Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

Jei duos grupę tai prašykit ir profesinės reabilitacijos... Tiesa Kaune gąsdina visaip (pati Kaune mokiausi tai iš Kauniečių girdėjau, kad po to grupę nuims)...bet nereikia imt į galvą mirksiukas.gif

http://www.ndnt.lt/i....php?-917092444

gal pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diditukas: 10 lapkričio 2011 - 19:14
Sveikos.
O gal apšviesit, kokios sąlygos LT grupei gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 11 10, 23:54)
Sveikos.
O gal apšviesit, kokios sąlygos LT grupei gauti? 4u.gif

Labas 4u.gif

Aišku geriausia tartis šiuo klausimu su gydytojais... Bet kai aš tvarkiausi popierius prieš 5m. tai reikėjo būt pagulėjus ligoninėj, po ligoninės priklauso reabilitacija sanatorijoj (nemokama:t.y.ligonių kasos apmoka), o daugiau nežinau. Svarbiausia, kad gydytojas popierius gerai surašytų smile.gif Mano rentgenas jau seniai rodo pakitimus sanariuose, išsilavinimas tik vidurinis...nes neišeina su tokia sveikata ir dirbt ir mokytis... O aukso puodo neteko laimėti lotuliukas.gif Čia mano žinios dėl grupės ir baigiasi doh.gif
Atsakyti
O po kiek laiko tau rodė pakitimus sanariuose. Ir kaip tai pasireiškai naturoj. Nu ko negali o ka gali.
nepyk bet smalsu. blush2.gif
Atsakyti
Didituk, ačiū 4u.gif

jei man rado osteoporozę, tai čia galima vadint pakitimu turbūt g.gif
pas mus skiriama grupė pagal tai, kiek laiko esi apdraustas sveikatos draudimu. Čia kaip ir pagrindas, o toliau turbūt irgi išsilavinimas kažką lemia ir visi kiti dalykai.

Labas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Pas mane visokio ten velnio lotuliukas.gif ir artrozė, ir osteoporozė...nebesigilinu blush2.gif kažkaip nenoriu apie tai galvot... Bet esmė tame,kad nuotraukose tarpeliai tarp sanariu siaurėja smile.gif realiai tai pasireiškia skausmais ir sanarių traškėjimu, sustingimu. Pas mane blogiausia padėtis su riešais ir keliais, o toliau išplitę visur visur,tik lengvesnėm formom... blush2.gif Dabar sustojo procesas thumbup.gif tikiuosi kuo ilgiau taip išlaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=pim,2011 11 11, 14:16]
Didituk, ačiū 4u.gif
pas mus skiriama grupė pagal tai, kiek laiko esi apdraustas sveikatos draudimu. Čia kaip ir pagrindas, o toliau turbūt irgi išsilavinimas kažką lemia ir visi kiti dalykai.

Tai jei prieš ligą esu dirbusi, išsilavinimas aukštasis, kaip tada?
Išsilavinimas - stabdys grupei/nedarbingumui gauti? ax.gif
Atsakyti
Mergos nesvaigstam, išsilavinus ar ne pakitimai yr ar ne. Nesuprasi iš tikro koki velnia ten žiūri.
Aš taip suprantu keikvienai konkrečiai reik eit ir bus matyt. Nu net jeigu neduos per galva tikrai neduos. lotuliukas.gif

Aš išdrysau . pabandžiau .Atsakymas kita penktadieni. Esu su aukštuoju, paskutinisu 10 metu nedirbau. turiu iki 10 metu darbo stažo........... drausta sveikatos draudimu esu nors ir nedirbu, nes esu daugiavaikė............ niu žiurėsim ka jei ten išrutulios.
Turiu 5 diagnozes RA paskui ten artrozė diskozė......skydliaukė ir sausumo sindromas. pakitimu sanariuos dar nėr.
Būtu šaunu kad liga sustabdytu tokiam stovyje galėčiau gybvent bent jau pasisaugodama užaugint vaikus ir panenčit būsimus anūkus.O ne tapt abūza saviem vaikams nepasiekus gilios senatvės.
Taip kad palaukim ...sergu tiesa neseniai 1,5 metų tik.
Atsakyti
QUOTE(Rasakila @ 2011 11 11, 14:48)
Tai jei prieš ligą esu dirbusi, išsilavinimas aukštasis, kaip tada?
Išsilavinimas  - stabdys grupei/nedarbingumui gauti?  ax.gif

aš kalbėjau ne apie LT smile.gif Gyvenu svetur, tai apšviečiau į ką kreipiamas dėmesys čia smile.gif

išsilavinimas, kaip suprantu, stabdo. Turi aukštąjį, vadinasi nereikia fizinio darbo dirbti, nereikia ir grupės unsure.gif
Atsakyti
Nu ka daryt jei man nuo kaompo pelės ranka igauna pelės forma...................... tipo dirbt pardaėvjais telefonu.Nu pas mus kaiem tokiu nerasta. o aš nemoku žmonėm ŠŠŠ ipiršt už gera. lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif teisingai thumbup.gif reik eit ir bandyt mirksiukas.gif

Juk kiekvienas atvejis unikalus.

Tiesa dėl skydliaukės nedarbingumo nieks neduos, bet kaip bendram kontekste jie į tai žiūri nieks nežino doh.gif bandžiau kažkada gilintis, bet kad perdaug ten sudėtinga lotuliukas.gif net gydytojai kiti pasimeta lotuliukas.gif ką jau čia mum blush2.gif taip kad NDNT - kaip loterijoj rolleyes.gif

Komisija vertina viską smile.gif išsilavinimas irgi įeina, bet kad su aukštuoju, tai nereiškia kad neligonis. Tiesiog darbingumo procentas tada kiek didesnis... Nenumanau ar didelę įtaką daro ar ne. Aš kai susirgau iki 24 metų, tai pas mane ir išvadoj yra punktas "Darbingumo lygio priežastis:ligos arba būklės atsiradusios iki 24 metų"... doh.gif

Ai nebesigilinam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakalbam ką linksmesnio 4u.gif
Atsakyti