Iveskit i google.lt "pole dance kaune" ir ismeta skelbimu

Labai džiaugiuosi, kad šita tema čia kazkada atsirado, nes joje prieš daugiau nei metus radau pole dance mokyklą Vilniuje ir užsikabinau. Nuostabūs šokiai
ten šokom baro patalpoj, bet apie jokį tenai įsidarbinimą, kaip kažkas minėjo, užuominų nebuvo. Vėliau užsukau į taip pat šitoj temoj parekomenduotą facebook puslapį ir taip radau kitą pole dance studiją, kurią įsimylėjau, kur dabar šoku ir nebežadu iš ten kada nors išeiti.
Ačiū!
Taip pat pasistačiau x-pole namie, laisvalaikiu sukinėjuosi

Papildyta:
QUOTE(Pajūrio Laumė @ 2013 01 23, 00:33)
Labai džiaugiuosi, kad šita tema čia kazkada atsirado, nes joje prieš daugiau nei metus radau pole dance mokyklą Vilniuje ir užsikabinau. Nuostabūs šokiai
ten šokom baro patalpoj, bet apie jokį tenai įsidarbinimą, kaip kažkas minėjo, užuominų nebuvo. Vėliau užsukau į taip pat šitoj temoj parekomenduotą facebook puslapį ir taip radau kitą pole dance studiją, kurią įsimylėjau, kur dabar šoku ir nebežadu iš ten kada nors išeiti.
Ačiū!

sveikute:)
o kaip tavo pole stulpas atrodo? gal gali imesti nuoroda i (a.z.) is kur pirkai?

aciu;)
Pritariu Pajūrio laumei dėl šokių smagumo. Kas ieško tas randa ;-) - aš Vilniuj atradau sau tobulą mokyklą su draugišku kolektyvu, jaukia aplinka. kaip ir bet kuriam kitam užsiėmime jei įdedi darbo ir turi noro, myli tai ką darai rezultatai greitai pradeda matytis. Beje, grupės neperpildytos, jei norit išbandyt, prašom drąsiai. Ir dėl savo formų, jėgų, pasirengimo ar amžiaus nesukit galvos.
QUOTE(dobilėlis @ 2013 02 03, 17:54)
Pritariu Pajūrio laumei dėl šokių smagumo. Kas ieško tas randa ;-) - aš Vilniuj atradau sau tobulą mokyklą su draugišku kolektyvu, jaukia aplinka. kaip ir bet kuriam kitam užsiėmime jei įdedi darbo ir turi noro, myli tai ką darai rezultatai greitai pradeda matytis. Beje, grupės neperpildytos, jei norit išbandyt, prašom drąsiai. Ir dėl savo formų, jėgų, pasirengimo ar amžiaus nesukit galvos.
skamba taip tarsi pati mokytoja parase
QUOTE(vienpaneles @ 2013 02 03, 17:02)
skamba taip tarsi pati mokytoja parase
ech, kad taip kada nors ir būtų... :-)
deja, su savo amžium kol pati išmoksiu tai tik pensininkes mokyt bebūsiu tinkama :-)
žinau ko pati bijojau prieš ateidama mokintis, todėl ir kitas drąsinu.
merginos turiu nerealiu minciu...labai noreciau tureti toki uzsiemima kaip sporto saka del saves ir aisku mylimojo..
kadangi esu ne lt, labai sunku pradeti, noretusi bent pabandyti, kad kas patartu ar iseis man kas is vis ar ne..
nors zinau, kai labai nori, viskas imanom..
jau esu radus kontaktus kas moko kaune, kad grizus galeciau ameginti, bet iki to laiko noreciau ta stulpa nusipirkti..gal kas gali tikrai patarti kokio reikia, kas svarbu, o gal gali pasidalinti ir info kur pirkti...lauksiu bet kokios informacijos...dekui

Mergaitės, gal galit rekomenduoti panašių šokių visiškai pradedančiajai Vilniuje? AŽ būčiau dėkinga

QUOTE(Rožinis_pomidoras @ 2013 03 20, 13:25)
Mergaitės, gal galit rekomenduoti panašių šokių visiškai pradedančiajai Vilniuje? AŽ būčiau dėkinga 

Ateikit pas mus - parasiau i AZ.

As vaikstau jau pusmeti - man patinka. Atejau irgi be patirties.
QUOTE(Kyti @ 2013 04 08, 12:41)
Ateikit pas mus - parasiau i AZ. 

jei galima butu suzinoti, kur vyksta uzsiemimai?

Jetus kokios čia paslaptys, beveik kaip valstybinės
atėjus jokios naudos iš temos negauni, tai kam tada tokia tema išvis reikalinga?
kiek aš mačiau internete tai yra dvi studijos Pole dance Vilnius Kareivių g. ir Pantera Didžiojoj gatvėj, tai vat Panteros MAN pagrindinis minusas, kad jaučiu yra bėdų su automobilių parkavimu.
o kokiomis valandomis ir dienomis vyksta užsiėmimai šiuose klubuose gal žinot, nes nerašo nei vieni, nei kiti, nes galvoju ar išėitų derinti su darbu ir paskaitom

atėjus jokios naudos iš temos negauni, tai kam tada tokia tema išvis reikalinga?
kiek aš mačiau internete tai yra dvi studijos Pole dance Vilnius Kareivių g. ir Pantera Didžiojoj gatvėj, tai vat Panteros MAN pagrindinis minusas, kad jaučiu yra bėdų su automobilių parkavimu.
o kokiomis valandomis ir dienomis vyksta užsiėmimai šiuose klubuose gal žinot, nes nerašo nei vieni, nei kiti, nes galvoju ar išėitų derinti su darbu ir paskaitom

Gal lankot kuri nors Kaune užsiėmimus? kokie atsiliepimai būtų? mane domina sportinė pusė šitų treniruočių : )