Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

QUOTE(Magnifique @ 2011 10 30, 23:01)
Mano gyvumas yra didžiai abejotinas dalykas...Vos ant kojų pastoviu tikrąja to žodžio prasme...Skauda viską,kelį,riešą,juosmenį belenkaip...Žodžiu,trečiadienį važiuosiu atsiimti Tens aparato iš sandėlio.Pirkau,skausmui malšinti...

QUOTE(Fa @ 2011 10 31, 07:36)
labas  4u.gif  kas cia per aparatas nieko negirdejau blush2.gif  man skauda nuolat ciurnas ir stoveti visai negaleciau tiek kiek dabar judu jau per daug, o jei dar daugiau  blush2.gif darbas sedimas judesis iki darbo ir namo sumoje letu ramiu sliauzianciai 500 m gaunasi, nes toliau masina iki namu, grizus tik valgyt sumetu i puodus ir i lova, nes kitaip kita diena nepaeiciau verysad.gif man sitas paumejimas ilgiausia tesiasi ir yra skaudziausias doh.gif

Na kas cia dabar... Visai sugriuvom ant ziemos, ar ne?.. Praeis tie pablogejimai, bus vel geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tens aparatus per gimdyma galima naudoti saremiu skausmui malsinti biggrin.gif Jie 'paleidzia' labai silpna elektros srove ir tai kazkaip uzblokuoja nervu galuneles ir atseit nebejauti skausmo. Speju Magnifique pirks kitoki modeli, yra ten ju keliu rusiu, gimdymo skausmams ir siaip skausmams.
Atsakyti
Labukas merguytės

Niu nesijaučiau ašsuper gerai...tik kad morališkai gerai nusiteikus. Nuovargis baisus. Jaučiuso ne kaip išsunkta citrina, o kaip senis besemgenis pavasari...kurio galva dar šeip taip laikosi o kūnas visas išsileidęs... ir kuo arčiau žemės tuo didesėn pliurza. doh.gif Paeit sveikatos nėr, nors kažkokiu įpatingu skausmu tai nėr. Tik šeip tai viena, tai kita sanariuka pamaudžia. o jėgų stygius visiškas.
Valgyt darymas mano dabar paprastas iš kameros išimu balandėlisu ir sumetu puodan. vakar jėgu enbuvo ju išvirusiu ištraukt iš vandens...tai šendien nelabai koks vaizdas.
O šeindien žaiuriia širdi skauda. Gulinėju ir vsio/.Ai jaučiu prisitaikys organizmas prie naujo sezono. Gražūs orai baigėsi...reik suprast.
Atsakyti
QUOTE(Fa @ 2011 10 31, 09:36)
labas  4u.gif  kas cia per aparatas nieko negirdejau blush2.gif  man skauda nuolat ciurnas ir stoveti visai negaleciau tiek kiek dabar judu jau per daug, o jei dar daugiau  blush2.gif darbas sedimas judesis iki darbo ir namo sumoje letu ramiu sliauzianciai 500 m gaunasi, nes toliau masina iki namu, grizus tik valgyt sumetu i puodus ir i lova, nes kitaip kita diena nepaeiciau verysad.gif man sitas paumejimas ilgiausia tesiasi ir yra skaudziausias doh.gif

Sanatorijose daro procedūras Tenso.Elektrodus priklijuoji,paleidi srovę elektros impulsinę ir kaifuoji biggrin.gif Pažiūrėk google įvesk tens aparatas.
Papildyta:
QUOTE(Ahama @ 2011 10 31, 13:18)
Na kas cia dabar... Visai sugriuvom ant ziemos, ar ne?.. Praeis tie pablogejimai, bus vel geriau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tens aparatus per gimdyma galima naudoti saremiu skausmui malsinti  biggrin.gif Jie 'paleidzia' labai silpna elektros srove ir tai kazkaip uzblokuoja nervu galuneles ir atseit nebejauti skausmo. Speju Magnifique pirks kitoki modeli, yra ten ju keliu rusiu, gimdymo skausmams ir siaip skausmams.

