QUOTE(jbs @ 2011 09 07, 11:43)
Sveikos, planuojančios ir jau besilaukiančios. Pirmą kartą susiuriu su tokia keista patirtimi, todėl klausiu labiau patyrusių. Man mėnesinės turi prasidėti 15 dieną. Paprastai iki mėnesinių likus savaitei ar dešimčiai dienų krūtinė pasidaro jautri, skausminga, bet šį kartą mano krūtinė "išsipūtė" (iš tikrųjų ženkliai padidėjo) ir pasidarė nepakeliamai jautri dar iki numatomos ovuliacijos (apie rugpjūčio 30). Čia normalu? Yra kam taip buvę? Ar galėjau pastoti anksčiau, nei buvo numatyta ovuliacija?
matyt, ovuliacija buvo peranksti arba pervelai.. Pastoti iki arba po ovuliacijos neimanoma, nes pastoji per ja. Spermijai gyvena 48 valandas, todel pastoti imano 48 val iki O, per O kokias 20 val ir po O 48 valandas su salyga, kad abu partneriai visiskai sveiki, spermiju kiekis didelis ir judrumas nesumazes ir gimdos kaklelis tiesus ir kiausintakiai pratekami. Vat.
QUOTE(Tvyge @ 2011 09 07, 19:15)
I tema

Draugei nuspejau nestuma ir man taip buvo. Nakti sapnuojasi cepelinai ir ryte vis dar labai norisi

Kava nebepatinka ryte ir kvaila sypsena net kai liudna. Siaip abiem atvejais vos ne po poros dienu labai pasikeisdavo valgymo iprociai, pagaudavau save lapnojant net nemegstamus produktus, o jau po to krutine, mmm veluoja ir t.t. bet zinokite cepelinai sapnuose tikrai zenklas ir dar voru namie atsiranda net masinoj per 20min ant vairo voratinkli susuko, drauge pamate sake brangut ar tu nesilauki, jei ne tai bus greita. ir su antru nestumu pastebejau kad labai padaugejo voru namie ir aplink mane. Labai ju bijau tai tikrai pastebejau.
o tai jeigu pas mane darbe vien vorai, o as vienintele produktyvaus amziaus?

Antisanitarija, pasakyciau
QUOTE(Deimante Radziene @ 2011 09 07, 21:56)
sveikutės. Pagaliau pavyko atsinaujinti aketa... Mes leliuką jau planuojam antri metai. Prieš dvi dienas negausiai patepliojo,šiandien pasidariau NT,per tris minutes pasirodė neryškia antra juostelė,ryt mm diena,įdomu kaip čia šį syki bus
nebus tavo jokiu mmm.
QUOTE(kondračiukas @ 2011 09 08, 17:31)
Sveikinimai visoms sulaukusioms teigiamo atsakymo....
o as kaip ir sakiau, jauciau jau po 5 dienu.... snd 4 dienos kaip velavo... testai ( net 4 ) tik vaiduokliukus rode, pries 3 val pasidariau kraujo tyrima: 65,9 IU/l

Pastojau jau antra karta is pirmo karto
sveikinimai

nu bet kaip fainiai ir lengvai, ka

Pavydziu juodai-baltai ir visokiom kitokiom spalvom.
O jautei po 5 dienu po ND?
QUOTE(Deimante Radziene @ 2011 09 08, 17:40)
man šiandiena mm diena,bet testukas ryškus ryškus
sakiau

beje, jokia tau "mmm diena" - tau nebera sios dienos artimiausius metus

sveikinu ir irgi pavydziu visokiom spalvom.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.