Įkraunama...
Įkraunama...

Padėvėtų rūbų parduotuvės

QUOTE(Kristalinee @ 2008 12 12, 01:29)
na merginos kur Kaune geras skudurynas ?????

Galiu pasakyti, kuriuos aš atsirinkusi. "Dalmeta" Daukšos gatvėje (berods, dabar remontuojama), Nemuno gatvėje prie požeminės perėjos tarp kavinės "Antri namai" ir picerijos (labai geras, kainos nebaisios, visada visko randu, kol kas mažokai žinomas, bet tvarkingas), "Dalmeta" Kęstučio ir Maironio gatvių kampas, Petrašiūnuose už "Snoro" bankelio, važiuojant link Amalių (visada visko labai daug ir kokybė nebloga, kainos nesikandžioja), važiuojant link šešto forto tuoj pat už "Molo" vyšninės spalvos fasadu parduotuvė. Tai yra tos pardės, kuriose aš pagrinde perku. Kitur manęs netenkina nei kokybė, nei aplinka.
Atsakyti
QUOTE(onne @ 2008 12 11, 09:14)
Ko gero turejot omeny buvusia "saturnas" parduotuve? 4u.gif

Sumaisiau planetas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuje, Antakalnyje, kur anksciau buvo Humana, atsidare devetu rubu firma. Kol kas vaikisku pasirinkimas didelis o kainos, palyginus su Humana pvz., mazos
Atsakyti
Kaune ,as kalnieciuose neperseniausiai buvau tai irgi buvo daug vaikisku ir ne tik bigsmile.gif
Atsakyti
esu girdejus kazka apie petrasiunuose esanti sveriama(na kur kaina ne uz vnt o uz kg) skuduryna, gal kas lankotes? tipo ten visko buna ne tik rubu ir labai pigu gaunas
4u.gif
buciau dekinga jei kas koordinatem pasidalintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 06 02, 15:17)
esu girdejus kazka apie petrasiunuose esanti sveriama(na kur kaina ne uz vnt o uz kg) skuduryna, gal kas lankotes? tipo ten visko buna ne tik rubu ir labai pigu gaunas
4u.gif
buciau dekinga jei kas koordinatem pasidalintu  bigsmile.gif

g.gif neteko girdėti
Atsakyti
Aš girdėjau gandus apie tai, bet nieko konkretaus.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2009 05 26, 17:15)
Vilniuje, Antakalnyje, kur anksciau buvo Humana, atsidare devetu rubu firma. Kol kas vaikisku pasirinkimas didelis o kainos, palyginus su Humana pvz., mazos

o koks adresas tos parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2008 12 12, 10:16)
Nemuno gatvėje prie požeminės perėjos tarp kavinės "Antri namai" ir picerijos (labai geras, kainos nebaisios, visada visko randu, kol kas mažokai žinomas, bet tvarkingas),

Pritariu, ten ir aš visada randu iš ko pasirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokie daugumoj rūbeliai Petrašiūnuose? Man reikėtų iki metų mergaitei, ar yra pasirinkimas? mirksiukas.gif Gal geriau prie Molo, nes dar ten nesu buvusi ax.gif
Atsakyti
Prie Molo nebuvau jau labai senai. Į Petrašiūnų parduotuvę užsuku labai retai. Ten žiūrėjau tik sau rūbų, dar sūnui gavau. Bet leliukams nepastebėjau, nes nebuvo aktualu. Bet parduotuvė labai didelė, turėtų ten būti. Geriausiai eiti į mano įvardintą parduotuvę Nemuno gatvėje wink.gif Dar Daukšos gatvėje irgi geras. Ten mažiausiems visada būna rūbelių smile.gif
Atsakyti
Kaune petrasiunuose buvau tai nieko gero.ir kainos dideles unsure.gif

as kaskada zinojau toki viena ,ten pardavinejo maisais us 1kg nuosavam name ,prie sutostrados (Kaune) ,bet dabar ten jau jo nera schmoll.gif
Atsakyti