Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

QUOTE(medlink @ 2011 09 05, 06:31)
Pradedu naują ciklą...  4u.gif

Nenusimink 4u.gif Sekmes kitame bandyme smile.gif

Sveikutes 4u.gif
na ir man tenka jau 4 mėnesiuką bandyti, pradėta nuo birželio menesio, vis tikiuos, kad jau pavyks, na bet ziuresim kaip cia iseis 4u.gif
Kadangi ciklas reguliarus, tai pagal vaisingų dienu skaiciuokles reiktu sia visa savaite darbuotis 4u.gif
Ciklas mano reguliarus, kas 28 dienas.
Tai pagal vaisingų dienu skaiciuokles vaisingos dienos turėtų būti 09/04-09/11.
Tai mm nelauksiu rugsejo gale g.gif
Apie gera menesiuka pradejau gerti folio rugsti.
Sakau gal reiktu dar siaip organizma stiprinti, kad lengviau uzkibtu. Ar kas dar ka papildomai geria?
Nes mano viena drauge daresi kraujo tyrimus ir kitus, tai jai pasake, kad jei nori pastoti, tai pirma reikia butinai organizma sustiprinti, nes pasirodo per daug issekes. Ir su tokia organizmo bukle tegul net nesvajoja pastoti.

Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 05, 09:57)
tie pigus euriniai testai labai tankiai megsta vaiduokliauti, as kiek ju dariau tai man jie visi iki vieno vaiduokliavo, ka tuo tarpu nei vienas kitos firmos taip nedare  mirksiukas.gif tai va dabar jei pirksiu tai iskart VIOLA arba puodeli, o paskui jei ryskejimui galima ir tuos eurinius pirkti  bigsmile.gif

Nelabai sutinku, manau čia individualiai. Aš dariausi pigiausius testus, ir kelių rušių, kai nesilaukiau nebuvo nieko matyt iš vis, kai pastojau mačiau vaiduokliuką, paskui brangesnis testas patvirtino. 4u.gif
Laukiu nesulaukiu kada vėl galėsiu bandyt testuką darytis.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Medlink, kad kitas būtų sėkmingas 4u.gif

Aš jau irgi laukiu mmm. Galvojau ryte rasiu, bet nieko nėra. Testai iki negalėjimo neigiami doh.gif Baisoka, kad nei pilvūzo, nei mmm nebus, nes ciklas nereguliarus yra, o ir jausmai, garsai įdomūs užpuolė- atrodo, kad kas į pilvą kokį žvėriuką būtų įkišęs, jau tokius garsus leidžia jis. Nors nematuoju bt, bet šiaip ji man pakilusi kažkokią (tikiuos, nebus koks uždegimukas užpuolęs) g.gif Laukiu mmm, kad galėčiau naują sėkmingą ciklą pradėt, nes tas jau nurašytas schmoll.gif
Atsakyti
Gaila Medlink,na ka lauksim tavo kito ciklo.... verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms,

ir aš į jūsų būrelį noriu įsijungti, savo viltim ir nerimu pasidalinti smile.gif
Galimas pastojimas įvyko 5-tą ciklo dieną (aišku, galvojom, kad nerizikuojam).
Dabar jau praėjo 16 dienų ir man vis atsiranda įvairūs pojūčiai, kurie būdingi ankstyvam nėštumui (silpnumas, lengvas nuovargis, sunkio jautrios krūtys). Iki mm dar savaitė... Tai nežinau, ką daryti: gadinti testą ar dar ne?
Kaip galvojat, mergaitės?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliks @ 2011 09 05, 13:47)
Labas visoms,

ir aš į jūsų būrelį noriu įsijungti, savo viltim ir nerimu pasidalinti  smile.gif
Galimas pastojimas įvyko 5-tą ciklo dieną (aišku, galvojom, kad nerizikuojam).
Dabar jau praėjo 16 dienų ir man vis atsiranda įvairūs pojūčiai, kurie būdingi ankstyvam nėštumui (silpnumas, lengvas nuovargis, sunkio jautrios krūtys). Iki mm dar savaitė... Tai nežinau, ką daryti: gadinti testą ar dar ne?
Kaip galvojat, mergaitės?

