Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(amber123 @ 2011 11 04, 21:08)
Mielieji visazistai, klausykites, prasausi rekomendacijos geram maskuokliui spuogams biggrin.gif prasidejo pensijinis brendimas ir reik tas gyvates kazkuom pamaskuot.. noriu nebrangaus ax.gif is tokiu kaip maybelline ir .tt gal galit ka rekomenduot? g.gif gal kamufliazas  Artdeco?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oij tu brangioji visad pakeli nuotaika man
vos garsiai nesusizvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 04, 20:08)
Mielieji visazistai, klausykites, prasausi rekomendacijos geram maskuokliui spuogams biggrin.gif prasidejo pensijinis brendimas ir reik tas gyvates kazkuom pamaskuot.. noriu nebrangaus ax.gif is tokiu kaip maybelline ir .tt gal galit ka rekomenduot? g.gif gal kamufliazas  Artdeco?

gal rinkis wishy piestukini maskuokli bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 06, 01:41)
gal rinkis wishy piestukini maskuokli bigsmile.gif  ax.gif

Ta prasme Vichy ar cia kazkokia kita firma, kurios nzn biggrin.gif 4u.gif as manau pabandysiu gal vis del to Artdeco camufliaz ar kaip ten rasos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 11 05, 00:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oij tu brangioji visad pakeli nuotaika man
vos garsiai nesusizvengiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tau juokas, o man tai verkt noris.. ankstyvi priesklimaksiniai spuogai kaip as sakau..
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2011 11 05, 00:05)
Net neįsivaizduoju kaip būtų galima. Gal tiesiog bandykite šviesinti su antakių dažų oksidatoriumi? Arba tiesiog dažykite šviesiais dažais. Bet čia jau ne labai naminis būdas gaunasi...  rolleyes.gif

alio - o - o help.gif da kazka pamirsai!! help
Atsakyti
Tikriausia juokingas klausimas,bet aš kai makiažuose žalia,tai norėčiau paklausti...ar biri pudra (tepant ant skystos) turi būti šviesesnė,tamsesnė už skystą ar tokio pat atspalvio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 06, 21:16)
alio - o - o  help.gif da kazka pamirsai!! help

Tai kad aš nebandžiau nieko iš tokių firmų kas būtų pigu ir gera. Bet tavo atveju tai varyčiau į INGLOT ir ten rinkčiausi turbūt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2011 11 06, 21:19)
Tikriausia juokingas klausimas,bet aš kai makiažuose žalia,tai norėčiau paklausti...ar biri pudra (tepant ant skystos) turi būti šviesesnė,tamsesnė už skystą ar tokio pat atspalvio? 4u.gif

Turi būti tokio pat atspalvio kaip ir oda. Bet jų būna įvairių, tarkim gali būti labai šviesi, ar net visiškai balta, kuri skirta užfiksavimui ir atspalvio nesuteikia. Tokios pudros vadinamos "permatomomis" arba angl. "translucent". smile.gif
Atsakyti
Dėkoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 11 06, 21:29)
Tai kad aš nebandžiau nieko iš tokių firmų kas būtų pigu ir gera. Bet tavo atveju tai varyčiau į INGLOT ir ten rinkčiausi turbūt smile.gif

biggrin.gif biski sudetinga man iki vilniaus dasigaut.. bet anyway, aciu uz patarima thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi turiu tokia beda, tai is to ka turejau labiausiai patiko Bell zaliasis maskuoklis.. jis tokiame siaurame ilgame ale lupdazio ipakavime. Patiko tuo, kad tepasi plonai ir gerai laiko. Naudojau dar ir is elizabeth arden zalia piestuka-"lupdazi".. persunkus. Dabar naudoju artdeco skysta su teptuku (bet kremines pudros spalvos).. tai pusetinas.

Atsakyti
kuo skiriasi kompaktine sausa pudra nuo nuo birios? 4u.gif 4u.gif 4u.gif ta prasme kad ne konsistensija skiriasi, o ka kuri daro, niekaip neapsisprendziu kuria rinktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 09 lapkričio 2011 - 14:42
QUOTE(mimi88 @ 2011 11 09, 15:40)
kuo skiriasi kompaktine sausa pudra nuo nuo birios? 4u.gif  4u.gif  4u.gif ta prasme kad ne konsistensija skiriasi, o ka kuri daro, niekaip neapsisprendziu kuria rinktis 4u.gif

Nesiskiria niekuo, bet paprastai, kad ją supresuoti, pilama kažkokio skysčio, ir kartais netgi aliejaus pagrindu. Todėl patepus presuotos ir tos pačios birios kai kada matosi skirtumas - presuota dengiasi taip slidžiau, iškart prilimpa prie odos, o birią dar reikia truputį patrinti, kad priglustų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 11 09, 16:50)
Nesiskiria niekuo, bet paprastai, kad ją supresuoti, pilama kažkokio skysčio, ir kartais netgi aliejaus pagrindu. Todėl patepus presuotos ir tos pačios birios kai kada matosi skirtumas - presuota dengiasi taip slidžiau, iškart prilimpa prie odos, o birią dar reikia truputį patrinti, kad priglustų  smile.gif

aciu uz atsakyma, manau bandysiu presuota gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 09 lapkričio 2011 - 19:11
uztepus makiazo pagrinta (foundation) aplink lupas pas mane buna balti konturai. KAIP to isvengti??? doh.gif gal pagrindas turi buti grynai tokios spalvos kaip veidas? g.gif pirksiu kaip tik nauja foundation, noriu tiksliai tiksliai atsitaikyti pagal veido spalva, kad ilgais laikytus, nekimstu veiduko ir butu ne matine. Labai tikiuos, kad surasiu... gal kas patars kuri geresne?... nebezinau
Papildyta:
Ir dar, visazistai - pasakykit koks pats geriausias paakiu maskuoklis? mirtinai reikia g.gif
Atsakyti