Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 08 23, 11:28)
Vargšiuke tu mūsų, užjaučiu

bigsmile.gif VALIO clap.gif clap.gif - sulaukiau užuojautos wub.gif wub.gif AČIŪ wub.gif wub.gif Neliksi nepastebėta biggrin.gif Apčy 2.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristinuke,aisku kiekvienam individualiai,bet as kai geriau tokia doze man ji jokios itakos neturejo... As elgiuosi taip lyg man butu dzin kad mums nepavyksta,nes jokie aliejai pas mus neveikia..nes MB fobija kad mane uzgaus,kad man skauda,zodziu porcelianine esu stengiuosi kuo maziau aiskint jei man kas netaip.ir jokie reikia ir ne kitaip pas mus neveikia,nes pas mane matyt rankos prastos,juk zinot posaki kad gerose rankose ir virve stovi hihihi.gif tikrai po lp matyt cia taip..bet vistiek kazka reiks daryt del tos sausros,maciau kazkada zurnale,kad atsirado kazkoks tepalas profilaktikai nuo pienliges ir kartu gali but naudojamas kaip lubrikantas..man tas variantas pats tas butu.bet kaip pagalvoju,kad net tokius barjerus reikia perlipt kad ivykdyti svajone..niekad nebuciau pagalvojus..o normaliems zmonems tokia problema tik juokinga pasirodytu.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 11:44)
o normaliems zmonems tokia problema tik juokinga pasirodytu.

Neskaitau savęs nenormalia, bet mes irgi naudojom YPAČ po LP tą tepaliuką rolleyes.gif Man jis SUPER thumbup.gif thumbup.gif Gleivinė greitai atsistatė thumbup.gif
Atsakyti
Ice Tea butinai parasyk kaip sekesi!juj taip gera pilvukus auginti kartu wub.gif gal jau echo darys?
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 08 23, 11:49)
Neskaitau savęs nenormalia, bet mes irgi naudojom YPAČ po LP tą tepaliuką  rolleyes.gif Man jis SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif Gleivinė greitai atsistatė  thumbup.gif

gerai gerai prasom nesikabineti.parasyciau dar liezuvi bet is telefono rasau.o tai reiks butinai paieskoti tuomet.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 11:53)
gerai gerai prasom nesikabineti

Aš ir nesikabinėju- tiesiog tave PALAIKAU ir nesakau, kad jūs nenormalūs wub.gif
Tiesa, to reikalo kaina tokia nemažoka doh.gif va tas ir nepatiko rolleyes.gif
o aš naudojau šitas mirksiukas.gif Beje P.V. rekomendavo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 rugpjūčio 2011 - 10:57
aciu merguzyt.!
Zinot ka pagalvojau!kad musu skyrelis neturi albumelio!jei turesiu laiko snd kazka paorganizuosiu..
Kas uz?
Atsakyti
Kristinuke, jei klausi, apie ką vakar kalbėjome, tai sekasi nekaip.

aš tik galvoju, ar susileidus difereliną iškart užpuola sausra ar tik vėliau? man rodos, kad pirmas mėnuo tada ramiai praėjo, po antro dūrio smagumai prasidėjo...
tai kaži kaip bus dabar?
ar Tu jautei ką nors nuo to zoladex ?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 10:44)

Zinai, turiu ir as sita "beda" dry.gif Bet ne del visu tu endo, LP ar pan. Siaip, esu salta motera cool.gif Negaliu savo prigimties pakeisti, negaliu nieko sau padaryti. Bet stengiuosi! Zinai kaip? Ogi pries kiekviena smileysex.gif itikineju, kad as noriu, kad man nerealiai reikia to rolleyes.gif biggrin.gif Ir kartais pavyksta tongue.gif O kas liecia visus nepatogumus, skausmelius, sausumus, tai tikrai PUIKIAI padeda siek tiek stipresnis gerimas. Nu tikrai biggrin.gif Mane taip visa atpalaiduoja, kad visos pozos gali eiti i trasa hihihi.gif biggrin.gif biggrin.gif Nes paprastai reikia pataikyti, kad nejausciau kokio nors dieglio ar siaip visokiu tempimu, maudimu.
Bandyk ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 08 23, 13:14)
Zinai, turiu ir as sita "beda" dry.gif Bet ne del visu tu endo, LP ar pan. Siaip, esu salta motera cool.gif Negaliu savo prigimties pakeisti, negaliu nieko sau padaryti. Bet stengiuosi! Zinai kaip? Ogi pries kiekviena  smileysex.gif itikineju, kad as noriu, kad man nerealiai reikia to rolleyes.gif  biggrin.gif Ir kartais pavyksta tongue.gif O kas liecia visus nepatogumus, skausmelius, sausumus, tai tikrai PUIKIAI padeda siek tiek stipresnis gerimas. Nu tikrai biggrin.gif Mane taip visa atpalaiduoja, kad visos pozos gali eiti i trasa hihihi.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Nes paprastai reikia pataikyti, kad nejausciau kokio nors dieglio ar siaip visokiu tempimu, maudimu.
Bandyk ka nors mirksiukas.gif

aha as irgi taip darau..itikineju save..del kokios taureles kitos tai zinok kazi kaip ten gautusi,nes gali prisilakt o ta kart nieko nesigaut..neprisilaksiu kiekvienakart.as bandysiu ta lubrikantu galimybe..dar paieskinesiu koks tiktu..drauge kaip tik padovanojo aliejuka weledos kiek skaiciau jie ten ekologiski ir pan gal sakau blogiausiu atveju tas tiktu
sanzile snd nesu kate pas bahura ziuresiu kas gausis..atsiusiu foto kai grysiu namo..bahuras kilmingas..kornishrex berods,grazus katukai turetu but
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 14:43)
as bandysiu ta lubrikantu galimybe..dar paieskinesiu koks tiktu..

Būtinai atkreipk dėmesį, kad nebūtų koks spermiukus stabdantis (o jie dažniausiai tokie būna- nu tipo tuo pačiu apsaugantys nuo pastojimo doh.gif ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 08 23, 13:47)
Kristinuke, jei klausi, apie ką vakar kalbėjome, tai sekasi nekaip.

aš tik galvoju, ar susileidus difereliną iškart užpuola sausra ar tik vėliau? man rodos, kad pirmas mėnuo tada ramiai praėjo, po antro dūrio smagumai prasidėjo...
tai kaži kaip bus dabar?
ar Tu jautei ką nors nuo to zoladex ?

Nuo zoladekso nepajaučiau, kad kas būtų kitaip, išskyrus lyg peršėjimą pradžioj. Bet susiejau tai su šlap. pūslės uždegimuku. Vis dėlto kai vakar užsiminiau apie tai ginei, ji paklausė, kada man tas jausmas atsirado, ar prieš zoladeksą ar po... Vadinasi, nuo jo gali būti. O šiaip natūraliam cikle man sausumas pasijaučia, kai hormonai išsibalansuoja. Po LP ir lubrikantas reikalingas buvo. Dabar jau kurį laiką jo nebeperkam. O šiaip vaistinėje yra tokio tepaliuko, tik gerai nepamenu aš jo pavadinimo, kad skirtas būtent makšties sausumui. Esu naudojusi.
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 08 23, 13:00)
aciu merguzyt.!
Zinot ka pagalvojau!kad musu skyrelis neturi albumelio!jei turesiu laiko snd kazka paorganizuosiu..
Kas uz?

thumbup.gif
Atsakyti
yra toks vienas labai paprastas, pakuotė neišvaizdi... aqua gel.
va tas paprastas be jokių priedų, bet tikrai ne prastas.

Atsakyti