nu atėjau pasiguost. visai tas dantis užkniso
šiandien nei dantistės , nei šeimos daktarės nėr. ner su kuom pasitart. jaučiu kadpo tu nervų krapštimo,taip užsizarazijo dantis,kad skauda dar daugiau nei iki tol. vakar rijau nuskausminamuosius kas 4 val ir visteik nėr kur dėtis. vėl naktis be miego. Jau bloga. vakar vakare aišku ėvl sukilo temperatūra, ryte atsikėlaiu žandas patines..... tai ir nmislyju matyt bus per silpni antibiotikai. gėriau ampinicilina, 3*500 nu bet čia vaikiška dozė.Mano vaikai aki serga egria 2*1000....... košmars, amtyt nė keik nestabdo uždegimo. mislyjau pasididdint doze, ale suprantu,kad jau enbeveiks ,organizmas prie mažos priprato. tai va... radau dosiciklino. labai knieti jo vrombint, nes nebegaliu jau nuos kausmo net su vaistais nėr kur ėdtis, dar viena bemiegė naktis laukia, o ryt i klinikas pas akuliste. ir tik po piet pas šeimos. tai ir galvojau ar jau či aimtis savivalės ar dar pasimūčit iki ryt vakaro.

QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 24, 13:40)
nu atėjau pasiguost. visai tas dantis užkniso
šiandien nei dantistės , nei šeimos daktarės nėr. ner su kuom pasitart. jaučiu kadpo tu nervų krapštimo,taip užsizarazijo dantis,kad skauda dar daugiau nei iki tol. vakar rijau nuskausminamuosius kas 4 val ir visteik nėr kur dėtis. vėl naktis be miego. Jau bloga. vakar vakare aišku ėvl sukilo temperatūra, ryte atsikėlaiu žandas patines..... tai ir nmislyju matyt bus per silpni antibiotikai. gėriau ampinicilina, 3*500 nu bet čia vaikiška dozė.Mano vaikai aki serga egria 2*1000....... košmars, amtyt nė keik nestabdo uždegimo. mislyjau pasididdint doze, ale suprantu,kad jau enbeveiks ,organizmas prie mažos priprato. tai va... radau dosiciklino. labai knieti jo vrombint, nes nebegaliu jau nuos kausmo net su vaistais nėr kur ėdtis, dar viena bemiegė naktis laukia, o ryt i klinikas pas akuliste. ir tik po piet pas šeimos. tai ir galvojau ar jau či aimtis savivalės ar dar pasimūčit iki ryt vakaro.

Uzuojauta

QUOTE(Ahama @ 2011 08 24, 15:33)
Uzuojauta
Net neisivaizduoju, ka patarti... as tai imciaus saviveiklos, isprotet gi galima iki ryt vakaro su skaudanciu dantim!

O man jauciu vel prasideda linksmybes jau net verkti norisi kaip skauda

QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 24, 15:40)
QUOTE(Fa @ 2011 08 24, 18:57)
Užuojauta mergaitės

Na nesu kompetetinga jums patarimais, bet gal tikrai kokį natūralų antibiotiką panaudokit mėnesį, du. Jis juk tikrai nepakenks, o organizmą sustiprins, juk nuo tiek vaistukų tikrai jis pavargo kovoti

Kai pradėjau domėtis tokiais natūraliais dalykais (gydymais), tai ta informacija ir pati žiūrėk ateina. Mano pusseserė Norvegijoj gyvena, o vaikiukas susirgo, tai jos mama čia iš LT sako "duok antibiotikų, greičiau praeis". Rodos taip normalu, mes tikrai taip įpratę gydytis patys ir vaikus gydyti

Mano draugelka kas kart kai išvyksta su savo sirgaliukais į norvegija, tai jei sirgt nustoja. taip 2 vaikus užaugino. ten oras kitoks. Kaip ir švedijoj.Puikaii žinau jų gydimo meną
jei vaikui skauda gerkle, tai perka kokakolos ir ledu.
Fa laikykis. man irgi su akytėm jau ne kas. nors pakenkimu dar nėra. tik liepė naudot ašaras ir dar toki tepaliuka sauganti akis nuo džžiuvimo. tai praėjo šviesos baimė. tik tiek kad reik pastoviai naudot viska palei daktarės nurodymus. O kai daba dantis nervija primirštiu bišški, tai akys rytais nekokios. o gal prisideda kad nepailsiu, nes nemiegu. nu veinu žodžiu.
Nusipirk pigiausias akiu ašara sir ppilk kai tik prisiminsi. gal bus geriau, bent tol kol pas specelista papulsi.
O aš jau ryt varau i akiu klinika galutinio atsakymo.
Dėl dantų tai aišku kad pasisididinau antibiotiku dozė dvigubai ir dar kitokiu nuo skausmo nsuipirkau. NUo antibu jau ir taip šviesiau akyse pasidarė. dar išgirdau,jog skaudančio danties šildyt negalima, nes pūlini iššauks.Reik šaldyt.
Maudžia aišku, bet gyvent galima. kalusima skaip užmigt seksis.
durniausia kad ryt ir dantistė ryt dirba, paskui reik kaune atsidurt ir vėl i kėdainisu pas šeimos daktare.
gaunasi kad pas dantistė nespėju, nes jei sugalvos vėl niurkyt danty, tai nupušiu ir kauno nepasieksiu.... vienu žodžiu palaida bala. arba viso bėdos iš karto

