Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

user posted image

Cia musu povilo darbas.. gal kas zino, koks lupdazis ir kokia spalva buvo naudota? arba bent i ta puse, kad butu.. noriu tokiu lupu;)
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 12 18, 13:59)
Cia musu povilo darbas.. gal kas zino, koks lupdazis ir kokia spalva buvo naudota? arba bent i ta puse, kad butu.. noriu tokiu lupu;)

Naudojau Jane Iredale LIP FIXATION, spalva Passion smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 12 18, 10:41)
Sveiki.
As turiu toki klausima- neaiskuma.Renkantis maskuokli, maskuoti raudonoms demelems, ar spuogukui, reikia rinktis salto ar siltesne untertono? As konkreciai kalbu apie Mac Studio Finish Concealer.ar NC ar NW.nes vienur sako kad reikia rinktis atitinkanti savo odos unertono maskuokli kitur priesingai.nes jei pvz mano oda i rausvuma, as ant raudonos demeles dar tepsiu i rausvuma maskuokli, tai man dar labiau akcentuos paraudima, ar as klystu...?

as asmensikai darbe rausvoms demelems dazniausiai naudoju zalsva maskuokli jis geriausiai neutralizuoja raudona spalva.Gelsva naudoju kai reikia maskuoti melynes, melsvus paakius,o rausva dazniausiai jeigu reikia duoti odai skaistumo,ypac vyresniame amziuje.
Jeigu rinktis tarp naturaliu atspalviu maskuokliu , konkreciai kalbant apie tuos dvejus, kuriuos minejot, jis turi atikti Jusu odos "undertone", tokiu budu susiliejes su oda bus ne toks pastebimas.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
mano oda misri, labiau i riebuma ir viskas dienos eigoje plaukia... doh.gif noreciau isigyti baze ir tepti ja pries krem pudra. Svarstau apie sia SLA skaidria baze.
Gal kas turi atsiliepimu apie ja? Prasau, patarkit kokias geros kokybes makiazo bazes, kurias be dideliu pastangu butu galima isigyti Lietuvoje, nes siustis neturiu galimybiu.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas netycia zinote, kokia seseliu palete naudoja Povilas sitame video? VIDEO
Atsakyti
panašu į jane iredale, kiek pamenu jis su ja dirba.. http://shop.janeired...kit-daytime.htm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2013 12 23, 20:53)
Sveiki  smile.gif
mano oda misri, labiau i riebuma ir viskas dienos eigoje plaukia... doh.gif noreciau isigyti baze ir tepti ja pries krem pudra. Svarstau apie sia SLA skaidria baze.
Gal kas turi atsiliepimu apie ja? Prasau, patarkit kokias geros kokybes makiazo bazes, kurias be dideliu pastangu butu galima isigyti Lietuvoje, nes siustis neturiu galimybiu.
Aciu  4u.gif

Man Givenchy patinka, duoda matini vaizda, dar tas riebumas gali buti del netinkamos kremines pudros
Atsakyti
Ar darantis makiaza suteikiat visam veidui svelnu idegio efekta? Kai pasiziuriu savo foto noretusi rusvesnio veido ( bet graziai sveikai atrodancio), bet i soliariumus nevaikstau ir neplanuoju vaikscioti. Seniau pamenu egipto zeme daug kas naudodavo, bandziusi ir as bet nznau kazka kitko noreciau isbandyti, bet pvz ka butu galima? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 01 10, 22:16)
Ar darantis makiaza suteikiat visam veidui svelnu idegio efekta? Kai pasiziuriu savo foto noretusi rusvesnio veido ( bet graziai sveikai atrodancio), bet i soliariumus nevaikstau ir neplanuoju vaikscioti. Seniau pamenu egipto zeme daug kas naudodavo, bandziusi ir as bet nznau kazka kitko noreciau isbandyti, bet pvz ka butu galima? Aciu  4u.gif

Galite tiesiog naudoti bronzinę pudrą, galbūt ne per daug blizgią, tada atrodys natūraliau. Naudokit ją pagal plaukų liniją, šiek tiek ant skruostų ir žandikaulio, taip suteiksit veidui norimos šilumos. Tik netepkit ant viso veido:)
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2013 12 19, 00:15)

Graži spalva. Bet ant lūpų man nesigauna kaip šioje nuotraukoj.
Atsakyti
QUOTE(GintareBeauty @ 2014 01 11, 01:13)
Galite tiesiog naudoti bronzinę pudrą, galbūt ne per daug blizgią, tada atrodys natūraliau. Naudokit ją pagal plaukų liniją, šiek tiek ant skruostų ir žandikaulio, taip suteiksit veidui norimos šilumos. Tik netepkit ant viso veido:)

dekui 4u.gif
Atsakyti
Klausimas: kaip darytis akių makiažą, kai akių vokai gerokai užkritę? Neturiu nei šešėlių savo kosmetinėj, nei pravedimo - nieko, nes man atrodo, kad neįmanoma gražiai pasidažyti. Visas makiažas matysis tik...nuleidus akis doh.gif
Atsakyti