QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 11:42)
kristinuk,nepamirsk nestuliukai atbyrejo tai ir snekanciu sumazejo

galetu ir jos karts nuo karto apsireikst

del endo ir estrofemo tai zinok tikru tikriausiai

o kiek mg tu geri?
turiu ir as problemele

kazkaip sunkiai mes su tai ND, nes sakau turim kazkokiu psichologiniu problemu mes ND isvis darydavom vos ne 1 kart i 2 menesius nu zodziu poreikio nera o db jau reikia pasistengti...bet kad ziuriu ne vien psichologinis barjeras yra kad va cia reikia dazniau pazaisti bet ir pas mane problema kazkokia atsirado matyt pas mane hormonai i vietas neatsistate
nes kai darem ND pas mane kazkas trukde...toks kaip tempimas vienam sone gavosi ir galu gale vistiek nieks nesigavo nes skaudejo MB nzn gal bandysiu snd paieskot kokiu lubrikantu ar ka
Galėtų galėtų optimizmo dvasią palaikyti

Aš estrofemo 6mg perdien. po savaitės pažiūrės echoskopu situaciją, reikia didinti ar ne.
Nežinau, man su tais ND nelabai problematiška.
Nes aš nepripažįstu nenoriu ar negaliu. Taip ir nusistovėjo tokios tradicijos. Ir gal nesąmonė, bet labai gerai masažinio aliejaus turėti ir reguliariai jį naudoti. vos tik matau, kad atsirado įtampos ar praėjo daugiau laiko nei įprastai, guldau SB relaksacijai. Be to, juk masažuoti galima visą kūną
Bet pasitaiko ir man, kad ne viskas ten būna gerai. Ypač po LP nesupratau, kas darosi, nes užpuolė sausra, dar paskui ir prakaitavimas prasidėjo. o rezultatas - hormonai senatviniai.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 23, 12:13)
Jo jo

visi tie estro... su galvos skausmais NELABAI
LAIKYKIS
oooo KAS APSIREIŠKĖ! kaip sekasi, kaip savijauta?
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 23, 11:40)
na didžiosios pleputės mus paliko
nesijaudink, Kristinuke, viskas bus gerai
Bus gerai

O tau sekasi ar vis dar nelabai?