Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (11 tema)

man labai patinka sita ovuliacijos skaiciuokle, paprasta naudojimuisi ir laiski smile.gif
http://www.tvoybaby..../ovulation.html
Atsakyti
na pasiskaiciavau, bet cia praso ciklo, o jis pas mane svyruoja 26-31d, tai ivedziau 29d smile.gif atrodo uztaikem ant vaisingu dieneliu thumbup.gif o kada anksciausiai galima kraujo tyrima pasidaryt? jis kiek maciau temutese lyg anksciau parodo g.gif aisku viskam savas laikas, bet su kantrybe as susipykus lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip kraujo tyrimas greiciausiai parodo nestuma, jeigu jis yra net pacioje pradzioje
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 21, 19:44)
siaip kraujo tyrimas greiciausiai parodo nestuma, jeigu jis yra net pacioje pradzioje

jauciu rytoj gal reiks nuvaziuot pasidaryt smile.gif bus ramiau ir nereiks nt gadint daug smile.gif
Atsakyti
kažkaip nedrąsu rašyt..tačiau daugumai iš Jūsų sakyčiau yra tik psichologinis noras būti nėščia, nors linkiu tikrų nestuke.gif
Nors kita vertus, kas čia žino.. pati šį mėnesį keistai jaučiuosi, vis silpna, mieguista, jokios koncentracijos, skaniausias patiekalas darbo metu - silkė biggrin.gif oj kaip ją dievinu smile.gif vakarais tik atsigulu į lova ir iš kart užmiegu (MB lieka be linksmybių rolleyes.gif ), tai vat..bet už 4 dienų laukiu prasidėsiančių mm..
kolegės varo testo darytis, bet aš kažkaip bijau, per daug noriu vaikelio, kad pamatyčiau neigiamą. galvoju, kad gal ir man psichologinis įsivaizdavimas ir iš to kylantys pojūčiai.
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2011 08 21, 19:15)
jauciu rytoj gal reiks nuvaziuot pasidaryt smile.gif bus ramiau ir nereiks nt gadint daug smile.gif

reikes ir man. nors siandien nejauciu nei krutu maudimo, nei pilvo tempimo, nei pykinimo.
Papildyta:
QUOTE(Ingut23 @ 2011 08 21, 19:22)
galvoju, kad gal ir man psichologinis įsivaizdavimas ir iš to kylantys pojūčiai.

garantuotai, ypac, kai net mmm neveluoja ir iki ju tiek dienu liko smile.gif
Atsakyti
tai va todel ir galvoju reik nusileist krauja ir bus ramu, galesiu nustot galvot "o gal jau"... su dukryte jokiu simptomu nejauciau, bet nuojauta kankino, kad tikrai nestuke.gif baisiausia, kad kai lb norisi to maziuko, tai jauciu reiks palaukt ne viena menesiuka g.gif
Atsakyti
tas ir yra, kad kai norisi vaikiuko, jau neatskyri, kur realniai nuojauta kazka kuzdo, o kur jau pati sau prisigalvoji ir simptomus, ir nuojauta smile.gif
beje, kur vilniuje tuos tyrimus atlieka? g.gif kazkaip niekad nedariau ju
Atsakyti
Mielosios, gal ir mane priimsit į savo balandukių gretas smile.gif ? papastinkit temos nuoroda n blush2.gif 4u.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenustygstanti @ 2011 08 22, 08:48)
Mielosios, gal ir mane priimsit į savo balandukių gretas smile.gif ? papastinkit temos nuoroda n blush2.gif  4u.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

as ir galvoju kodel taves dar nera bigsmile.gif
ateik i nestukiu pokalbiai ir ten susirask 2012 m balandinuku temute mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na ar nebuvo šį rytą besitestuojančių? ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na man 2val jau bus aisku ir ramu, nusileidau kraujuka ax.gif taip tikiuosi kad jau busiu nestuke.gif
Atsakyti