Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvės

QUOTE(perfekta @ 2015 02 04, 13:12)
Vistiek man per brangu u uz viena pagalve moketi 170 lt 4u.gif

Kiekvienas gi renkasi tai, ko jam reikia 4u.gif tik pasiuliau, nes sias pagalves musu seima jau 4 metus turi ir esam patenkinti, manau, kad minimum dar 4 metus jos mums sekmingai tarnaus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Mėginu ir aš išsirinkti tinkamą pagalvę, turiu problemų dėl kaklo slankstelių, tai nuolat skauda spranda, todėl gera pagalvė man labai reikalinga smile.gif

Persiskaičiau visą temą, tai labiausiai giriamos yra grikių lukštų pagalvės šilko smile.gif Bet šilko rekomanduojamos tiems, kurie mėgsta miegoti ant pilvo, o aš ant pilvo nemiegu schmoll.gif O dėl grikių pagalvės irgi abejoju, nes esu jautri kvapams ir manau, kad man trukdys jos girgždėjimas...

Pati išmėginau Tempur Sonata m dydžio, po pirmos nakties nusprendžiau, kad ši pagalvė ne man, nes galvos negalėjau pasukti, visas kaklas surankintas iš skausmo buvo unsure.gif

Dar turiu pasiėmusi Breckle firmos pagalvę iš Baldų Rojaus, ji trijų sluoksnių, tai galima reguliuoti aukštį, bet man gulint ant nugaros ji per aukšta, jeigu išimu sluoksnį vieną, tada ant nugaros patogu, bet ant šono gulint jau nelabai patogu, nes per žema schmoll.gif

Mėginau Tempur Millenium, tai ji visai patiko, bet galvoju, gal įmanoma rasti gerą pagalvę ir pigiau g.gif Gal kuri turite ilgesnį laika Tempur Millenium ar Breckle trisluoksnę ir galite pakomentuoti kokie įspūdžiai po ilgesnio naudojimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 06 25, 12:41)

Siulyciau uzsukti i specializuotas ciuziniu parduotuves, kaip Miego Centras arba Selene. Jie turi dideli anatominiu ir ergonominiu pagalviu pasirinkima, gal pavyks ka nors prisitaikyti. Saliginai negrangios ir labai populiarios yra Ergo Med ir Green Med pagalves, bet, zinoma, siose parduotuvese rasite ir daugiau variantu.
Atsakyti
Gal kas galite pasiulyti kokia pagalve pirkti 3.5 metu vaikui?
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2015 08 14, 10:57)
Gal kas galite pasiulyti kokia pagalve pirkti 3.5 metu vaikui?

Geriausia butu, kad ji visa net su uzpildu butu skalbiama 60 laipsniu temperaturoje, is suaugusiuju pasiulos dar visos per aukstos, todel reiketu ieskoti vaikisku prekiu parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 21 rugpjūčio 2015 - 13:43
QUOTE(sapniukas @ 2015 08 21, 13:43)
Geriausia butu, kad ji visa net su uzpildu butu skalbiama 60 laipsniu temperaturoje, is suaugusiuju pasiulos dar visos per aukstos, todel reiketu ieskoti vaikisku prekiu parduotuvese.

Tai va ta ir problema, kad suaugusiuju visos nuo 10 cm aukscio eina, tai peraukstos, o vaikisku, tai nebent maziukam visai tik yra, na max iki 5 cm, o noretusi jau kazkiek didesnes. Bent jau internete nieko nepavyksta rasti. Na viena pavyko rasti, tai dabar ir galvoju ar bandyt tokia http://www.miegoimpe...ve-33x67x7.html aisku yra rizika kad perauksta bus, ar pirkt kokia pigesne,ir isimt tarkim dali uzpildo kad butu zemesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2015 08 21, 16:49)
Tai va ta ir problema, kad suaugusiuju visos nuo 10 cm aukscio eina, tai peraukstos, o vaikisku, tai nebent maziukam visai tik yra, na max iki 5 cm, o noretusi jau kazkiek didesnes. Bent jau internete nieko nepavyksta rasti. Na viena pavyko rasti, tai dabar ir galvoju ar bandyt tokia http://www.miegoimpe...ve-33x67x7.html  aisku yra rizika kad perauksta bus, ar pirkt kokia pigesne,ir isimt tarkim dali uzpildo kad butu zemesne g.gif

