Sveikos

Mėginu ir aš išsirinkti tinkamą pagalvę, turiu problemų dėl kaklo slankstelių, tai nuolat skauda spranda, todėl gera pagalvė man labai reikalinga
Persiskaičiau visą temą, tai labiausiai giriamos yra grikių lukštų pagalvės šilko

Bet šilko rekomanduojamos tiems, kurie mėgsta miegoti ant pilvo, o aš ant pilvo nemiegu

O dėl grikių pagalvės irgi abejoju, nes esu jautri kvapams ir manau, kad man trukdys jos girgždėjimas...
Pati išmėginau Tempur Sonata m dydžio, po pirmos nakties nusprendžiau, kad ši pagalvė ne man, nes galvos negalėjau pasukti, visas kaklas surankintas iš skausmo buvo
Dar turiu pasiėmusi Breckle firmos pagalvę iš Baldų Rojaus, ji trijų sluoksnių, tai galima reguliuoti aukštį, bet man gulint ant nugaros ji per aukšta, jeigu išimu sluoksnį vieną, tada ant nugaros patogu, bet ant šono gulint jau nelabai patogu, nes per žema
Mėginau Tempur Millenium, tai ji visai patiko, bet galvoju, gal įmanoma rasti gerą pagalvę ir pigiau

Gal kuri turite ilgesnį laika Tempur Millenium ar Breckle trisluoksnę ir galite pakomentuoti kokie įspūdžiai po ilgesnio naudojimo?