QUOTE(SVETA K. @ 2011 09 06, 23:33)
ilonux ,palaukite bijopsijos rezultatu,man kazkaip keista kad pasake koks vezys ir kokia stadija,o bijopsijos atsakymo dar nebuvo
Ir jums,jeigu onkolologine liga,reikes kreiptis pas onkologa vistiek,gal dar patars mergaites,kas sirgo butent su skrandziu

O 80metis 80meciui nelygus,priklauso nuo organizmo,as kai buvau vienam seminare,gydytoja pasakojo kad skyriuje vienas 73 metu ligonis gauna chemija pilna doze,nes stiprus yra,ir pernesa neblogai ,cia su kraujo liga.Ir jeigu nepatinka gydytojas,turite pilna teise ji pakeisti.
Ačiū už patarimus

Vat man irgi keista dėl tos biopsijos

Ir dar tą pačią dieną, kai tomografą padarė išrėžė tas gydytojas tiesiai močiutei, kad jai vėžys...Nu gal ir matosi iš to tomografo plika akim vėžys ar ne vėžys, ką aš žinau...Aš nueinu pas ją šį pirmadienį ir ji verkia kaip vaikas..Tai antradienį nuvažiavau pas tą gydytoją ir paprašiau, kad bent jau nesakytų močiutei, kad paskutinė stadija ir kad jau viskas, jokio gydymo nebebus. Juk svarbu, kad žmogus turėtų viltį, o ne būtų paskelbtas viešai mirtininku...Mano manymu, tai svarbu ir mano močiutės atveju, jaučiu bus geriau, kai ji nežinos galutinės diagnozės...O tas gydytojas žiūri į mane nustebęs, kaip jis čia nesakys. O aš jam pasakiau, kad taip ir nesakys. Ir viskas. Tai šiandien, kai lankiau, močiutės savijauta buvo daug geresnė...Nes aš jai vakar pasakiau, kad trečiadienį bus biopsijos rezultatai, tada viską sužinosim, o ir pats gydytojas šiandien pasakęs, kad apsispręs dėl tolimesnio gydymo trečiadienį popiet, kai bus konsiliumas...
Nežinau, ar teisingai elgiuosi, nes ruošiuosi nesakyti jai galutinės diagnozės, kad nenumušti ūpo. Šiuo metu man atrodo, kad net labai teisingai...