Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 08 18, 19:17)
ai dar pamiršau pagirti šią nuostabią šilko suknytę.  Pirkau mamai, tai laabai graži  wub.gif Įdaviau broliui, kad nuvežtų, tai sakė tiko..  wub.gif  bigsmile.gif  PIrkom 10 dydį, bet tiksliai mamos išmatavimų nebepamenu.. Krūtinė berods apie 100, o klubai apie 110  g.gif

user posted image

SaiMita, viskas thumbup.gif

Gal galite smulkiau apie suknele, gal nuoroda turite ax.gif
Gal galesite sukneles ismatavimus atsiusti i az, labai domina, kazko reikes i viena baliuka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 08 18, 22:53)
SaiMita, viskas  thumbup.gif

Gal galite smulkiau apie suknele, gal nuoroda turite ax.gif
Gal galesite sukneles ismatavimus atsiusti i az, labai domina, kazko reikes i viena baliuka ax.gif  4u.gif

nuoroda
Būtinai aprašysiu plačiau, kai vėl aplankysiu mamą (turbūt kitą savaitgalį) ax.gif ir vaizdinę medžiagą pabandysiu įkelt rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau vakar šiuos gražuolius. Labai dailūs ir tikrai visi ne "bobutiški" biggrin.gif
Su 37 - 7 dydis kaip tik, mažesnių tikrai nenorėčiau schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Dzinte uz komentara, gailiuosi, kad nepirkau per 40 off, dabar lauksiu kol ismes nors 30 ir gaudysiu bigsmile.gif

Tiesa, o jie patogus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte3: 19 rugpjūčio 2011 - 07:17
Labas rytas,

pasiemiau vakar paltuka J. Crew Double-cloth salon coat wub.gif Tai man 0 dydis kaip tik thumbup.gif Didesnio nenoreciau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2011 08 19, 08:14)
Tiesa, o jie patogus?  g.gif

Kiek teko prasieti per kambari - tai pasirodė patogesni nei Talbots g.gif Nors man kaip nenešiojančiai "kulnų" vėlgi aukštokas kulniukas biggrin.gif Ir jie siauroki. Tai mažesnių nei įprastai nešioji, net puse dydžio nerekomenduočiau imti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 19 rugpjūčio 2011 - 07:32
QUOTE(Asstule @ 2011 08 19, 07:24)
Labas rytas,

pasiemiau vakar paltuka J. Crew Double-cloth salon coat  wub.gif Tai man 0 dydis kaip tik  thumbup.gif Didesnio nenoreciau  ax.gif

Su kokiais ismatavimais tiko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 19 rugpjūčio 2011 - 07:43
QUOTE(Laputa @ 2011 08 19, 08:43)
Su kokiais ismatavimais tiko?  4u.gif

84-65-88 4u.gif
Man atrodo ir jums tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 19 rugpjūčio 2011 - 07:44
QUOTE(Asstule @ 2011 08 19, 07:24)
Labas rytas,

pasiemiau vakar paltuka J. Crew Double-cloth salon coat  wub.gif Tai man 0 dydis kaip tik  thumbup.gif Didesnio nenoreciau  ax.gif

user posted image

Siandien bandysiu paimti siuntinuka, nekantriai laukiu sio paltuko ir siu bateliu (kaip Dzintes) bigsmile.gif bigsmile.gif . Pergyvenu del paltuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 08 19, 07:44)
84-65-88  4u.gif
Man atrodo ir jums tiktu  mirksiukas.gif

Aciu, panasu, kad taip, labai panasus ismatavimai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Gal visi paltukai ir atitinka savo dydzius, idomu kaip nauja kolekcija..
Atsakyti
Merginos o jūs vaikiškais dydžiais patarimus duodat? Labai jau užsimaniau 6 metų savo merginą papuošti 4u.gif
Meistromargaritos temoj ingutia tiek grožių prirodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 08 19, 08:46)
Pergyvenu del paltuko rolleyes.gif

Paltukas tai gana plonas ax.gif Medziagos faktura labai idomi smile.gif Tikiuosi gerai devesis ax.gif
Atsakyti