Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

QUOTE(maskatukas @ 2011 08 29, 18:21)
sveika, man treciadieni 10-30,
man tai del vienos diagnozes patvirtinimo-arba, arba.....
sekmes tau ryt 4u.gif

Gaila,kad nesusitiksim.. unsure.gif Būtų buvę malonu susipažinti..
Aš tai diagnozę turiu,bet iš dalies ją reikia performuoti.Šiuo metu rašo arba Jaunatvinis Idiopatinis artritas arba Jaunatvinis idiopatinis poliartritas.O reiktų keist į Seronegatyvus poliartritas.Plius ten visokios neurologinės bėdos artropatijų fone ir tra lia lia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 29, 20:18)
Gaila,kad nesusitiksim.. unsure.gif  Būtų buvę malonu susipažinti..
Aš tai diagnozę turiu,bet iš dalies ją reikia performuoti.Šiuo metu rašo arba Jaunatvinis Idiopatinis artritas arba Jaunatvinis idiopatinis poliartritas.O reiktų keist į Seronegatyvus poliartritas.Plius ten visokios neurologinės bėdos artropatijų fone ir tra lia lia. doh.gif

zinoma, kad gaila, bendra problema suartina zmones ,ir aplamai smagu pamatyti su kuo bendrauji smile.gif
o man -antifosfolipidini sindroma turi patvirtinti arba atmesti, aisku, dar ir su san neaiskus dalykai dedasi, gal paliks stebejimui,
jei tau seronegatyvus, tai CRB zemas ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 29, 20:48)
zinoma, kad gaila, bendra problema suartina zmones ,ir aplamai smagu pamatyti su kuo bendrauji smile.gif
o man -antifosfolipidini sindroma turi patvirtinti arba atmesti, aisku, dar ir su san neaiskus dalykai dedasi, gal paliks stebejimui,
jei tau seronegatyvus, tai CRB zemas ar kaip?

Leukocitai tik kartais pakyla,CRB normalus,ENG irgi.Visad.Metų pradžioj,po Naujųjų iš Londono grįžau namo su bronchitu-plaučių uždegimu.Kraujo tyrimai buvo idealūs,o galvojau,kad jau plaučius gabalais iškosėsiu.Temperatūra mano visad per žema,ir galima sakyti niekada nepakyla,nebent iki 36.6.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 08 29, 21:02)
Leukocitai tik kartais pakyla,CRB normalus,ENG irgi.Visad.Metų pradžioj,po Naujųjų iš Londono grįžau namo su bronchitu-plaučių uždegimu.Kraujo tyrimai buvo idealūs,o galvojau,kad jau plaučius gabalais iškosėsiu.Temperatūra mano visad per žema,ir galima sakyti niekada nepakyla,nebent iki 36.6.

taip, idomus tie tyrimai,
kol negeriau medrolio, tol temp buvo 36.6, po tu baisiu reakciju-iki 36 nebepakyla,
san , is vis, nesuprantu-viena diena slubuoju, kita-galiu sokti doh.gif
CRB nukrito taip greitai, kad medikai net netiki, o va ENG krenta letai,
tai ir suprask zmogau, kas man yra ir nuo ko....
o man po pleurito visos nesamones su san prasidejo, temp, po stipriu antibiotiku pakylo iki 39, nutrauke juos-nukrito bent iki 37.5,,,
medikai patys sake, pas jus viskas priesingai visoms teorijoms....bet man nuo to ne lengviau....
lauksiu tavo ziniu, kiek supratau-guldys i skyriu?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 08 29, 21:19)
taip, idomus tie tyrimai,
kol negeriau medrolio, tol temp buvo 36.6, po  tu baisiu reakciju-iki 36 nebepakyla,
san , is vis, nesuprantu-viena diena slubuoju, kita-galiu sokti doh.gif
CRB nukrito taip greitai, kad medikai net netiki, o va ENG krenta letai,
tai ir suprask zmogau, kas man yra ir nuo ko....
o man po pleurito visos nesamones su san prasidejo, temp, po stipriu antibiotiku pakylo iki 39, nutrauke juos-nukrito bent iki 37.5,,,
medikai patys sake, pas jus viskas priesingai visoms teorijoms....bet man nuo to ne lengviau....
lauksiu tavo ziniu, kiek supratau-guldys i skyriu?

