Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurios nori viską žinoti - III

QUOTE(džu @ 2014 04 02, 15:03)
gali būti, kai merginų tiek mažai,  aš nuo žiemos pradėjau irgi dalyvauti, važinėju su raudonu civikėliu, bet dabar išsitrauksiu kitą, kuriam rudenį dariau apkatkę, tai man tas jausmas labai pažįstamas, variau kasdien vakarais, kad greičiau pabaigt biggrin.gif

Aha,as net neisivaizduoju,kada ja pabaigsiu-nera tiek babkiu benzinui kad galeciau istisai vazinet rolleyes.gif laukiu,kol uz biuleteni prades moketi-tada ir pavarysiu daugiau smile.gif
Atsakyti
jeigu žmogus važinėja tais ratais, tai kas liečia lietus, matosi daug daug balansavimo svarelių prikabinta biggrin.gif ir važiavime tuomet jau ypatingai nesijaučia, bet, jeigu viską nuėmus, be staklių nelabai pamatysi.

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2014 04 02, 14:25)
Aha,as net neisivaizduoju,kada ja pabaigsiu-nera tiek babkiu benzinui kad galeciau istisai vazinet  rolleyes.gif  laukiu,kol uz biuleteni prades moketi-tada ir pavarysiu daugiau smile.gif

o koks tavo žvėriukas? kiek laiko darė kapitalkę? aš tai kai pernai pradėjau surinkinėt, ta prasme, man, tai vasarį pradėjo, rugsėjį išvažiavau į gatvę tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 04 02, 15:28)
jeigu žmogus važinėja tais ratais, tai kas liečia lietus, matosi daug daug balansavimo svarelių prikabinta biggrin.gif  ir važiavime tuomet jau ypatingai nesijaučia, bet, jeigu viską nuėmus, be staklių nelabai pamatysi.

Papildyta:

o koks tavo žvėriukas? kiek laiko darė kapitalkę? aš tai kai pernai pradėjau surinkinėt, ta prasme, man, tai vasarį pradėjo, rugsėjį išvažiavau į gatvę tik smile.gif

Mano opel astra F,juodas caravanas smile.gif Padare per pora-trejeta dienu smile.gif O ir ka ten daryt-isrinko,nuveze galva restauruot,kita diena atsieme galva ir surinko,dalis visas as buvau nupirkusi pati ko reikejo,skyscius irgi.Paprastas varikliukas ten pas mane ,8 voztuvu,mono ipurskimas.Kapitalke tokia pusiau-neslifuoti cilindrai ir nekeisti stumokliai,bet obkatkes vis tiek reikia,nes keisti ziedai smile.gif O ka ten taviskei tiek ilgai dare? Ar tiesiog,panasu-nedare? Nes realiai-nu max. savaite variklio perrinkimui pilnam,jei sudetingesnis,o ka ten galima ilgiau daryti tai as jau neisivaizduoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 04 02, 15:32)
Mano opel astra F,juodas caravanas smile.gif Padare per pora-trejeta dienu smile.gif O ir ka ten daryt-isrinko,nuveze galva restauruot,kita diena atsieme galva ir surinko,dalis visas as buvau nupirkusi pati ko reikejo,skyscius irgi.Paprastas varikliukas ten pas mane ,8 voztuvu,mono ipurskimas.Kapitalke tokia pusiau-neslifuoti cilindrai ir nekeisti stumokliai,bet obkatkes vis tiek reikia,nes keisti ziedai  smile.gif O ka ten taviskei tiek ilgai dare? Ar tiesiog,panasu-nedare? Nes realiai-nu max. savaite variklio perrinkimui pilnam,jei sudetingesnis,o ka ten galima ilgiau daryti tai as jau neisivaizduoju... g.gif

