Įkraunama...
Įkraunama...

Pole dancing - šokiai ant stulpo

Mano vyras šiandien pamatė šitą http://youtu.be/SVFVlgw-EZQ Pasakė, kad jau nori, jog ir aš eičiau mokintis, bet pasakė ir kitą naujieną, kad nori dar vieno vaiko, tai jaučiu teks atidėti man metams doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
wub.gif
pasiskaiciau cia skelbimuku, tai manau reikes gal pameginti, tik truputi nedrasu
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2012 02 22, 17:46)
O tai jus namie uzsiimat tuom ar kokioj salej?

tuo dalyku uzsiimu namuose smile.gif turiu atskira kambari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katalina Landa Medina @ 2012 02 22, 22:01)
tuo dalyku uzsiimu namuose smile.gif turiu atskira kambari smile.gif

parašiau Jums asmeninę žinutę vakar, bet taip ir neatrašėte, vis dar laukiu smile.gif žinutės dešinėje pusėjė viršuje, esate naujokė, galbūt nepastebėjote smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios jau lankot pamokėles Vilniuje, pasidalinkit įspūdžiais, man labai įdomu ax.gif O tai aš vis sėdžiu ir varvinu seilę, pavydžiu baltai toms, kas lanko, noriu sužinot kaip jums sekasi
Atsakyti

! 
Primenu, kad ši tema yra ne skelbimų lenta ir joje diskutuojame, o ne ieškome pirkti, bandome parduoti ar reklamuojame savo paslaugas. Todėl skelbimai iš temos yra pašalinti.

Radus pakartotinai, pažeidėjams bus skiriami asmeniniai įspėjami, draudimai rašyti žinutes tam tikrą laiką arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Atsakyti
Temoje tylu schmoll.gif Tai gal atsirado kas veda tokius uzsiemimus Klaipedoje?
Atsakyti
kas soka nesiskundzia, labai uzikabina ir nori kuo daugiau ismokti. Svarbiausia sportuoti ir pasitiketi savimi- tada ir triukai pavyksta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 08 gegužės 2012 - 10:57
Labai smagus užsiėmimas, džiaugiuosi, kad prieš tris mėnesius nepabijojau išbandyti smile.gif Dabar užsikabinau taip, kad net sustot sunku, sustabdo tik išsekusios iki paskutinio lašo jėgos. biggrin.gif
Atsakyti
kur Vilniuje moko profesionalai?
Atsakyti
Jeigu pasakysiu čia, kur lankau, forumo valdžia pyks, bars ir dar nubaus smile.gif Ir taip jau va ne per seniausiai šioje temoje velnių davė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuuli @ 2012 05 09, 17:19)
Jeigu pasakysiu čia, kur lankau, forumo valdžia pyks, bars ir dar nubaus smile.gif Ir taip jau va ne per seniausiai šioje temoje velnių davė.  ax.gif

i az ax.gif
Atsakyti