Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 31 tema

QUOTE(Ilka* @ 2011 08 19, 12:03)
Nuostabi suknelė  wub.gif  Kiek ji kainuoja, kai įmeta? Gal ir savo mamai tokią nupirkti  g.gif

nebepamenu, ar $119 ar $129 g.gif
pirkau su -40% off 4u.gif
Atsakyti
Aš tą suknelę ne tik mamai pirkčiau, bet ir sau tokios norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 08 19, 11:03)

Apie kurias kelnes kalbate? Ne apie Bistro pant kartais? Labai jų laukiu, bet iš Jcrew foto jos neatrodė aptemptos apskritai  rolleyes.gif

Ne as kalbejau tas kur Bretane apsivilkusi Oxford scout chino
Atsakyti
merginos, kas turit šituos marškinukus, su kokiom apimtim, kokį dydį?
aš savo dar vis laukiu, bet kažkodėl pradėjau bijot, kad gali mažoki būt ..

user posted image

Factory silk camp shirt
Atsakyti
Dzinte, pasirodyk kada ant kojytės tas basutes. Manau, daug kas pakeis nuomonę biggrin.gif
Man tos smėlinės tokios nelabai, tikrai bobulenciškos kažkokios atrodo doh.gif , o juodos tai super prabangiai žiūrisi. Kasdienai į darbą ar pan. tai neįsivaizduoju jų. Jaučiu, reikėtų kažką apženyti, kad turėčiau progą pasipuošti, ar šiaip kokio solidaus įvykio išlaukti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 19, 12:57)

Factory silk camp shirt

As turiu situos, S dydis tinka su 93cm per krutine, tokie laisvi, graziai krentantys.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 19, 11:57)

user posted image

Factory silk camp shirt

cia Savitos komentaras apie juos
http://www.supermama...750874-350.html
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 08 19, 12:57)

user posted image

Factory silk camp shirt

Aš jau gavau,ėmiau M su 95cm krūtine,tai stipriai didoki,bet nešiosiu susijuosusi su dirželiu, ar po švarkeliu bus gerai.Parduoti nenoriu, nes labai faini.
Atsakyti
na, ėmiau XS su 87 bijau, kad neveržtų tne pečių ar rankų, bet kol kas ramiau pasidarė, juolab, jei jie didinti drinks_cheers.gif
šaindien jau atsiimsiu, tai baisiai nekantrauju, o mačiau kaip tik yra pirkt visi dydžiai
ačiū už komentarus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 19 rugpjūčio 2011 - 12:15
QUOTE(success @ 2011 08 19, 13:07)
Dzinte, pasirodyk kada ant kojytės tas basutes. Manau, daug kas pakeis nuomonę  biggrin.gif
Man tos smėlinės tokios nelabai, tikrai bobulenciškos kažkokios atrodo  doh.gif , o juodos tai super prabangiai žiūrisi. Kasdienai į darbą ar pan. tai neįsivaizduoju jų. Jaučiu, reikėtų kažką apženyti, kad turėčiau progą pasipuošti, ar šiaip kokio solidaus įvykio išlaukti mastau.gif

Pabandysiu kitą savaitę drinks_cheers.gif Jos tikrai prabangios mano nuomone - į darbą su jomis tikrai ne schmoll.gif Bet į baliuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 08 19, 13:14)
Pabandysiu kitą savaitę drinks_cheers.gif Jos tikrai prabangios mano nuomone - į darbą su jomis tikrai ne schmoll.gif Bet į baliuką bigsmile.gif

Lauksim lauksim thumbup.gif
Atsakyti
Gal pastebėjot ar šių švarkelių dar įmeta pardvimui? Ar būna jų rudos spalvos? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti