Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėtų rūbų parduotuvės

na mamytes,papasakokit kur butu galima rast gera skuduryna KAUNE? kiek zinojau man visi pagedo.. o db ziuriu,kad maziuko spynta jau kaip ir beveik tuscia,tik pora iseiginiu kelnyciu,o po namus jau ner kuo renkt,lb greit paaugom... tai ir galvoju,kur cia geriau apsilankius.. o po bet kokius,na tiksliau visus is eiles jau neber jegu vaiksciot,paskutines nestumo savaiteles... nestuke.gif
aciu lb uz jusu nuomones,kurios patarsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2011 01 18, 16:39)
na mamytes,papasakokit kur butu galima rast gera skuduryna KAUNE? kiek zinojau man visi pagedo.. o db ziuriu,kad maziuko spynta jau kaip ir beveik tuscia,tik pora iseiginiu kelnyciu,o po namus jau ner kuo renkt,lb greit paaugom... tai ir galvoju,kur cia geriau apsilankius.. o po bet kokius,na tiksliau visus is eiles jau neber jegu vaiksciot,paskutines nestumo savaiteles... nestuke.gif
aciu lb uz jusu nuomones,kurios patarsit ax.gif

Man geriausia kainos, pasirinkimo, na ir kokybės atžvilgiu yra padėvėtų rūbų parduotuvė Petrašiūnuose, priešais Šilo parduotuvę, už Snoro bankelio. Jau esu apie ją rašiusi. Ten kainos man ypač patinka. O dar, tiesa, esu ne sykį nusipirkusi tiek sau, tiek mažiui batų.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 01 18, 19:46)
Man geriausia kainos, pasirinkimo, na ir kokybės atžvilgiu yra padėvėtų rūbų parduotuvė Petrašiūnuose, priešais Šilo parduotuvę, už Snoro bankelio. Jau esu apie ją rašiusi. Ten kainos man ypač patinka. O dar, tiesa, esu ne sykį nusipirkusi tiek sau, tiek mažiui batų.

reiks apsilankyt.. netoli gyvenu,o nueit nesugebu.. vis neprisiruosiu doh.gif o sestadienais dyrba?
Atsakyti
KAUNE bazeje atsidare naujas skudurynas (5 sandelys )toi rampoi kur traukinys,net nepamenu kaip ji vadinasi doh.gif biggrin.gif kiek NEXT rubeliu yra bigsmile.gif ir kainos normalios.visai netycia aptikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIVIDAS82 @ 2011 02 10, 20:10)
KAUNE bazeje atsidare naujas skudurynas (5 sandelys )toi rampoi kur traukinys,net nepamenu kaip ji vadinasi  doh.gif  biggrin.gif kiek NEXT rubeliu yra  bigsmile.gif ir kainos normalios.visai netycia aptikau  thumbup.gif

Parduotuvės asortimentas puikus, pusė rūbų NEXT, bet mano nuomone, brangoka- už sijoną megaičiukei 20 lt ar trikotažinę maikutę trimečiui 15 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 08 14, 14:09)
gal kas zino padevetu dabuziu turgu netoli Vilniaus, kur jis yra? unsure.gif

Ir man butu labai aktualu!
Siaip viena zinau Trakuose, prie autobusu stoties, bet nelabai i ji isigilinau, tik karta "aki uzmeciau", todel nelabai ka galiu apie ji pasakyti.
Atsakyti
Klaipėdoje aš jau nieko gero neberandu padėvėtų rūbų parduotuvėse, arba brangu kaip už nešiotą, jei apsilankau tai prie senojo turgaus už sėklų parduotuvės padėvėtuose rūbuose. dar ten gali rasti gerų firmų rūbelių ir už protingą kainą.
Atsakyti
Vilniuje:1. Humana 2. Pasaulio rubai 3. Butique ( kiek zinau yra du, vienas seskines pasaze, kitas basanaviciaus g. apacioje)
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2011 02 27, 02:07)
Klaipėdoje aš jau nieko gero neberandu padėvėtų rūbų parduotuvėse, arba brangu kaip už nešiotą, jei  apsilankau tai  prie senojo turgaus už sėklų parduotuvės padėvėtuose rūbuose. dar ten gali rasti gerų firmų rūbelių ir už protingą kainą.

Pritariu jums, dauguma rubeliu nudeveti ir kainos uzkeltos...
Atsakyti
Sveikutės. Šiaip, mano pažįstamas atsidarė Šiaurės miestelyje vaikiškų prekių parduotuvę 4u.gif Na, man nėra gėda rekomendutoi šią parduotuvę, nes pati apsipirkau tikrai už labai labai žemą kainą thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif as irgi buvau uzvakar siaures miesteli iskart uz banginio ,ten padevetu ,bet labai fain parduotuvele mum labai patiko, prisipirkau visko ir dar eisiu tik is anksto dar pirkt nenoriu daug:)vadinas sermegele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2011 02 27, 03:07)
Klaipėdoje aš jau nieko gero neberandu padėvėtų rūbų parduotuvėse, arba brangu kaip už nešiotą, jei  apsilankau tai  prie senojo turgaus už sėklų parduotuvės padėvėtuose rūbuose. dar ten gali rasti gerų firmų rūbelių ir už protingą kainą.

As irgi ten uztikau ten neblogu daiktu, dar kartais buna Gausa Vingio arba dabar prie vaiku pasaulio atidare neblogu vaikams. Tik ten reikia eit is ryto kai prekiu atveza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 09 rugsėjo 2011 - 11:47