mano tai pilnesnė kapitalkė, saviškei siunčiausi detales iš ebay, amerika ir pan, tai kol viskas sukeliavo..
be kita ko, kai kas ir netiko, pvz užsakiau per anksti žiedus, paaiškėjo, kad gilzių išdilimas didelis, todėl užsakinėjau remontinius stūmoklius, vėl reikėjo žiedų ir t.t.
paskui tepalo pompa paaiškėjo, kad gatava, pirkau, paskui gavosi, kad brokas jų eina, tuomet vėl aną restauravau, žodžiu doh.gif
plius dalys kainavo tiek, kad vienu užėjimu ir nesupirkčiau, valgyt tai irgi reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džu: 02 balandžio 2014 - 15:55
Na jo...tada suprantama,kodel viskas truko taip ilgai... ax.gif As dalis supirkau pries nuardyma,nes paskui be ratu nelabai susitampysi viska ant kupros ax.gif Be to,beveik is anksto 99 proc. buvo aisku kad problema bus voztuvuose (tiksliau,tik 4-o cilindro),tai iskart pirkau standartinius ziedus...Didziausia problema buvo nustatyti koks variklis-"Zaibo rate" sedejom gal puse valandos,rankiojomes pagal detales,o paskui pagal isvaizda (nes gamyklos duomenu neber-per sena masina),na,ir pataikem-pirkau konkreciai siam varikliui ir viskas tiko ax.gif
Atsakyti
Zinovai, kokiu turit minciu, masina nevazinejau du menesius, stovejo visa laika pozeminiame uzdarame garaze. Pries savaite bandziau vesti, buvo visiskai issikroves akumuliatorius, vyras krovikliu pilnai pakrove, patikrino ar uzsiveda, viskas buvo ok. iandien norejau jau isvaziuoti, bet masina nesiveda, akumas suka kaip zveris ir jau atrodo tuoj tuoj usives, bet deja, nepavyko. Kas galetu buti? Zvakes?
Atsakyti
žvakės, kuro siurblys, kuro filtras, purkštukai ir t.t. smile.gif

Ir šiaip yra šioks toks skirtumas ar ten benzinas ar dyzelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 02 23, 21:49)
žvakės, kuro siurblys, kuro filtras, purkštukai ir t.t. smile.gif

Ir šiaip yra šioks toks skirtumas ar ten benzinas ar dyzelis smile.gif

Benzinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2015 02 23, 17:43)
Zinovai, kokiu turit minciu, masina nevazinejau du menesius, stovejo visa laika pozeminiame uzdarame garaze. Pries savaite bandziau vesti, buvo visiskai issikroves akumuliatorius, vyras krovikliu pilnai pakrove, patikrino ar uzsiveda, viskas buvo ok. iandien norejau jau isvaziuoti, bet masina nesiveda, akumas suka kaip zveris ir jau atrodo tuoj tuoj usives, bet deja, nepavyko. Kas galetu buti? Zvakes?

Kažkodėl galvoju, kad sugedo mašina g.gif
Atsakyti
Padekite kas supranta:
Masina benzinas sudeta dujine iranga vaziuojant ant mazu apsuku dujomis gesta, pakeiteme zvakes, dujininkai padare diagnostika- nieko nerado, servise diagnostika parode kad reikia keisti lemda zonda, pakeite, pasidare atvirksciai benzinas gesta dujos vaziuoja, vel servisas- nieko nerado dujininkai keite visus imanomus filtrus (nors reguliarei keiciami yra), bet vel pradejo ant duju gesti, dabar dujininkai sako kad reduktoriu reikia keisti, jau bijau kad puse masinos detaliu pakeisime, pinigu sukisome ir pabaigos nesimato verysad.gif
Atsakyti
gal tiesiog meistro gero reikia, mes irgi vieną mašiną vežiojom per kelis didesnius servisus, kur dujas tvarko ir šnipštas, o sutvarkė garažiuke meistrelis, tuomet irgi perrinko reduktorių ir visai pigiai, nuo tada tik pas jį važiuodavom, jei kas nutikdavo. Vilniuje jeigu reikia, bandyčiau nupasakot, kur jį rast.
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2015 03 03, 10:13)
gal tiesiog meistro gero reikia, mes irgi vieną mašiną vežiojom per kelis didesnius servisus, kur dujas tvarko ir šnipštas, o sutvarkė garažiuke meistrelis, tuomet irgi perrinko reduktorių ir visai pigiai, nuo tada tik pas jį važiuodavom, jei kas nutikdavo. Vilniuje jeigu reikia, bandyčiau nupasakot, kur jį rast.

Domintu toks auksarankis tik Kaune 4u.gif
Atsakyti