nevaziuoja nes kraiposi priekiniai ratai, jie kazkaip iki galo neuzsifiksuoja iki galo. Tai cia pagrindiniai minusai, pliusus isvardina parduotuve biggrin.gif SIAIP LABAI PATOGU NUSIPIRKTI PRIEDA PRIE AUTOMOBILINES KEDUTES, KAD GALIMA BUTU UZDET ANT RATU, NES MANISKIS NUO TRIJU MEN. ATSISAKE Guleti lopsyje, jam mat viskas l. idomu pasidare, osportinis dar per didelis buvo, tai maes toj automobilinej kedutej ir duodaames. ir siaip patogu - isitraukei is masinos, uzdejai ant ratu ir varai, nereikia veztis ir to lopsio.
Atsakyti
na taip, liga biggrin.gif kaip kazkam BMW liga lotuliukas.gif pas mano vyra viskas su BMW, o pas vaika su Bebe Confort blush2.gif

o jei rimtai, tai man pvz smalsu, kodel dauguma cia Lietuvoj Elios SS autokedute taip isimyleje, o ne Creatis g.gif siaip man asmeniskai Creatis daug smagesne, o ir uzsieny kazkaip populiaresne smile.gif

dar va del Prelude ir Windoo diskutavot. Aisku, Windoo mazokas, bet vis tiek sekanciam vaikiukui Windoo itaisysiu, jei iki to laiko nieko geriau nebus smile.gif mum Prelude labai nepatiko tiesa pasakius.. tas tvirtinimo lankas koks nepatogus - dek, nuimk, jei nori ant grindu pastaty. Lopsio tiesiai panesti neiseina, svyra tai galva, tai kojom zemyn, rankenos rankas verzia, o masinoj kai veziojomes, tai vaikiukas vis ridinedavosi tam lopsy, nors ir didelis buvo. Windoo taip nebutu buve, be to, rankenos labai patogios thumbup.gif ir ta visa ventiliacijos sistema Windoo labai patinka. Siaip, kaip sakiau, musiskis Prelude ilgai nevazinejo - greitai ant Operos ejom pusiau gulom, tai ir isaugt nespejom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 10 rugpjūčio 2006 - 23:08
QUOTE(happy @ 2006 08 10, 07:40)
as rinkciausi Chicco C1:
1.kompaktiskesnis,
2.lengvesnis,
3.bebe turedamas vistiek manau noresis sketuko,kai vaikas paaugs
4.ratukai nors ir mazi,bet amortikai tikrai geri ir minkstai vaziuoja

Man galbūt irgi labiau patiktų Chicco, bet pabadžiau pavažinėti ir pasirodė, kad ratai labai bilda ir galbūt jie mažoki, bei gali kratyti leliuką. Bet šiaip jei ne tie ratai tai būčiau tikrai Chicco pirkus.
Papildyta:
Miglota minėjai kad jis nelengvas, aš turiu tokią informaciją:

BC vezimas:

Trophy air 6 - Remas 8,6kg
Sportine dalis Opera – 3kg.
Prelude lopsys – 4,8kg; Windoo – 6kg.
Creatis kėdute – 3,9kg. ; Elios – 2,8kg.
Ratus skersmuo: priekiniu 20,5cm., galiniu 24cm.