Manau, kad tokio amziaus vaikas prakaituos ant viskoelastines pagalves, butu geriau jam paprastas poliesterinis uzpildas, kuris lengviau formuojasi pagal vaiko poreiki ir peciu austi.
Jums gal ir atrodo, kad vaikui reikia jau aukstesnes pagalves, bet realiai, jo petukai dar yra siauri ir migdydami ji ant per aukstos jo amziui pagalves, darysit jo stuburiukui ir kaklui meskos paslauga.
Atsakyti
Pažiūrėjau aš kainas pagalvių, nu klaiku tiesiog, negalvojau doh.gif Negi negalima įsigyti padorios, nestebuklingos, tiesiog padedančios išlaikyt teisingą stuburo padėtį pagalvės iki 30-35eur? Ar be 80-100eur negalima nieko tikėtis?
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2015 11 07, 12:36)
Pažiūrėjau aš kainas pagalvių, nu klaiku tiesiog, negalvojau  doh.gif Negi negalima įsigyti padorios, nestebuklingos, tiesiog padedančios išlaikyt teisingą stuburo padėtį pagalvės iki 30-35eur? Ar be 80-100eur negalima nieko tikėtis?

Kodel taip sakote?
Yra tu pigesniu pagalviu, pilna, tik kad Jusu lukesciai yra pasikeite. Jus gi rasote, kad norite padorios pagalves, teisingai islaikancios galva ir kakla, o gi paprastos nebrangios tradicines pagalves niekados tokios funkcijos ir neatliko.
Ortopedines pagalves gaminamos is kelis kartus brangesniu medziagu, tarnauja ne tik kaip kauburelis pasikelti auksciau galva, bet atlieka ir "medicininio itvaro" funkcija, palaikydamos galva ir kakla teisingoje padetyje. Tokiai pagalvei pagaminti reikia tureti siek tiek daugiau supratimo apie ortopedija ir technologijas, nei nupesti zasi ir jos plunkstas sumetus i maiseli aklinai uzsiuti...

Atsakyti
Gal juokingai nuskambės - miegu ant ortopedinės pagalvės jau maždaug 15-16 metų. Taip taip, ant tos pačios biggrin.gif Mano kaklas traumuotas stipriai, jei kada tenka miegot ant tų, kaip pavadinote, plunksnų maišų, iškart šakės, skauda, negaliu miegot, surakina ir pečius, ir kaklą, ir net mentis ir rankas. O va mano senutė ortopedinė išsprendžia visas bėdas. Prieš tiek metų, kiek ji pirkta, technologijų jau tokių ypatingų nebuvo, nepaisant to, ji išlaikė visą tą laiką ir savo formą, ir funkciją. Tai natūraliai kyla klausimas - kuom šiais laikais jos tokios ypatingos, kad kainuoja tokius pinigus? Na, tikrai nemanau, kad tik kaina lemia kokybę.
Aš toli gražu nesu iš tų, kur rėkia, kad mokam už breeeendus, kad "anais laikais buvo geriau" ir pan., bet tiesiog esu nustebus, kai turiu su kuo palyginti iš 'senų laikų'.
Atsakyti
Gal kas žino Fey ortopedinių pagalvių išmatavimus:
http://selene.lt/ind...pedinespagalves
Kažkodėl tinklapyje nenurodyta.. g.gif

Jau beveik metai miegu ant nuostabios pagalvės:
http://miegocentras....i...28&p_id=658

Vienintelis dalykas, kuris man nelabai patinka, kad netelpa į standartinius užvalkalus, konkrečiai 50x60.

Dabar ieškau kitos pagalvės kaimui ir norisi jau tuose išmatavimų rėmuose, bet nieko nerandu-arba per mažos arba per didelės doh.gif
Ieškau iš viskoelastinės medžiagos,nes kaip suprantu jinai ir suteikia tą komforto jausmą.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2015 11 25, 13:53)
Gal kas žino Fey ortopedinių pagalvių išmatavimus:
http://selene.lt/ind...pedinespagalves
Kažkodėl tinklapyje nenurodyta.. g.gif

Jau beveik metai miegu ant nuostabios pagalvės:
http://miegocentras....i...28&p_id=658

Vienintelis dalykas, kuris man nelabai patinka, kad netelpa į standartinius užvalkalus, konkrečiai 50x60.

Dabar ieškau kitos pagalvės kaimui ir norisi jau tuose išmatavimų rėmuose, bet nieko nerandu-arba per mažos arba per didelės  doh.gif
Ieškau iš viskoelastinės medžiagos,nes kaip suprantu jinai ir suteikia tą komforto jausmą.

Panasiu ismatavimu kaip ieskote butu tik kai kurios Tempur gamintojo pagalves. Dauguma sio tipo pagalviu specialiai gaminamos pailgos, nes taip geriau ir taisyklingiau sios pagalves priglunda prie kaklo ir galvos. O su uzvalkalais nera gi problemu, tokioj parduotuveje kaip Jysk pilna uzvalkaliuku, skirtu pailgo tipo pagalvems.
Atsakyti