Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kardiologas Kaune

QUOTE(Misis Frekenbok @ 2010 09 02, 19:28)
jei skubu, tada gal geriau kreiptis i specialistus privaciose klinikose?


tai vat ir ieskau info kur geresni specialistai. Kazkaip maniau KMUK gal rimciausiai g.gif
Atsakyti
Esu susidurus su Rimdeikiene, pasirode nebloga gydytoja, kai uzkalusiau, tai ir paaiskono viska issamiai..
Atsakyti
Aš irgi galiu rekomenduoti prof. Petrą Zabielą, buvo negerai man su širdele praėjusią žiemą, buvo sutrikęs širdies ritmas, teko ir su greituke būti išvežta į KMUK.
Rekomenduoju, nes profesionaliai ir skubiai padarė reikiamus tyrimus, skirtingai nei dauguma kitų gydytojų jis žmogų apžiūri kaip bendrą gyvybinę sistemą, niekur neskubėdamas išklausinėja rimtai apie visus skausmus, gyvenimo būdą, vaikystės ligas, tėvų ligas... nereikia nei jokių būrėjų ar žiniuonių - jis moksliškai permato kiaurai, dėl to ir tiksliai diagnozuoja.
Ir labai džiugu, kad neapsiriboja vaistų išrašymu, o pataria ir kaip gyvenimo būdą pakeisti, kad liga neatsikartotų.
Po apsilankymo pas profesorių mama vis tiek dar nusivežė į diagnostikos centrą Vilniuje, Grybo gatvėje, bet kai parodžiau prof Zabielos išvadas ir tyrimų rezultatus, man tik pasakė: "Be reikalo čia atvažiavote, jau aukščiau Zabielos nėra, jei jis tokias išvadas padarė, niekas tikslesnių nepadarys", ir nieko daugiau nebetyrė, nors aišku pinigus paėmė biggrin.gif
Žinau, kad jis dirba KMUK ir Žaliakalnio šeimos centre.
Atsakyti
Sveiki,
Po gimdymo teko apsilankyti pas kardiologus KMUK, tai noriu pasidalinti patirtimi
QUOTE(cara @ 2006 04 10, 21:04)
geri kardiologai KMUK- Zaronskienė,


Čia buvo minėta, kad Zaronskienė gera kardiologė, teko pas ją lankytis neseniai, tai neturiu nei vieno gero žodžio apie ją pasakyti.
Zaronskienė šalta, grubi ir atmestinai į pacientą žiūrinti gydytoja, tik neikit pas ją [COLOR=red] Net nesugebėdama ar tingėdama perskaityti kas parašyta siuntime kelis kartus siuntinėja atnešti seniau darytų tyrimų kopijų (nors jų rezultatai net man aiškiai įrašyti siuntime), vietoj to, kad gilintųsi kokia mano savijauta yra tuo metu kai pas ją lankausi. Formaliai paklausus "kuo skundžiatės" visai nenori išklausyti paciento, pertraukia ir sako gerai nepasakokit (leido suprast, kad jai neįdomu, tai kam klausti doh.gif ). Kad nereikėtų gilintis nusiuntė pas reumatologą, o kai parnešiau iš jo atsakymą, kad toje srityje viskas gerai, ji tik prie durų perskaitė atsakymą ir mane vos ne pro duris išstūmė tai sako sveika, ko čia atėjai, net atsakymo šeimos gydytojai nesiteikė parašyti. Išėjau pasimetusi ir neištirta nei pagydyta, ėjau pas kardiologą, turiu reumatologo atsakymą, o kaip su širdies negerumais taip ir neaišku. Kadangi leliukas mažas tai iš naujo neisiu pas kitas, geriausias patarimas, kurio pati laikysiuosi, kai jautiesi blogai geriau važiuoti į priėmimo skyrių, tai bent ten sugaišus pusę dienos padarys extra tyrimus, nes papuolus pas tokią kaip Zaronskienė, tik sugaišti laiką ir nervus, o naudos jokios.
Atsakyti
Sveikos merginos gal kuri nors zino jo mobilu telefona?prof. Petrą Zabielą, labai skubiai reikalingas geras specialistas.Jeigu atsirastu zmoniu turinciu bet kokia info,labai prasau i a.z. cray.gif
Atsakyti
Mano mama lankėsi pas kardiologę Norą Kupstytę, labai maloni, atidi ir gera specialistė. Ji dirba klinikose ir Šiaurės šeimos klinikoje (Šiaurės pr. 8c). Mano mama lankėsi Šiaurės klinikoje, tikrai liko labai patenkinta.
Atsakyti
KMUK doc. Vida Medzevičienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 02 25, 21:48)
KMUK doc. Vida Medzevičienė thumbup.gif


Plačiau pakomentuokit,ar dėmesinga,atsižvelgia į ligonio nusiskundimus ir ar profesionaliai skiria gydymą?
Atsakyti
Gal kas estaeKMUK gydęsi pas prof. Šlepiką? Kaip jis? Ar gal kam nors atlikti širdies zondavimas? Ar labai baisi procedūra? Kiek laiko praleidi ligoninėje?
Atsakyti
Laba diena visoms .
Gal kas zinote , kur galetume surasti prof. Petra Zabiela ?
galima ir i a.z.
nuosirdziai dekoju
Atsakyti
QUOTE(alrune @ 2011 08 10, 08:50)
Laba diena visoms .
Gal kas zinote , kur galetume surasti prof. Petra Zabiela ?
galima ir i a.z.
nuosirdziai dekoju

rasykit ir cia, daug kam aktualu paskaicius rasti informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra_g @ 2011 02 15, 21:34)
Mano mama lankėsi pas kardiologę Norą Kupstytę, labai maloni, atidi ir gera specialistė. Ji dirba klinikose ir Šiaurės šeimos klinikoje (Šiaurės pr. 8c). Mano mama lankėsi Šiaurės klinikoje, tikrai liko labai patenkinta.


Pritariu, teko kartu su mama lankytis pas ją Šiaurės šeimos klinikoje. Ši gydytoja tikrai labai gera savo srities specialistė. Labai patiko, kad ji moka bendrauti su pacientu, jam suprantamais žodžiais paaiškinti apie ligą, gydymą. Atidi, supratinga, kantri. Tikrai galiu rekomenduoti (tik vaikučių ji nekonsultuoja).
Atsakyti