Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(Saulės-Siela @ 2011 09 08, 01:17)
!kadangi kaip ir minejote veidas apvalokas,tai piestuka ir seseli,stenkites "pratempti" i sonus,kad neuzapvalint akies ir jog optiskai veidas neatrodytu dar apvalesnis. 4u.gif

Gal galite prasau ideti iliustracijas sitam teiginiui. Butu gerai, jei parodytumet varianta, kai akis 'uzapvalinta', o kita, kai patempta sonus. Aciu!
Atsakyti
Ką manote apie šios moters akis, ko tokios formos akims reiktų vengti ir kaip dažyti, kad gražiau žiūrėtųsi? 4u.gif Liesienė
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 12, 21:00)
Ką manote apie šios moters akis, ko tokios formos akims reiktų vengti ir kaip dažyti, kad gražiau žiūrėtųsi? 4u.gif  Liesienė

as nevisaziste biggrin.gif bet man dideles akys labai grazu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 09 10, 16:32)
kokia grazi plauku spalva ? kuo dazai ?  bigsmile.gif

QUOTE(Dolita @ 2011 09 10, 17:22)
drinks_cheers.gif  ir man l. grazi tos moters plauku spalva wub.gif

nepamenu firmos, gal selective? žinau, kad spalva su 6 ar 6,6 ar 6,5 smile.gif paklausiu kirpėjos.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 09 12, 22:01)
as nevisaziste biggrin.gif  bet man dideles akys labai grazu smile.gif 4u.gif

4u.gif jei tinkamai padažyta biggrin.gif šiaip man kaip varlės atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 09 13, 13:35)
4u.gif jei tinkamai padažyta biggrin.gif šiaip man kaip varlės atrodo doh.gif

thumbup.gif
Papildyta:
Iš kur man žinoti esu pavasaris ar vasara ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete ir man patarti kokios spalvos tinkamos makiaze o kokiu vengti bei kaip teisingai modeliuoti veida... Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Esu gana blankios isvaizdos,labai sviesi rausva oda,zalsvai pilkos akys,pilki plaukai...kokias spalvas makiazui reiketu rinkt?ACIU.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 09 11, 19:28)
Gal galite prasau ideti iliustracijas sitam teiginiui. Butu gerai, jei parodytumet varianta, kai akis 'uzapvalinta', o kita, kai patempta sonus. Aciu!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal galit patarti kokios spalvos šešėliai akims tinka? Plaukai beveik balti, oda lb ruda(idegus), akys ryškiai zydros, antakiai(naturalus juodi). Kokiam spalviniam tipui galeciau save priskirti??? Kai plaukai balti ar antakius verta sviesinti? Iš anksto dekuj uz atsakymą. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Kazkaip seimininkai visai pamirso savo tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 09 29, 19:46)
Kazkaip seimininkai visai pamirso savo tema g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti