Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 12, 23:50)
Tiesiog kas jusu manymu tiktu man, ka isryskinti, ka slepti ir kokios spalvos tiktu 4u.gif

Labai graziu bruozu esate!
Lupos kokios! Tikra lietuviskoji Angelina Jolie 4u.gif

Akys jusu dideles ir grazios drasiai jas ryskinciau. ar storesne piestuko linija siek tiek prailginus, netgi tamsesne...Taip pat skystas delikatus pravedimas jums irgi tiktu.

Esate sviesios odos. Ja tokia ir laikyciau, tik kazkiek paryskinant skruostus ar i ruzavuma labai lengva ar i persikine spalva.

O lupos kadangi tokios nuostabios jums tiktu ir sviesus roziniai atspalviai, bet ne tokie kad viska uzdazo, tik paryskinti jusu naturalia spalva, be 'uzmaskavimo'...
Ir raudonos visiskai uzdazytos tiktu jei specialiam vakarui.

Bet drasiai naudokite pravedima. Jis jums tikrai tiks!

Laukiame pasikeitimu dabar thumbup.gif

Atsakyti
lotta23, as pravedima naudoju, bet juodos spalvos jis man pastebejau netinka, akys tokios per ryskios pasidaro blush2.gif Vidutinio tamsumo pilkas pats tas. Lupos mano raudonos, ka bedeciau, nude efekta sunkiai isgaunu, nes tiesiog "prasimusa" tas raudonumas, aisku gaunasi prislopintas ax.gif O kaip manot, mano nosis ilga, plati ar kokia? Kaip ja konturuot, ir ties kuria vieta mazdaug skaistalus tept - ties skruostu iskilumu, po juo? blush2.gif Tikiuos ne per daug cia klausimu uzverciau blush2.gif blush2.gif
Aciu labai labai jums uz grazius zodelius 4u.gif 4u.gif Niekada dar tokiu komplimentu ir tiek negirdejau 4u.gif 4u.gif Ir dekui uz jusu laika komentuojat, labai smagu 4u.gif
Atsakyti
Nosies galiuką visada gerai ir gražu pamaskuoti bronzoj patepus sepeteliu. Labai švelniai ir is kraštu galima.

Skaistalus rasit kur tepti labai lengvai padarius šypsena, ant zandu obuoliuku.
Gražu pradzioj išgauti spalva su bronza o poto skaistalu kad spalvai 'issokti'.

Sunku patart del lupdazio nes nelabai žinau ką norit išgauti.
Pabandykit uztepti tokio nude kūno spalvos ir ant viršaus ruzavo šiek tiek. Gal labiau patiks kas gausis. Bet manau geras su spalva blizgis tikrai tiks.
4u.gif
Atsakyti
Labai dekui uz patarimus, bandysiu pasidaryt makiaza is to, ka cia suzinojau 4u.gif 4u.gif Tik visu pirma reikes susipirkt priemoniu, geda prisipazint, kad be bligio, pudros ir tuso nelabai ka ir beturiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
labukas labai noreciau suzinoti ar yra isspauzdinta lietuviu kalba isskyrus ,,grozio pamokos,, kokia nors knyga apie makiaza,jei ne gal pasiulysit ka nors anglu kalba ,beje gal yra kokiu zurnalu kuriuos butu verta isigyti ,aciukas biggrin.gif
Atsakyti
aš tokią turiu
user posted image
Atsakyti
Dar tokia yra 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš turiu keletą, bet ne lietuviškų.

Rekomenduočiau šita, tinka kaip visiškas pradziamokslis ir labiau patyrusioms.

http://www.amazon.co...6...1796&sr=8-8

Cia viskas labai išsamiai ir step by step akių makiazai.
Kasdienis, darbo, mamų, vakarinis, proginis.
Atsakyti
aciu merginos ,bandysiu isigyti angliska varianta ,tikiuosi viska suprasiu bigsmile.gif o gal zino kokiu knygu apie manikiura pedikiura ??nes knygynuose nieko ,o internetu nepavarciusi bijau pirkti ir apsipirkti doh.gif
Atsakyti
Laba diena, yra toks dalykas. Kai issidazau akis seseliais, po puses dienos man viskas buna subege i viena linija (kur lenkiasi vokas). Koks pagrindas geriausia butu, kad taip neatsitiktu?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 02, 16:53)
Laba diena, yra toks dalykas. Kai issidazau akis seseliais, po puses dienos man viskas buna subege i viena linija (kur lenkiasi vokas). Koks pagrindas geriausia butu, kad taip neatsitiktu?

Akių šešėlių pagrindas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 02, 16:53)

Tam tikslui naudojamas akių šešėlių pagrindas. Juos turi beveik bet kuris didesnis kosmetikos gamintojas. Populiariausi yra šie:
Urban Decay "Primer potion"
user posted image

Too Faced "Shadow insurance"
user posted image

Artdeco "Eyeshadow base"
user posted image

Lumene
user posted image

MAC
user posted image

Čia yra netgi visa tema, skirta tam reikalui. Gal ką išsirinksite mirksiukas.gif ŠEŠĖLIŲ PAGRINDAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 02 rugsėjo 2012 - 16:21