Kad jau gimdyti artimiausią šimtmetį neplanuoju,tai pirksiu patį paprasčiausią už 200Lt paprastiems skausmams malšinti.
Atsakyti
atejau pasidziaugti ir padekoti jums uz padrasinima! smile.gif
jei kam idomu - mano mamyte nuskrido sekmingai, per d aug nesiplete(aisku buvo nepatgu ir skaudejo kai kuriuos sanarius) bet svarbiausia visai sveika nusigabeno uz vandenyno thumbup.gif orouoste ja visur veziojo su vezimeliu, is lektuvo nuveze is epc neigaliem pritaikyta kambareli, ten ji susileido riekiamus vaistukus. patys rupinosi prie kokiu vartu ir pan(ji beveik nekalba angliskai), tai ziauriai patenkinta ir sako isdrys dar karta nuskrist taip toli!:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 02 lapkričio 2011 - 11:14
QUOTE(taša @ 2011 11 02, 12:12)
jei kam idomu -  mano mamyte nuskrido sekmingai, per d aug nesiplete(aisku buvo nepatgu ir skaudejo kai kuriuos sanarius) bet svarbiausia visai sveika nusigabeno uz vandenyno  thumbup.gif orouoste ja visur veziojo su vezimeliu, is lektuvo nuveze is epc neigaliem pritaikyta kambareli, ten ji susileido riekiamus vaistukus.  patys rupinosi prie kokiu vartu ir pan(ji beveik nekalba angliskai), tai ziauriai patenkinta ir sako isdrys dar karta nuskrist taip toli!:)

na va kaip puiku, o tu tiek pergyvenai thumbup.gif

laukiu nesulaukiu penktadienį vizito pas daktarę, nes per savaitę taip pablogėjo blink.gif silpnumas protu nesuvokiamas, skausmas ir labai vargina nes skauda visur doh.gif
visom siunčiu sveikatos baliončikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu aš viena baliončika pasiimsiu ax.gif 4u.gif
kitus likusiom merginom palieku. thumbup.gif

Tai va aš baigiu ėmnesi su paamžinta vaistu doze. žinokit šakei man . Ne skausmu nėr . šeip kojas skauda, išgeriu tablete ir nuima, tik atsirado kažkoks durnas sunkumo, stingimo jausmas kojose. nU negaliu sakyt kad skauda, bet taip durnai nūdija...
man ūpas nukrito. aš kažkaip tikėjausi,akd mano tyrimai geri ir ateis remisija, per kuria galėsiu negert vaistu. bet matau kad net puse vaistu dozės per mėnesi amne neigalia pavėrtė. rytas dar o man jau eit noro jokio......................
nu žinau padidins vaistsu geraiu jausiuos...
bet kur tada mano lauktoji remisija. ir kas per velnias ta remisija
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 11 02, 10:12)
jei kam idomu -  mano mamyte nuskrido sekmingai, per d aug nesiplete(aisku buvo nepatgu ir skaudejo kai kuriuos sanarius) bet svarbiausia visai sveika nusigabeno uz vandenyno  thumbup.gif orouoste ja visur veziojo su vezimeliu, is lektuvo nuveze is epc neigaliem pritaikyta kambareli, ten ji susileido riekiamus vaistukus.  patys rupinosi prie kokiu vartu ir pan(ji beveik nekalba angliskai), tai ziauriai patenkinta ir sako isdrys dar karta nuskrist taip toli!:)

Kaip smagu smile.gif Matai, mes visos teisios buvom, kad viskas bus gerai ir sekmingai suskraidys tavo mamyte smile.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 02, 13:33)
Tai va aš baigiu ėmnesi su paamžinta vaistu doze. žinokit šakei man . Ne skausmu nėr . šeip kojas skauda, išgeriu tablete ir nuima, tik atsirado kažkoks durnas sunkumo, stingimo jausmas kojose. nU negaliu sakyt kad skauda, bet taip durnai nūdija...
man ūpas nukrito. aš kažkaip tikėjausi,akd mano tyrimai geri ir ateis remisija, per kuria galėsiu negert vaistu. bet matau kad net puse vaistu dozės per mėnesi amne neigalia pavėrtė. rytas dar o man jau eit noro jokio......................
nu žinau padidins vaistsu geraiu jausiuos...
bet kur tada mano lauktoji remisija. ir kas per velnias ta remisija