Fa laikykis. man irgi su akytėm jau ne kas. nors pakenkimu dar nėra. tik liepė naudot ašaras ir dar toki tepaliuka sauganti akis nuo džžiuvimo. tai praėjo šviesos baimė. tik tiek kad reik pastoviai naudot viska palei daktarės nurodymus. O kai daba dantis nervija primirštiu bišški, tai akys rytais nekokios. o gal prisideda kad nepailsiu, nes nemiegu. nu veinu žodžiu.
Nusipirk pigiausias akiu ašara sir ppilk kai tik prisiminsi. gal bus geriau, bent tol kol pas specelista papulsi.
O aš jau ryt varau i akiu klinika galutinio atsakymo.
Dėl dantų tai aišku kad pasisididinau antibiotiku dozė dvigubai ir dar kitokiu nuo skausmo nsuipirkau. NUo antibu jau ir taip šviesiau akyse pasidarė. dar išgirdau,jog skaudančio danties šildyt negalima, nes pūlini iššauks.Reik šaldyt.

Maudžia aišku, bet gyvent galima. kalusima skaip užmigt seksis.

durniausia kad ryt ir dantistė ryt dirba, paskui reik kaune atsidurt ir vėl i kėdainisu pas šeimos daktare.
gaunasi kad pas dantistė nespėju, nes jei sugalvos vėl niurkyt danty, tai nupušiu ir kauno nepasieksiu.... vienu žodžiu palaida bala. arba viso bėdos iš karto
QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 24, 21:49)
Mano draugelka kas kart kai išvyksta su savo sirgaliukais į norvegija, tai jei sirgt nustoja. taip 2 vaikus užaugino. ten oras kitoks. Kaip ir švedijoj.Puikaii žinau jų gydimo meną
jei vaikui skauda gerkle, tai perka kokakolos ir ledu.

Na oras kitoks bet serga ir ten. O kokakolų tikrai neduoda - nejuokaukit

Antibiotikai dar 25metus atlieka savo juodą darbą, šluoja absoliučiai viską iš eilės, tai jų kiek įmanoma reikia mažiau naudoti
Laba
gal kas galit pasakyt pas ka lankotes kaune klinikuose

QUOTE(vasarelele @ 2011 08 24, 23:13)
Na oras kitoks bet serga ir ten. O kokakolų tikrai neduoda - nejuokaukit
Duoda arbatas, duoda vaistukus, bet nebruka antibiotikų su kiekvienu kosuliu kaip pas mus. Tas tai jau tiesa
Antibiotikai dar 25metus atlieka savo juodą darbą, šluoja absoliučiai viską iš eilės, tai jų kiek įmanoma reikia mažiau naudoti

nu tai jūs nejuokaukit... akip tik perka kokakola ir ledus. ir jokiu vaistu.
nežinočiau ensakyčiau. čia viena.
o antra ten kokakola gerokai ne tokia kaip čia.

na aš biaju eit gult

na vakar kai pasididinau antibiotiku doze, tai akyse prašvito... temperatūra krito. jaučiuso normaliai. diena dantenas biški mauėd, bet tik jei pačiyupini, vakarop biški temperatūra kilo, iki7,2 ir bisški užskaudo, nu išgėriau nuo skausmo ir vsio. visgi prasitryuniau šiandienmn klinikose pas akuliste eilėj žiauriai ilgai. pavargau net. paskui dar pas šeimos doktorka...tai po tokio palakstymo dar liuks jaučiuso. einu meigot. pagalaiu gal išsimeigosiu.
QUOTE(rimulėėė @ 2011 08 25, 23:16)
nu tai jūs nejuokaukit... akip tik perka kokakola ir ledus. ir jokiu vaistu.

Kokakola VISUR kitokia nei pas mus. Ir ne tik kokakola, jeigu ką.
Vadinasi žinojimai skirtingi

labas rytas,miargai!buvau aš pas neuroloą,surašė ilgą ir gražų siuntimą,paskambino Dadonienei,bet ji db atostogauja,dirbs nuo kitos sav.tai jir pirmadienį paskambins ir susitars,kad ji mane pakonsultuotų..jis sako,kad reik agresyvaus gydymo medroliu,plazmoferezių ir tt.
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 26, 11:14)
labas rytas,miargai!buvau aš pas neuroloą,surašė ilgą ir gražų siuntimą,paskambino Dadonienei,bet ji db atostogauja,dirbs nuo kitos sav.tai jir pirmadienį paskambins ir susitars,kad ji mane pakonsultuotų..jis sako,kad reik agresyvaus gydymo medroliu,plazmoferezių ir tt.
sveika, konsultuoja ji antradieni ir treciadieni,
man irgi paskyre konsultacijai pas ja....
man sake, kad tai superine gyd, o kaip ten is tiesu yra, pamatysim...
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 26, 11:23)
sveika, konsultuoja ji antradieni ir treciadieni,
tu ateinančią sav.keliausi ar ne?