Ačiū  4u.gif

Tai kad turbut nieko gero is tu isankstiniu testuku, gal jau geriau palaukite tas pora dieneliu, kad jau be jokiu vaiduokliu butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 09 05, 15:32)
Tai kad turbut nieko gero is tu isankstiniu testuku, gal jau geriau palaukite tas pora dieneliu, kad jau be jokiu vaiduokliu butu  doh.gif

Sutinku, kad nėra kur skubėti, bet iš kur tos kantrybės pasisemti mirksiukas.gif
Kai laukiausi pirmą kartą II ryškias juostels NT parodė po 16 d. Tiesa, tada jau mm vėlavo pora dienelių.
O dar pabandžiau kūno temperatūrą pamatuoti - 37 rodo g.gif Jokių peršalimo požymių nėra...
Lauksiu dar šiek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joliks @ 2011 09 05, 14:07)
Sutinku, kad nėra kur skubėti, bet iš kur tos kantrybės pasisemti  mirksiukas.gif
Kai laukiausi pirmą kartą II ryškias juostels NT parodė po 16 d. Tiesa, tada jau mm vėlavo pora dienelių.
O dar pabandžiau kūno temperatūrą pamatuoti - 37 rodo  g.gif  Jokių peršalimo požymių nėra...
Lauksiu dar šiek tiek  mirksiukas.gif

Jei itarciau kad esu nestuke.gif as daryciau tavo vietoje.Nusipirk koki jautru ir bandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 09 05, 14:17)
Jei itarciau kad esu  nestuke.gif as daryciau tavo vietoje.Nusipirk koki jautru ir bandyk 4u.gif

sveikutes,
noreciau as irgi prisijungti prie jusu burelio. mes jau planavome leliuka nes atsokome vestuves geguzes menesiuka, o per brolio vestuves nesisaugojome, galvadima kad turetu iseiti. gaminimas vyko is kart po menesiniu. dabar mano krutys tokios jautrios padideje. iki mm liko kelios dieneles. manau jei veluos tada reiks prasitestinti smile.gifsmile.gif gal ir gavosi kas nors. pilveli jauciu diegliuka kairiame sone, ir pilvukas mano papustas. kaip manot ar galejo buti vaisinga naktele nestuke.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Drugelis32 @ 2011 09 05, 10:19)
tai is kur tada tas vaiduoklis buvo blink.gif
labas rytas 4u.gif

Tai tik vienas ir buvo suvaiduokliavęs (tas pigus), paskui dariau porą jautresnių tai jau nieko nerodė... 4u.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 05, 10:57)
tie pigus euriniai testai labai tankiai megsta vaiduokliauti, as kiek ju dariau tai man jie visi iki vieno vaiduokliavo, ka tuo tarpu nei vienas kitos firmos taip nedare  mirksiukas.gif tai va dabar jei pirksiu tai iskart VIOLA arba puodeli, o paskui jei ryskejimui galima ir tuos eurinius pirkti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif man irgi ne visada, bet vienas aną mėnesį ir vienas dabar suvaiduokliavo... net ir MB matė, kitaip sakyčiau prifantazavau... blush2.gif
Atsakyti
Medlink, gaila. Galetu jau ir pasisekti "loterijoj"
Papildyta:
Joliks, palaukit kelias dar dienas ir testuokites. O tai pozymiai dar ne viskas, labai lengva juos isikalbeti
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif
Aš jaučiu dabar BT matuosiu tik prieš O, kad žinot kada ji, o paskui ne... nes prisisvajoji į gražią kreivę žiūrėdamas paskui biggrin.gif
Atsakyti