QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 04, 20:01)
Fa , leibel laikykitės
Aišku Fa ,akd tau gal pablogėjimaskoks užėjo.Niu bet tyrimus padarys paskirs vaistus. O tu ka iki šiol negėrei nieko , ar kaip.
Niu aš irgi po daktaru. kepenų tyrimai geri jau, tai didina vaistu doze ir vėl po mėnesio kepenu tyrimus darys... vienu žodiu žiūri dabar kokia dozė vaistu mano kepenim nekenkia.........
Nuotaika mano puioki, stengiuos nesigadint.Kai skauda ikalu celebrekso prigulu,kol praeina ir žygiuoju tolaiu. šiandien kažko be sveikatos , tai labai neika gudra nenuveikiau
labas
Oi geriau geriau ir nebegeriau nuo vasario, nes mazinom mazinom dozes ir nutraukem... tyrimai geri ir tt pameni kai atejau cia pas jus dziaugiaus, kad lyg remisija lyg kas, ale veltui dziaugiaus, ir idomu tai kad reumatologe iziuri naujus simptomus, ir nori isitikinti del to neduoda vaistu, o siaip pradejau prednezolonu buvo extra dozes pora savaiciu su letu mazinimu, o tada movalis su metrotreksatu, movalio netoleravau tai tada geriau recoxa, dabar geriu ir vaistus tik nuo skausmo uzdegimo diclofenac retard ratiopharm, o jokiu "rimtesniu" gal negerai issireiskiu, bet cia turiu omenyje steroidinius arba biologinius arba dar kokius kurie padetu ne dviem dienom, o ilgam negeriu

stengiuos situ nuskausminamuju nenaudoti jei pakenciama yra