Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2012 09 02, 17:18)

aciu 4u.gif butent pavadinimu ir norejau, kurie geriausi smile.gif
Atsakyti
Dar yra l.svarbu gerai paruošti voka pries tepant seselius.

Taip pat, jei jūsų oda linkusi į riebuotuma - vengti kreminiu šešėlių.

Ir geriau investuoti į geru firmų seselius.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 09 05, 02:34)
4u.gif

Kuriuos geresnių firmų šešėlius rekomenduotumėt?
MAC, MUFE? kokie dar?
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 09 05, 02:34)
Dar yra l.svarbu gerai paruošti voka pries tepant seselius.

Taip pat, jei jūsų oda linkusi į riebuotuma - vengti kreminiu šešėlių.

4u.gif

Uoj, uoj kaip nesutinku. Paruošti reikia šešėlių pagrindo tepimui-taip. Kad jis pats dar labiau nesubėgtų, nei tik šešėliai. Kreminiai šešėliai laikosi ant pagrindo puikiai.
O vat dėl brangesnių šešėlių - na ne. Vieninteliai man kurie nesubėga-MAC. Bet kuri sau taip jau lengvai gali leisti už 15šešėlių paletę mokėti 600lt??? Turiu Artdeco pagrindą, kuris kainuoja apie 30lt ir su juo visi šešėliai vienodai laiko - tiek iš Ebay paletės, paprastos (tokios pat kaip CS) už labai žemą kainą, tiek tie patys MAC už kosminius pinigus. Kam mest už šešėlį 40-50 lt? Optimaliausia pagal mane, jei norisi susirinkti būtent sau šešėlių paletę, kad būtų iš ko rinktis, pigmentuotos spalvos ir gera kokybė už ne didžiausius pinigus-yra INGLOT šešėliai. Plius tinkamas šešėlių pagrindas (ne visom tinka vienas ir tas pats, bet tikrai galima atrasti tinkamą).
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 09 05, 01:34)
4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Šešėliai dažausi kasdien, todėl iš savos patirties galiu pasakyti, jog investavusi į rimtus šešėlius niekada nebenorėčiau grįžti prie supermarketinių.... Pirma- visai kita pigmentacija, visai kitas laikymas,- tiek su pagrindu tiek ir be jo... Nesakau, kad tarp pigiųjų negalima rasti gerų,- neesu visko išbandžiusi, bet perkant gerą daiktą tikimybė nusivilti sumažinama iki minimumo wink.gif Mano nuomone geriau investuoti į viena gera paletę, nei ieškant gėrio tarp pigiųjų išleisti tiek pat ir finale vis tiek nusipirkti kokybišką produktą... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 09 05, 13:38)
Mano nuomone geriau investuoti į viena gera paletę, nei ieškant gėrio tarp pigiųjų išleisti tiek pat ir finale vis tiek nusipirkti kokybišką produktą... smile.gif

Aš irgi neapsiriboju pora firmų, bet esu tos nuomonės, kad paprastam vartotojui nėra tikslo investuoti į MAC ar MUFE, ypač jei makiažas nėra kasdienis hobis smile.gif
Atsakyti
O kokia pudra yra geriausiai maskuojanti riebiam veidui, jusu manymu? bet ne kasdien , dazausi su pudra tik progomis smile.gif
Turejau daugybe, apsistojau ties make up forever HD, foto ji atrodo neblogai, bet ji ne maskuoja kaip noreciau. Galvoju apie chanel, dior, mac ar kokia kita dar gal? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Exige @ 2012 09 05, 14:30)
O kokia pudra yra geriausiai maskuojanti riebiam veidui, jusu manymu? bet ne kasdien , dazausi su pudra tik progomis smile.gif
Turejau daugybe, apsistojau ties make up forever HD, foto ji atrodo neblogai, bet ji ne maskuoja kaip noreciau. Galvoju apie chanel, dior, mac ar kokia kita dar gal? Aciu!

Turiu MUFE HD ji maskuoja puikiai, bet jeigu jums mažai tai daugybė Youtube makiažo guru rekomenduoja MUFE Mat Velvet, ji sunkesnė, bet maskuoja tobulai yra visiškai matinė, jau čia visiškas pilnas maskavimas gaunasi, bet progom kodėl gi ne. smile.gif

Pvz galit pažiūrėti čia: nuo 03:50
http://www.youtube.c...h?v=1wVLpwWPs_8

Atsiprašau už įsiterpimą į profų temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 09 05, 14:52)
Turiu MUFE HD ji maskuoja puikiai, bet jeigu jums mažai tai daugybė Youtube makiažo guru rekomenduoja MUFE Mat Velvet, ji sunkesnė, bet maskuoja tobulai yra visiškai matinė, jau čia visiškas pilnas maskavimas gaunasi, bet progom kodėl gi ne.  smile.gif

Pvz galit pažiūrėti čia: nuo 03:50
http://www.youtube.c...h?v=1wVLpwWPs_8

Atsiprašau už įsiterpimą į profų temą  4u.gif

Aciu uz atsakyma! Reikes pabandyti manau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 09 05, 13:38)
Mano nuomone geriau investuoti į viena gera paletę, nei ieškant gėrio tarp pigiųjų išleisti tiek pat ir finale vis tiek nusipirkti kokybišką produktą... smile.gif

Taip. Sako pigia mesa sunys eda.