Guldys ar neguldys-vienas Dievas težino,bet manau,kad neguldys.Atpratau jau gulėt ligoninėse,tai labai labai nesinori gultis.O tai kai buvau dar prie vaikų priskiriama,tai per 1m.3mėn.gulėjau gal 10 ar daugiau kartų ligoninėj...Tada buvo dzin buvo tipo gulkis,tai gerai,gulsiuos,o dabar jei butų gulkis,tai labai prašyčiau,kad neguldytų unsure.gif O tai vis suguldo reumatologiniam su labai knarkiančiom moteriškėm lotuliukas.gif doh.gif Praėjusiais metai per mėn.gulėjau 2 kartus ir aaačiū-užtenka.
Atsakyti
Sveikos. Nutariau jungtis ir as prie jusu, tikiuosi priimsit ax.gif, daznai paskaitineju, nors iki galo dar neturiu diagnozes smile.gif Gavau siuntima pas reumatologa, itaria RA... Nezinau nei nuo ko pradeti. Jauciu sastingi pedose ir skauda kairi kluba, ypac po ilgesnio uzsisedejimo, ar pagulejimo. Po kol kas turiu tik kraujo tyrimo atsakymus, kurie man nelabai ka sako... Gal pagelbetumete, nes kiek supratau tai RA parodo RF, kuris pas mane yra 19.9. Cia labai jau virsyta, ar ne g.gif CRB 5.55 - sitai is vis nezinau ka reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 08 29, 23:07)
Sveikos. Nutariau jungtis ir as prie jusu, tikiuosi priimsit ax.gif, daznai paskaitineju, nors iki galo dar neturiu diagnozes smile.gif Gavau siuntima pas reumatologa, itaria RA... Nezinau nei nuo ko pradeti. Jauciu sastingi pedose ir skauda kairi kluba, ypac po ilgesnio uzsisedejimo, ar pagulejimo. Po kol kas turiu tik kraujo tyrimo atsakymus, kurie man nelabai ka sako... Gal  pagelbetumete, nes kiek supratau tai RA parodo RF, kuris pas mane yra 19.9. Cia labai jau virsyta, ar ne g.gif CRB 5.55 - sitai is vis nezinau ka reiskia g.gif

CRB norma iki 10mg/l
RF norma iki 25 IU/ml.
Tai realiai abu nepadidėję,normos ribose.
Atsakyti
nu kaip idomiai g.gif Nes man sake (o taip ir parasyta) , kad RF norma iki 15, o CRB iki 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 08 29, 23:32)
nu kaip idomiai g.gif Nes man sake (o taip ir parasyta) , kad RF norma iki 15, o CRB iki 5 g.gif

na,crb retose laboratorijose norma iki 8 būna,bet kad iki 5-abejoju.o rf retose lab.būna iki 20,o iki 15-abejoju.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif seniai lankiausi smile.gif sėkmės kas eis pas daktariukus 4u.gif 4u.gif
Tiesą sakant ir man gydytojas sakė, kad CRB norma iki 5, o jei jau daugiau tai rodo RA... Šiuo metu pas mane 6 ax.gif tai rodo, kad liga yra smile.gif bet remisijoj...
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 08 29, 21:07)
Sveikos. Nutariau jungtis ir as prie jusu, tikiuosi priimsit ax.gif, daznai paskaitineju, nors iki galo dar neturiu diagnozes smile.gif Gavau siuntima pas reumatologa, itaria RA... Nezinau nei nuo ko pradeti. Jauciu sastingi pedose ir skauda kairi kluba, ypac po ilgesnio uzsisedejimo, ar pagulejimo. Po kol kas turiu tik kraujo tyrimo atsakymus, kurie man nelabai ka sako... Gal  pagelbetumete, nes kiek supratau tai RA parodo RF, kuris pas mane yra 19.9. Cia labai jau virsyta, ar ne g.gif CRB 5.55 - sitai is vis nezinau ka reiskia g.gif

Sveikute prisijungus 4u.gif Nors geriau butu, kad nereiketu jungtis...
O tau problemos prasidejo po dukrytes gimimo? Nes matau parase, kad supuoji 2011 sausinuke ax.gif
Atsakyti
neguldys!parašė metotreksatą po 12.5mg.per sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 30 rugpjūčio 2011 - 13:31