Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(Tender @ 2011 08 18, 18:00)
Saimita, dirzelis ant jusu atrodo puikiai, as irgi toki uzsisakius, bet tai koks nusivylimas del spalvu!
JCREW puslapy jos akivaizdziai kitokios ir manau koreguotos kompiuteriu, kitaip nepaaiskinsi. Apgavyste, ir jau ne pirma karta man taip  g.gif  Perki viena spalva o atsiuncia visai kitokio atspalvio.  doh.gif
JCREW cia

aha, dabar pastebėjau, kad tikrai spalvos kiek neatitinka..
bet man nelabai svarbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 18, 15:59)
Pasirodysiu realiai.

Labai gražiai viskas thumbup.gif O diržiukas koks stambus bigsmile.gif Gailėsiuosi, kad neėmiau jo per tą nuolaidą.

QUOTE(Tender @ 2011 08 18, 17:00)
Saimita, dirzelis ant jusu atrodo puikiai, as irgi toki uzsisakius, bet tai koks nusivylimas del spalvu!
JCREW puslapy jos akivaizdziai kitokios ir manau koreguotos kompiuteriu, kitaip nepaaiskinsi. Apgavyste, ir jau ne pirma karta man taip  g.gif  Perki viena spalva o atsiuncia visai kitokio atspalvio.  doh.gif
JCREW cia

Nemanau, kad koreguotų specialiai, tiesiog kai kurie audiniai įdomiai reaguoja į šviesą ir pvz šilkas, versta oda paprastai duoda gerokai ryškesnę spalvą. Po vieno karto atidžiau žiūriu į spalvų pavadinimus, jie daugiau teisybės atskleidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 18, 15:59)

Labai grazus wub.gif gal kas turit tokius parduoti, kad tiktu krutinei apie 104cm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2011 08 18, 17:53)
Labai grazus wub.gif gal kas turit tokius parduoti, kad tiktu krutinei apie 104cm. 4u.gif

Tuoj tarpininkės grįš iš atostogų, galėsite tiesiogiai užsisakyti mirksiukas.gif http://www.jcrew.com...~~~~~/36329.jsp
Atsakyti
ai dar pamiršau pagirti šią nuostabią šilko suknytę. Pirkau mamai, tai laabai graži wub.gif Įdaviau broliui, kad nuvežtų, tai sakė tiko.. wub.gif bigsmile.gif PIrkom 10 dydį, bet tiksliai mamos išmatavimų nebepamenu.. Krūtinė berods apie 100, o klubai apie 110 g.gif

user posted image
Atsakyti
O J.Crew atitinka dydzius, ar padidinta kaip VS?
Atsakyti
QUOTE(Ryto saule @ 2011 08 18, 20:38)
O J.Crew atitinka dydzius, ar padidinta kaip VS?

Kaip koks rubelis 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, man atrodo kazkuri pirkote Back-zip ballet flats
http://www.jcrew.com...~~~~~/28693.jsp

Kaip realiai jos? ar patogios? pirsto nespaudzia? reikia balerinku tamsiu ir neradu kol kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2011 08 18, 17:53)

Jcrew isparduotuveje parduodu tokius juodus 10 dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 08 18, 19:56)
Mergaites, man atrodo kazkuri pirkote Back-zip ballet flats
http://www.jcrew.com...~~~~~/28693.jsp

Kaip realiai jos? ar patogios? pirsto nespaudzia? reikia balerinku tamsiu ir neradu kol kas  4u.gif

As ne savo dydi emiau, tai spaudzia doh.gif O siaip atitinka pagal mane.
Labai dailiai padarytos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 08 18, 21:32)
As ne savo dydi emiau, tai spaudzia  doh.gif O siaip atitinka pagal mane.
Labai dailiai padarytos  wub.gif

Mazokos kiek pamenu ane? nes irgi galvoju gal si karta 8 pasiimti o ne 7H g.gif
o gal turi nuotraukyte? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aniuta241 @ 2011 08 18, 21:03)
Mazokos kiek pamenu ane? nes irgi galvoju gal si karta 8 pasiimti o ne 7H  g.gif
o gal turi nuotraukyte?  blush2.gif

Ismatuosiu ir pafotografuosiu rytoj drinks_cheers.gif
As emiau 8, nezinau kas man ten susisuko galvoj, gal nebuvo 8H.. g.gif Dazniausiai ir nesioju 8H, 8.5.
Atsakyti