Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

QUOTE(Oti @ 2010 09 12, 23:20)
Vyras miega ant tokios pagalves apie kuria klauset - labai patenkintas. Anksciau turejom paprasta pagalve, tai jam nuolatos tai kaklas, tai galva skaudejo, dabar tokiu problemu nebera.
As asmeniskai pasirenkau sau Dormeo, bet ne sia klasikines formos, o ortopedines formos pagalve. Man LABAI patogu ant jos miegot. Kaklas ilsisi smile.gif

O man nuo ortopedinės dar labiau kaklą skauda smile.gif - dar vis kenčiu, gal priprasiu blush2.gif, o vyras numetė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 10 22, 09:37)
O čia tą pačią pagalvėlę galima ir šildyt ir šaldyt?Ar jos skirtingos būna?

Na ta pati pagalvė tinka ir šildymui ir šaldymui
http://www.nojusta.l...iuku_pagalvele/

va čia radau mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos gal zinote kokios pagalves buna viesbuciuose, tiek lietuvos tiek lenkijos viesbuciuose issimiegu karaliskai, pagalves pasakiskos, minkstutes... mm..
Atsakyti
Noriu keisti vsiai šeimai pagalves, galvojam apie Dormeo, jas galima kažkur pabandyti, pagulėti? biggrin.gif
Kokios vaikams tinkamos, gal naujovių yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2010 09 15, 11:39)
merginos gal kuri tiuri šilkine pagalvė ar patenkintos esat

man irgi įdomu būtų, kaip tos šilkinės pagalvės g.gif
gal kas turit? bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif Laba diena visoms bigsmile.gif
Noriu išreikšti savo nuomonę ir aš. Prieš 3 metus įsigyjome su vyrų ortopedines pagalves. PUIKIAI MIEGAME thumbup.gif Kaklo skausmai užmiršti. Bet kadangi pasaulis keičiasi prekyboje radau naujovių, ypač tiems kas knarkia ir neleidžia išsimiegoti kitiems. Tai va, radau pagalvę 'nuo knarkimo'. Merginos, gal turite nuomonių ir gal jau išbandžiusios esate tokią naujovę?
įdėsiu nuorodą ir laukiu Jūsų komentarų .

http://www.ryteksma....o...niai&sub=12

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(širdutė @ 2011 03 17, 13:43)
smile.gif Laba diena visoms  bigsmile.gif 
Noriu išreikšti savo nuomonę ir aš. Prieš 3 metus įsigyjome su vyrų ortopedines pagalves. PUIKIAI MIEGAME  thumbup.gif Kaklo skausmai užmiršti. Bet kadangi pasaulis keičiasi prekyboje radau naujovių, ypač tiems kas knarkia ir neleidžia išsimiegoti kitiems. Tai va, radau pagalvę 'nuo knarkimo'. Merginos, gal turite nuomonių ir gal jau išbandžiusios esate tokią naujovę?
įdėsiu nuorodą ir laukiu Jūsų komentarų . 

http://www.ryteksma....o...niai&sub=12

4u.gif

sunku patiketi, kad taip eme ir visi skausmai dingo... tos pagalves tikrai padeda, bet nereikia tiketis, kad cia kazkokia panaceja. Pavyzdziui pas mus seimoje ne visi ant situ pagalviu gali miegoti.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 03 18, 12:55)
sunku patiketi, kad taip eme ir visi skausmai dingo... tos pagalves tikrai padeda, bet nereikia tiketis, kad cia kazkokia panaceja. Pavyzdziui pas mus seimoje ne visi ant situ pagalviu gali miegoti.

Na taip, man asmeniškai labai patogu ant jos miegoti, aš tikrai puikiai išsimiegu ir svarbiausia nėra tokių 'raukšlių' and veido po nakties, kaip budavo miegant ant paprastos. Skausmai miegant ant dormeo pagalvės tikrai pamažu pamažu ir dingo. mirksiukas.gif Aš nereklamuoju dormeo ir kitų pagalvių, esu labai nepatikli taip plačiai reklamuojamiems daiktams ir kol neišbandau neskelbiu nuomonės. Tai va, linkiu visoms išmėginti ir atrasti savo geriausią pagalvę. O dėl tos knarkimo pagalvės vis dar laukių nuomonių ax.gif

Ir dar, mano brolis miega ant kažkokios panašios, didesnių išmatavimų ale dormeo, vien dėl to, kad yra labai alergiškas, o šita jam leidžia išsimiegoti ir nečiaudėti visą naktį blink.gif . Net į komandiruotes važiuoja su savo pagalvę. Jei kam bus įdomu galėsiu jo paklasti kur įsigyjo. Bet manau tos viskoelastinės visos yra 'priešalerginės'.
Atsakyti
QUOTE(žariene @ 2010 09 15, 13:59)
as taip suprantu jos tokios pacios tik impilas silkinis g.gif

Turiu aš šilkine pagalve. Tai ne tik impilas silkinis, bet ir siulai silkiniai yra viduje. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Pirkau 1 vnt. pabandymui, nes nepigi ji yra.
Po to norėjau visai šeimai nupirkti, gaila jau nebebuvo. doh.gif doh.gif Jei kur rasiu būtinai pirksiu.
Sunus, gryžes is mokslu, tik ant jos miega, sako jam thumbup.gif. Vyras, laisva valandele pagaves, irgi ant jos deda galva, mazyli savo, kol mazesnis buvo irgi ant silkines supdavau, patikėkit, jis net nenorėdavo nusiridenti nuo jos, issiskėsdavo kaip voriukas ir supk ji, supk ..... thumbup.gif thumbup.gif
Gerai, kad dar lieka 5 naktys, per kurias ir as gaunu, galva padeti nakti, ant silkines pagalves lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

O šiap, tai man šita pagalvė labai gera : minkšta, i guza nesušoka, nereikia jos kedenti, gerai prisitaiko prie kaklo išlinkimų, prie galvos, neprakaituoja, ir šiaip gerai pailsiu.

Šią pagalvė, mano manymu, vertinčiau visais 10 balų.

Atsakyti
QUOTE(Uosė @ 2011 02 18, 20:24)
man irgi įdomu būtų, kaip tos šilkinės pagalvės  g.gif
gal kas turit?  bigsmile.gif

Bandėme, man thumbup.gif patiko, puri ir minkštutė, atsistato į savo vietą, o dar jei erkės nesiveisia, tai visai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 07, 00:13)
merginos gal zinote kokios pagalves buna viesbuciuose, tiek lietuvos tiek lenkijos viesbuciuose issimiegu karaliskai, pagalves pasakiskos, minkstutes... mm..

Dazniausiai silikonizuoti burbuliukai minkstumas skiriasi nuo granuliu dydzio.
Poliesterio rusi reiks zvilgteleti.
Dabar kilo dilema koki dydi dazniausiai pagalves naudojate?
Atsakyti
Mes pirkome pagalves is Lono,tai super wub.gif O nuo Dormeo pagalves,tik spranda visa paskaudo is po nakties schmoll.gif
Atsakyti