Įkraunama...
Įkraunama...

Peperomija

QUOTE(Aga @ 2007 01 04, 11:00)
Nežinau ar verta su ja man prasidėt g.gif
Dėl vaikų tai ne problema, aš botanikos sode už didžiulę žydinčią temokėjau 2 ar 3 Lt. su vazonu ax.gif Bet po pusmečio teko išmest, nepatiko jai pas mane. Nors įtariu galėjau perlaistyt g.gif

nu nelabai ji megsta vandenuka pas mane...
o del to kokia vieta jai patinka, tai man visiskai neaisku g.gif cia kazkokia keista gele - arba ji nezino ko ji nori, arba ji tokia individualiste, kad kiekvienas sodinukas nori vis kitko smile.gif jau jei neauga, tai neaugs nei sviesoj, nei saulej, nei dregmej, nei sausroj... deja...
naglas biski kvietkelis cool.gif
Atsakyti
naglas biski kvietkelis

va va ,pataikei lotuliukas.gif nesuprasi ko nori,ir kaip jai įtikt

iš to pačio krūmo vienu metu išrovė du daigus,vienas pas mane vos auga,niekaip neįtinku,o kitą augina vyro sesuo,nu bujoja ne tas žodis,lapai tankiai suaugę,sodriai žali,stori,"mėsingi" net pavydu žiūrėt blush2.gif kogero mažiau šokinėt apie ją reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 04 sausio 2007 - 12:08
Visko gali būti, nes pas mane gėlių gal 40 vazonų, visos auga, nu ta doh.gif
Atsakyti
sveikos mamkos, radau nete tokia peperomija user posted image ji man labai grazi, gal kuri turit ar zinot kur rasti ax.gif
Atsakyti
Paieškok senukuose, nesenai mačiau:)
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2007 02 15, 11:58)
Paieškok senukuose, nesenai mačiau:)

aciuks.gif
Atsakyti
Auginau kazkada,bet vabaliukai uzpuole....laisciau kalio permanganatu ir lapai bordiniai pasidare....ir sunyko..tai teko atsisveikinti... verysad.gif
Atsakyti
Skelbimuose pamaciau labai grazia gelyte - pasirodo ji vadinasi - Pilea peperomoides wub.gif po to ieskojau nete daugiau jos nuotrauku ir taip atklydau cia i jusu temele. Visai nemazai jusu cia ja auginat. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2006 10 08, 12:33)
user posted image user posted image user posted image
O štai manoji  ax.gif

user posted image

gal kas Kaune tokios gelytes vaikiuka turit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 04 10, 18:42)
gal kas Kaune tokios gelytes vaikiuka turit?  rolleyes.gif

aš neturiu vaikiukų,sunkiai manoji auga,bet žinau kas augina,jei bus vaikų,prigriebsiu prie to pačio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 15, 11:56)
sveikos mamkos, radau nete tokia peperomija user posted image ji man labai grazi, gal kuri turit ar zinot kur rasti  ax.gif

Tai Peperomia clusiifolia 'Variegata'
Pernai maciau Kauno botanikos sode pardavinejo
gal ir siemet dar turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 04 10, 19:11)
aš neturiu vaikiukų,sunkiai manoji auga,bet žinau kas augina,jei bus vaikų,prigriebsiu prie to pačio wink.gif

4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 15, 11:56)
sveikos mamkos, radau nete tokia peperomija user posted image ji man labai grazi, gal kuri turit ar zinot kur rasti  ax.gif

vakar Rimi maciau,as tai siauliete,bet gal ir kituose pardotuvese bus.
Atsakyti