Oi, rimuleee, dideli tavo norai... biggrin.gif Ir kad vaistu nereiktu gerti, ir kad tyrimai geri butu, ir kad neskaudetu biggrin.gif Gi remisija nebutinai turi ateiti, ir ne visiems ateina... Man atrodo, kad reikia dziaugtis, jog vaistus gerdamos dar pakrutam. As tai kazkaip nesitikiu, kad man kada nors pageres tiek, kad jau vaistu nebereiks. Nebent jei vel nestuke.gif patapsiu biggrin.gif O kol kas geriu ir dziaugiuosi, kad sugebu siaip taip is lovos islipti ir be baisiu skausmu diena nugyventi...
Atsakyti
Sveikos.
Ar esat dariusios rentgeną kaulų? Man padarė vakar ir įtaria osteoporozę.. Paskaičiau internete, kad gali būti RA pasekmė unsure.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 02, 13:33)
bet matau kad net puse vaistu dozės per mėnesi amne neigalia pavėrtė. rytas dar o man jau eit noro jokio......................

o kokius vaistus pamažino?

Aš jaučiau, kai man Medrolį mažino.. Jau maniau, kad reiks didinti, bet laikui bėgant kažkaip adaptavosi organizmas prie mažesnės dozės. Taip, kad galbūt dabar sunku ir toks šokas organizmui, vėliau viskas susitvarkys, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Onkopsichologė priminė amerikiečio žurnalisto Normano Kuzinso atvejį. Sužinojęs, jog serga nepagydoma sąnarių liga, kėlusia tokį skausmą, kurį numalšindavo tik morfijus, jis nusprendė palikti ligoninę ir likusias dienas pragyventi kuo linksmiau. Jis pradėjo žiūrėti komedijas, po kurių kelioms valandos užmigdavo be vaistų. Tuomet gaudavo naują juoko porciją ir vėl miegodavo. Taip jis sugebėjo gyventi be vaistų, o po kurio laiko visai pasveiko ir sėkmingai pragyveno dar 20 metų.

Stebuklingo išgijimo pavyzdžiai: mirtį padeda įveikti juokas ir minčių keitimo metodika
Atsakyti
Pim amn ir oeteoporoze nustatė ir dar osteochandroze............... ir dar sakė stuburo slankstelsi vaikšto, ateity kai skausmai bau nepaekliami reiks plokštele dėt.
o pamažino man Arava. norėjo pažiūrėt kaip organizmas reaguos.

Jo mergikės aš džiuagiuos, kd manie tvarkytis galiu, va šiandien pica su vaikais kepėm.Tika va taip silpna dabar ,kad nežinau. Eisiu celebrekso ilkalsiu , gal kiek geriau bus. lotuliukas.gif doh.gif
Šeip jausmas toks ,kad sugriųsiu tuoj. blush2.gif

Iš tikro jo aš naiviai tikėjuas, kad remisija reiškia, kad galima bus gyvent be vaistų, tegul ir su skausmais nedickais. Nes man jau ekpenys sudirgo, o aš tiok metai kaip gydaus. Na jau 1,5 .... o kai pamasrtau kiek tu vaistu išgert reiks... oi bloga net/ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Buvau pas gydytoją.Sakė negaliu gert nieko,kol žaizdos neužgis,ty.maždaug iki gruodžio.Prie metotreksato grįžt negalėsiu,todėl planuoja skirti plankvenilį.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 02, 17:47)
Sveikos.Buvau pas gydytoją.Sakė negaliu gert nieko,kol žaizdos neužgis,ty.maždaug iki gruodžio.Prie metotreksato grįžt negalėsiu,todėl planuoja skirti plankvenilį.

O jei nu laikykis, o apie ta plankvenili nieko negirdejus blush2.gif

Rimule imk 4u.gif pameni ir as tikejausi remisijos, o bet taciau ner jos ir ner verysad.gif
Atsakyti