Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurios nori viską žinoti - III

QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 19:43)
Ausinimo skystis nebuna vasarinis ar zieminis... g.gif

Pvz čia visi jie vadinami tiesiog aušinimo skysčiais. Žieminiu pavadinau todėl, kad užšalimo temperatūra labai žema (-35), juk šios temperatūros būna labai skirtingos.
Einu skaityti, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 04, 19:52)
Pvz čia visi jie vadinami tiesiog aušinimo skysčiais. Žieminiu pavadinau todėl, kad užšalimo temperatūra labai žema (-35), juk šios temperatūros būna labai skirtingos.
Einu skaityti, dėkui  4u.gif

Visi jie iki -35 smile.gif O pirkti geriausiai ta kur parasyta "Antifrizas",zalias toks ten toliau yra tam sarase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 04, 18:00)

aš turiu vieną gal ir kvailą klausimą - liko aušinimo skystis vasarinis, nelabai seniai papildytas bakelis. ką daryti, kad nelaukiant šalčių pakeisti jį žieminiu?
apskritai, kam konkrečiai jis reikalingas ir kokiom sąlygom greičiau naudojasi?

Ar tik nemaisai ir neturi omenyje langu plovimo skyscio?Jis pilasi ne i radiatoriu,o i atskira bakeli ir naudojamas langams apipurkst.Jis buna zieminis ir vasarinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2012 11 04, 21:18)
Ar tik nemaisai ir neturi omenyje langu plovimo skyscio?Jis pilasi ne i radiatoriu,o i atskira bakeli ir naudojamas langams apipurkst.Jis buna zieminis ir vasarinis  mirksiukas.gif

aha, matyt tą žieminį/vasarinį ir būsiu sumaišius biggrin.gif nes pirkau abu skysčius vienu metu. sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 04, 21:21)
aha, matyt tą žieminį/vasarinį ir būsiu sumaišius biggrin.gif nes pirkau abu skysčius vienu metu. sorry  4u.gif

Tikiuosi,nesumaisei ju,ir neipylei vietoj antifrizo langu ploviklio,a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 04, 21:34)
Tikiuosi,nesumaisei ju,ir neipylei vietoj antifrizo langu ploviklio,a? 4u.gif

na ne biggrin.gif aš tik dėl tų temperatūrų susimakalavau
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 04, 21:36)
na ne biggrin.gif aš tik dėl tų temperatūrų susimakalavau

Tai tada gerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateinu iš karto "prisiduoti". Nuvažiavau pas meistriuką ir sutvarkė thumbup.gif O problema pasirodo buvo viso labo greičio daviklio laiduose doh.gif O aš tiek ilgai prasikankinau šitaip važinėdama...
Pikčiausia, kad buvo vežta mašina tvarkymui, tik kažkodėl tos bėdos nerado.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2012 11 20, 16:42)
Ateinu iš karto "prisiduoti". Nuvažiavau pas meistriuką ir sutvarkė  thumbup.gif O problema pasirodo buvo viso labo greičio daviklio laiduose  doh.gif O aš tiek ilgai prasikankinau šitaip važinėdama...
Pikčiausia, kad buvo vežta mašina tvarkymui, tik kažkodėl tos bėdos nerado.

Na va,puiku-gerai,kad tik tokia smulkmena thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas ka girdejote ar galima paciam pasitaisyti ar reikalingas servisas:

Ford focus 2001. Isemem akumuliatoriu, kad pakrautume, idejus akumuliatoriu, originali magnetola praso kodo. Auto knygutej suradom kazkoki koda, ji suvedem, bet kaip suprantam magnetola blokuojasi. Skaiciuojamos ekrane 30 min atgal.
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 11 21, 19:33)

Ford focus 2001. Isemem akumuliatoriu, kad pakrautume, idejus akumuliatoriu, originali magnetola praso kodo. Auto knygutej suradom kazkoki koda, ji suvedem, bet kaip suprantam magnetola blokuojasi. Skaiciuojamos ekrane 30 min atgal.

Gal kazkokio dar mygtuko reikiamo nepaspaudet? g.gif Pas mane tai dar suvedus reikia ten kazka paspausti ir palaikyti biski kad priimtu koda.O kodas renkamas ijungus degima,bet neuzvedus masinos-pas mane taip,opel astra 96m.,bet kitose masinose gali buti kitaip...
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 11 21, 18:33)

Atsakysiu, nes problema jau issprendem, gal kam pravers info. Dekojam forumo dalyviui.

Reikejo tinkamo kodo, kad atblokuotume. Kodas isskaiciuojamas pagal magnetolos duomenis 4u.gif
Atsakyti