Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurios nori viską žinoti - III

nius gal kas pagelbes zaliai nesusipratelei blush2.gif smile.gif
savojoj Citroen C4 niekaip nerandu mygtuko lauko veidrodeliams sildyti (nezinau, ar is viso toks yra, bet turetu buti). galiniam stiklui uztat radau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijaram @ 2012 11 27, 15:25)
nius gal kas pagelbes zaliai nesusipratelei  blush2.gif  smile.gif
savojoj Citroen C4 niekaip nerandu mygtuko lauko veidrodeliams sildyti (nezinau, ar is viso toks yra, bet turetu buti). galiniam stiklui uztat radau  biggrin.gif  bigsmile.gif

Girdejau,kad kai kuriose masinose veidrodeliu sildymas isijungia automatiskai uzvedus varikli,negaletu buti toks variantas? Pagal mane,turetu buti atitinkamas simbolis nupiestas,sunkiasvorese jis buna toks veidrodzio formos staciakampis su statmenomis bangelemis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 27, 14:57)
Girdejau,kad kai kuriose masinose veidrodeliu sildymas isijungia automatiskai uzvedus varikli,negaletu buti toks variantas? Pagal mane,turetu buti atitinkamas simbolis nupiestas,sunkiasvorese jis buna toks veidrodzio formos staciakampis su statmenomis bangelemis... g.gif

hmm, nius pas mane tikrai ne automatiskai, nes tada jie nebutu aprasoja. ankstesniam VW tai vienu mygtuku isijungdavo ir galinis langas ir veidrodeliai. nius reikes pabandyti to veidrodzio paveikslelio paieskoti.
arba ir vel buti blondine ir terorizuoti protingas vyriskas galvas savo neismanymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijaram @ 2012 11 27, 14:25)
savojoj Citroen C4 niekaip nerandu mygtuko lauko veidrodeliams sildyti (nezinau, ar is viso toks yra, bet turetu buti). galiniam stiklui uztat radau  biggrin.gif  bigsmile.gif

pas mane citroene tas pats mygtukas įjungdavo ir galinį stiklą ir veidrodėlius. Po vieną negali, tik viskas kartu įsijungdavo.
Beje dabar tas pats ir mazdoj
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 27, 20:38)
pas mane citroene tas pats mygtukas įjungdavo ir galinį stiklą ir veidrodėlius. Po vieną negali, tik viskas kartu įsijungdavo.
Beje dabar tas pats ir mazdoj

na, man irgi atrodo, kad tas pats turetu buti, taip juk ir buna, bet ijungus ta galinio stiklo mygtuka, veidrodeliai vis tiek taip ir lieka aprasoje, vadinasi, mano suvokimu bigsmile.gif - jie nesyla. nes galinis stiklas pasilus toks nebuna. o gal tiems veidrodeliams kazkas yra su elektronika negerai g.gif blink.gif ojojoj.......
Atsakyti
QUOTE(Mijaram @ 2012 11 28, 09:59)
na, man irgi atrodo, kad tas pats turetu buti, taip juk ir buna, bet ijungus ta galinio stiklo mygtuka, veidrodeliai vis tiek taip ir lieka aprasoje, vadinasi, mano suvokimu  bigsmile.gif - jie nesyla. nes galinis stiklas pasilus toks nebuna. o gal tiems veidrodeliams kazkas yra su elektronika negerai  g.gif  blink.gif ojojoj.......

Galbut sugedes tas sildymas,bet toki dalyka sutvarkyti tikrai nesudetinga ir neturetu buti brangu,kreipkis i koki elektrika,tegu paziuri... ax.gif
Atsakyti
Sveiki
turim signalizacija Eaglemaster, beda ta, kad pultelio batarke issikrauna per para laiko. Kiekviena ryta dedu nauja batareike,kad atsirakint masina.Dabar kisenes pilnos"atsarginiu".Kas pulteliui atsitiko,kad jis taip jas iskrauna?Ka daryt?keist pulteli ar atsizvelgiant i kaina vieno pultelio, tada geriau visa signalke pakeis,aaa?
Atsakyti
QUOTE(Mijaram @ 2012 11 27, 15:25)

pas mane įsijungia kai įjungiu galinio lango šildymą. Gal ir pas jus taip? Mano citroene nebuvo išvis veidrodžių šildymo, bet jis buvo 94 metų, C4 tikrai turėtų būt, gi čia prancūzas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 11 28, 13:02)
Galbut sugedes tas sildymas,bet toki dalyka sutvarkyti tikrai nesudetinga ir neturetu buti brangu,kreipkis i koki elektrika,tegu paziuri... ax.gif

na, tikriausiai, kad sugedes tada iseina, gal kur koks laidelis, o gal kaip nors is viso atjungta g.gif.... - reikes paklaust kartu, kai diagnostika darys.
Papildyta:
QUOTE(Site @ 2012 11 28, 22:50)
pas mane įsijungia kai įjungiu galinio lango šildymą. Gal ir pas jus taip? Mano citroene nebuvo išvis veidrodžių šildymo, bet jis buvo 94 metų, C4 tikrai turėtų būt, gi čia prancūzas  thumbup.gif

nius tas inoringasis prancuzas 2008 metu, neisivaizdavau, kad masina reikalaus sitiek demesio pati sau doh.gif
Atsakyti
Gal kas galite paaiškinti man, visiškai žaliai, kaip ir kada naudojamas skystis stabdžiams? biggrin.gif žodžiu, yra taip, kad nelabai yra kam paaiškinti ir padėti tokiais klausimais. ir dar, kada reiktų keisti tepalus ir kaip yra su antifrizu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elludrill @ 2012 12 02, 21:02)
Gal kas galite paaiškinti man, visiškai žaliai, kaip ir kada naudojamas skystis stabdžiams?  biggrin.gif  žodžiu, yra taip, kad nelabai yra kam paaiškinti ir padėti tokiais klausimais. ir dar, kada reiktų keisti tepalus ir kaip yra su antifrizu?  blush2.gif

Stabdziu skystis naudojamas visada,kai tik mini stabdziu pedala-juo uzpildyta stabdziu sistema,ji yra hidrauline.Skyscio turi netrukti,jei jis kazkur kazkam prakiurus istekes-liksi be stabdziu.Keiciamas kas du metus,bet daugelis jo isvis nekeicia... ax.gif Tepalai keiciami kas 10 000km arba,jei tiek nenuvaziuoji-karta per metus (ypac rekomenduojama pasikeisti priez ziema),cia standartine rekomendacija,jei auto nauja-tada vadovautis reiketu gamintojo rekomendacijomis.Taip pat reikia nuolat tikrinti,ar ju netruksta-tikrinama ant salto variklio masinai stovint lygioje vietoje,turi buti puse normos.
Antifrizas ausina varikli ir taip pat jo deka i salona patenka siltas oras,reikia irgi tikrinti,kad netruktu-ant bakelio yra pazymeta riba iki kur jo turi buti salto.Keiciamas kas du metus,irgi geriau pries ziema.Neatsukinek karsto bakelio-labai lengvai galima nusiplikyti,nes sioks toks slegis buna susidares... ax.gif
O siaip-visa info labai smulkiai ir profesionaliai pateikta galima susirasti per google-jis visagalis... 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už info, labai malonu smile.gif

Dar toks klausimas, ar yra skirtumas, kur pirksiu skysti nuo spynelių užšalimo? Mačiau maximoj už 3lt, tai nežinau, ar jis geras būtų, ar reiktų ieškoti kažko geriau? smile.gif
Atsakyti