Įkraunama...
Įkraunama...

Klausk vizažisto

QUOTE(Ameera @ 2012 09 06, 18:07)
su Artdeco pagrindu - laiko net CS. Ir laiko taip, kad pvz dviejų dienų šventėse nenusivalau jų, o kitą dieną atsikėlus atrodo kaip ką tik padarytas makiažas. wink.gif

Neriebius vokus turit, pas mane UD pagrindas būna dienos neatlaiko, o ką jau kalbėt apie 2 dienas makiažui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 09 06, 18:27)
Neriebius vokus turit, pas mane UD pagrindas būna dienos neatlaiko, o ką jau kalbėt apie 2 dienas makiažui  rolleyes.gif

Ot nežinau, nes kai išvis be nieko, tai tikrai riebūs, bet būtent šis pagrindas su tuo susitvarko. Planuoju nusipirkt ir UD - pažiūrėt ar būtų skirtumas smile.gif
Atsakyti
Gal galite padėti man vienu klausimu- RIEBI ODA.
Nebežinau ka daryti su odos blizgsiu.
Makiažui naudoju MUFE All mat pagrindą, tada tepu MUFE Mat Velvet pudrą ir galiausiai HD pudra ir vistiek po kelių valandų oda pradeda blizgėti, prieš dedant pagrindą, dar odą sudrėkinu toniku.
KĄ DARYTI???
Išanksto dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2013 07 26, 15:13)
Gal galite padėti man vienu klausimu- RIEBI ODA.
Nebežinau ka daryti su odos blizgsiu.
Makiažui naudoju  MUFE All mat pagrindą, tada tepu MUFE Mat Velvet pudrą ir galiausiai HD pudra ir vistiek po kelių valandų oda pradeda blizgėti, prieš dedant pagrindą, dar odą sudrėkinu toniku.
KĄ DARYTI???
Išanksto dėkoju už patarimus  4u.gif

peržiūrėt odos priežiūros priemones ax.gif
Atsakyti
..ir dar nešiotis su savim "sugertukus" (blotting papers), taip be papildomo pudros sluoksnio oda nebebūna riebaluota.. puikus dalykas thumbup.gif aš jau susitaikiau su tuo kad veidas blizga, bandyk/daryk ką nori (bandžiau ir primerius, ir purškeklius suvirtinimui, ir skirtingą veido priežiūrą..), o tos matizuojančios pudros dažnai sunkokos, atrodo nenatūraliai, ir vistiek galų gale blizgi kaip kalėdinis žaisliukas schmoll.gif ..taigi tie popierėliai tikras išsigelbėjimas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

cai jus viska taip gerai zinote, todel noriu paklausti, gal ir kvailas klausimas, bet...
Ziurinejau ivairias pudras, radau, bent jau man keista, jei taip galima pasakyti. PVZ http://www.schwesers..._p/estee104.htm Kaip gali buti pudra skaidri? Ar ji kokia nors spalva deda, ar ji visai balta? Kaip ja naudotis? DAr kazka ant virsaus ar kaip cia...

Pamirsau parasyti cia as apie spalva 06 transparent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zviro: 29 rugpjūčio 2013 - 17:51
QUOTE(Zviro @ 2013 08 29, 18:49)
Sveiki,

jus viska taip gerai zinote, todel noriu paklausti, gal ir kvailas klausimas, bet...
Ziurinejau ivairias pudras, radau, bent jau man keista, jei taip galima pasakyti. PVZ http://www.schwesers..._p/estee104.htm Kaip gali buti pudra skaidri? Ar ji kokia nors spalva deda, ar ji visai balta? Kaip ja naudotis? DAr kazka ant virsaus ar kaip cia...

Pamirsau parasyti cia as apie spalva 06 transparent

Transparent tai reiškia kad spalvos neduos ir nemaskuos. Ji tik matizuos veidą, sulygins šiek tiek ir apsaugos nuo odos riebalavimosi.

Tokia naudojama makiažo užbaigimui su dideliu pudros šepečiu arba rankinėje nešiotis tokia pakuotė labai patogi.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2013 08 29, 19:27)
Transparent tai reiškia kad spalvos neduos ir nemaskuos. Ji tik matizuos veidą, sulygins šiek tiek ir apsaugos nuo odos riebalavimosi.
Tokia naudojama makiažo užbaigimui su dideliu pudros šepečiu arba  rankinėje nešiotis tokia pakuotė labai patogi.

Aciu db aisku. Aciu.
Atsakyti
Sveiki, turejau stipria akne. Po jos liko violetines demeles ir giloki randai. Randus ir demes gydausi, bet YPATYNGOMIS progomis norisi, kad šių defektų nesimatytu. Internete ieškau kosmetikos, kuri galetu man suteikti tokį efektą. Taigi, mano klausimas jums ką aš turėčiau naudoti ? baze, bb krema, biria pudra ir maskuokli ? Dėl veido tipo, pati nezinau koks jis, nes oda blizga, bet tuo pat metu kartais jauciasi odos tempimas, atsiranda išssausėjimu, bet oda visvien atrodo blizganti. Va galvoju isigyti bareminerals primer, Dior bb krema ir bareminerals foundation, maskuokli jau turiu . Ar man padėtu ?smile.gif
Atsakyti
kamufliaza naudokit. LT nezinau ar yra ir kokie yra, uzsieny vienas is variantu- vichy dermablend
Atsakyti
QUOTE(tyrasaule @ 2013 12 16, 17:34)
Sveiki, turejau stipria akne. Po jos liko violetines demeles ir giloki randai. Randus ir demes gydausi, bet YPATYNGOMIS progomis norisi, kad šių defektų nesimatytu. Internete ieškau kosmetikos, kuri galetu man suteikti tokį efektą. Taigi, mano klausimas jums ką aš turėčiau naudoti ? baze, bb krema, biria pudra ir maskuokli ? Dėl veido tipo, pati nezinau koks jis, nes oda blizga, bet tuo pat metu kartais jauciasi odos tempimas, atsiranda išssausėjimu, bet oda visvien atrodo blizganti.  Va galvoju isigyti bareminerals primer, Dior bb krema ir bareminerals foundation, maskuokli jau turiu . Ar man padėtu ?smile.gif

Artdeco turi kamufliažinį maskuoklį. Kaina iki 30 Lt
Atsakyti
Sveiki.
As turiu toki klausima- neaiskuma.Renkantis maskuokli, maskuoti raudonoms demelems, ar spuogukui, reikia rinktis salto ar siltesne untertono? As konkreciai kalbu apie Mac Studio Finish Concealer.ar NC ar NW.nes vienur sako kad reikia rinktis atitinkanti savo odos unertono maskuokli kitur priesingai.nes jei pvz mano oda i rausvuma, as ant raudonos demeles dar tepsiu i rausvuma maskuokli, tai man dar labiau akcentuos paraudima, ar as klystu...?
Atsakyti