O gal kas žinote tikslius svorius Chicco trio, ar daug lengvesni jie?
radau tik kad ratai 18cm.
Atsakyti
'siaip tai neblogas variantas issirinktas smile.gif tik is savos patirties galiu pasakyti, kad prelude mum tai nepatiko - labai nepatogios rankenos, pastoviai ta tvirtinimo rema nuimineti, uzdejineti reikia. be to, jame vaikas labai trumpai vaziavo, labai greitai persedom i opera paguldyta. taip kad rinktis prelude vien del to, kad jis didesnis, nelabai apsimoka, nes vaikiukas gimsta gi nedidukas (o musiskis tai didelis gime ir augo greitai) ir nebenori jis tam lopsy ilgai vazineti, taip kad manau windoo vis tiek geriau. be to ziema - vaikui ir silciau bus mazesniame lopsyje. o viskas vis tiek tilps. del to, kad vaikui paaugus, norisi sketuko, pritariu. atvazinejom mes su prelude, su opera, o mazdaug 10 menesiu persedom i sketuka. Bet nemanau, kad del to neapsimoka pirkti bebe confort universalo, ji vis tiek lengvai parduosi, taip kad nuostoliu kaip ir nebus tada ax.gif
Atsakyti
dar vienas minusas BBC, kad automobiline kedute be pado, o chicco man rodos jis yra... nes uzknisa tuos dirzus nuolat priseginet doh.gif
Atsakyti
dar truputį nepagaun su tais diržais ir priedais. Kiek pamenu, pardavėja minėjo kad Prelud lopšiui reikalingi dižai norint leliuką vežti automobilyje, o dar reikalingi kažkokie priedai norint ant rėmo pritvirtinti automobilio kėdutę?
Kiek žinau tai Chicco dedasi viskas be jokių priedų tiesiai ant rėmo???
Atsakyti
nebutinai reikia priedu, ziurint ka rinksies wink.gif jei pirksi creatis, tai nereiks jokiu papildomu tvirtinimu ant vaziuokles. tik pvz creatis neuzdesi ant everest vaziuokles, bet jos parduotuvese cia ir nepardavineja.
jei pirksi elios ss auto kedute, tai tada reikes pirkti tokius 2 kistukus, kad uzdeti auto kedute ant kokios nori vaziuokles wink.gif
Papildyta:
zodziu is tos komplektacijos, kuria rasei virsuj, tai vienintelio tvirtinimo tau reikes prelude lopsiui - tokio remo, kad ant vaziuokles uzdeti, daugiau nieko papildomai tau nereikes wink.gif
Atsakyti
vilke, o jis netelpa i lifta? 65x105 cm ismatavimai (lifto)?

Atsakyti
hm, reiktu pamatuoti. siaip mum trophy air 4 vaziuokle i senos statybos namo lifta netilpdavo sad.gif reikdavo suskleisti. gerai, kad pas pacius namie lifto nera, tai tik pas senelius eidami vargdavom smile.gif

o siaip kuria vaziuokle butent tu domiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 08 11, 00:08)
Prelude labai nepatiko tiesa pasakius.. tas tvirtinimo lankas koks nepatogus - dek, nuimk, jei nori ant grindu pastaty. Lopsio tiesiai panesti neiseina, svyra tai galva, tai kojom zemyn, rankenos rankas verzia, o masinoj kai veziojomes, tai vaikiukas vis ridinedavosi tam lopsy, nors ir didelis buvo. nevazinejo - greitai ant Operos ejom pusiau gulom, tai ir isaugt nespejom  ax.gif

1.tvirtinimo lanka galima palikti prie remo ir nuimineti lopsy be to lanko, remas su lanku kuo graziausiai susilanksto
2. Lopsio gaubtas neteisingai uzdetas,jei paemus uz rankenu svirduliuoja, reikia atsegti gaubta ir viena rankenos dalis turi buti prakista pro ta gaubta ir tada nesvirduliuos. Nu ytariu nelabai as cia aiskiai paaiskinau doh.gif As pati savo vaika praveziojau su neteisingai uzdetu gaubtu ir tik veliau tai suzinojau doh.gif
Atsakyti
na, gal ir mes praveziojom su neteisingai uzdetu gaubtu, nezinau biggrin.gif bet nepatiko prelude nei mano vyrui, nei man. aisku, gal del to, kad mes ji daugiau nesiojomes ir veziojomes masinoj, o ne ant vaziuokles wink.gif tai tie drizai prelude ir rankas nupjaudavo.
o tas lankas man vis tiek nepatogus buvo, zinau, kad galima nuiminet lopsi be jo, bet man tai ziauriai nepatogu buvo.
Atsakyti
isityrinejau, kad trophy air 6 turetu tilpti, o trophy air 4 ir high trek netelpa sad.gif

beje, kazkas klause, ar Kaune BB comfort prekiauja, tai pati maciau Vaiku mieste Savanoriu pr. yra smile.gif
Atsakyti