Mano akys man svarbu, todel butent kuo geresnius seselius renkuosi ir tai matosi, pagal pigmenta, pagal issilaikyma ir pagal pati uztepima ir blendinima.

Kur galima butu pataupyt, turbut skaistaluose. Nors kai pripranti prie gero, nelabai norisi prie kazko pigesnio gristi.

O dar norejau prideti, del seseliu pagrindo, as ju asmeniskai nenudoju, todel ir minejau kad akies/voko paruosimas yra labai svarbu. Jei vokas nuvalytas ir paruostas - seseliai laikysis puikiai.

O kad paprastam, kasdieniam vartotojui nereikia geresnes firmos seseliu - nesutikciau su tuo. Cia tas pats, kas paprastai ( ne celebrity) moteriai nereiketu pirkti dizainerio rankines - jei ji tai gali - kodel gi ne.
Zinau daug paprastu merginu/moteru kurios tik naudoja geras firmas. Sau kasdienai, darbui ir laisvalaikiui.

Skysta pudra riebiai odai rinkites tą, kuri neturi aliejaus. Pabandykite Mac Pro Longwear spf10 foundation.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 09 05, 13:19)
Aš irgi neapsiriboju pora firmų, bet esu tos nuomonės, kad paprastam vartotojui nėra tikslo investuoti į MAC ar MUFE, ypač jei makiažas nėra kasdienis hobis smile.gif

Kas dėl MAC- sutinku drinks_cheers.gif bet gi yra daugybė paprastam vartotojui prieinamų gerų firmų, gal ne taip dažnai naudojamų tarp profesionalų, bet kuriančių puikios kokybės produktus, nenusileidžiančius kokybe, bet už gerokai draugiškesnę kainą nei tarkim MAC produkcija smile.gif
Nors esu paprasta vartotoja, asmeniškai man, labai aktualu, kad ir po darbo mano makiažas atrodytų taip, kaip ryte pasidažius smile.gif Ta prasme, gal banaliai nuskambės, bet man aktualu "pasitikėti" savo kosmetika smile.gif O iš patirties pastebėjau, kad kaina dėja tikrai labai susijusi su kokybe... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 rugsėjo 2012 - 15:47
QUOTE(lotta23 @ 2012 09 05, 16:18)
Mano akys man svarbu, todel butent kuo geresnius seselius renkuosi ir tai matosi, pagal pigmenta, pagal issilaikyma ir pagal pati uztepima ir blendinima.

O kad paprastam, kasdieniam vartotojui nereikia geresnes firmos seseliu - nesutikciau su tuo. Cia tas pats, kas paprastai ( ne celebrity) moteriai nereiketu pirkti dizainerio rankines - jei ji tai gali - kodel gi ne.

Na pažiūrėkit tada į sudedamąsias dalis ir ieškokit 10 skirtumų smile.gif Panaši labai sudėtis. Išsilaikymą man įtakoja būtent šešėlių pagrindas, o blendinimas ir pigmentas-kaip ir sakiau, gali būti geras ir pigesnių priemonių.
Dėl paprastų vartotojų-taip, bet aš kalbu apie šių laikų daugumą, ypač Lietuvoje, kur į kosmetiką investuoti daugumai nesigauna.

QUOTE(žvarba @ 2012 09 05, 16:38)
Kas dėl MAC- sutinku drinks_cheers.gif bet gi yra daugybė paprastam  vartotojui prieinamų gerų firmų, gal ne taip dažnai naudojamų tarp profesionalų, bet kuriančių puikios kokybės produktus, nenusileidžiančius kokybe, bet už gerokai draugiškesnę kainą nei tarkim MAC produkcija smile.gif

Aš tą ir bandžiau pasakyti, kad pigesnė produkcija už garsiausius brand'us irgi gera ir prieinama. Ir kokybe nenusileidžia. Tas pats MUFE pagal mane pernelyg iškeltas, bet yra daug geresnių kitų firmų produktų, kurie kelis kart pigiau smile.gif))
Atsakyti