Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

Niu man aiškino ,kad mano neveikianti skydliaukė yra RA priežastis.Tikslaiu RA jau komplikacija........... tongue.gif

Niu apie linksmesni 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pralaksčiau šiandien pas daugiavaikes mamytes.... pasiliksminom niu vyrus aptarėm........Gaila kad tik prie torto. Nes spiritinius tik kompresus naudoju. lotuliukas.gif Reiks kada ant gerkėls užsidėt...pamiršau šampano skoni. doh.gif doh.gif

Na dar galiu pasidžiaugt kad turiu hobi.Labai mysiu sanpaulijas turiu veisliniu daug ir sterptokarpus. Vienu žodžiu esu pamišusi "gėlininkė" blush2.gif tongue.gif
Ai dar mokausi dekupažo Visai neblogai jau gaunais. Paišyt galiu, teptukus nulaikau. Super. ax.gif thumbup.gif

Niu kas dar ko gero turit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 11 lapkričio 2011 - 19:53
tikrai, nebesigilinkim geriau irnesakyk.gif biggrin.gif

rimule, o kodėl spiritinius tik kompresams? Reikia kartais bacilas pamušti su alko biggrin.gif ar kaip ten sako, dezinfekuotis biggrin.gif
o mano hobis yra mano šunius smile.gif Dar SM biggrin.gif

va neseniai pasigyriau, kad nepamenu, kada paskutinį kartą sirgau ir va.. ax.gif sloga baisiausia, kad net akys nuo jos skauda doh.gif aplink nosį jau oda raudona doh.gif nu žodžiu, nieko gero, bet džiaugiuos, kad bent nekosėju labai unsure.gif
Atsakyti
pim laikykis, neisisirk. 4u.gif 4u.gif

SM tai čia kas g.gif tavo mieliausias. bigsmile.gif

Niu nepamenu kada dezinfekavau vidu. Prie mano aravos negalima to dezinfekcinio ir vaistų..........Vasara čia biški dezinfekcijos ivedžiau. laša tik. ir kepenys iškart tyrimus sugadino.Tai ir nežinau ar čia nuo vaistų ar nuo dezinfekcijos...... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 11 lapkričio 2011 - 20:57
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 11, 19:55)
pim laikykis, neisisirk. 4u.gif  4u.gif

SM tai čia kas g.gif tavo mieliausias. bigsmile.gif

Niu nepamenu kada dezinfekavau vidu. Prie mano aravos negalima  to dezinfekcinio ir vaistų..........Vasara čia biški dezinfekcijos ivedžiau. laša tik. ir kepenys iškart tyrimus sugadino.Tai ir nežinau ar čia nuo vaistų ar nuo dezinfekcijos...... lotuliukas.gif  doh.gif

4u.gif stengiuos. Geriu dabar kinrožių arbatą su citrina, mm kaip skanu smile.gif

SM - SuperMama hihihi.gif

aa, tai negerai. Kažin ar prie Metotreksato ir Medrolio galima, nes aš padezinfekuoju blush2.gif Alų labai mėgstu, negaliu be jo blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Oi apie hobius, mano ir sunius, geliu turiu ale nealpstu del ju ax.gif dar skaiciai patinka, megstu savo darba, dar plepeti megstu...sm megstu, knyyygas tiesiog riju nebeskaitau biggrin.gif

Vistiek sudas viskas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Senokai rašiau jau..Kraujo pasėlis neigiamas.Chirurgė ir šeimos gydytoja galutinai suvertė kaltę metotreksatui,nors Dadonienė parašė,kad negali tiesiogiai susieti mano opų su metotreksato vartojimu.Taigi,opos po truputį gyja,1 jau nedidelis šašas liko,ale kitom dar gyt ir gyt..nežinau ar iki gruodžio užgis jos.Ir va,gerklė jau buvo aprimus,nu skaudėjo,pakimus buvau,bet dabar dar didžiulis perštėjimas prisidėjo..trukt už vadžių-vėl iš pradžių... doh.gif
Nepasigyriau,turiu dar vieną šunį lotuliukas.gif Nuo pirmadienio.Dekupažo kada nors norėčiau išmokt,man labai gražu,ale brangoka priemones susipirkt.Laką,dažus,sendintojus,klijus ir tt.Mano pomėgiai,tai joga,jodinėjimas (dėja kuris laikas nepropoguoju šio pomėgio) ir mėgstu keliaut,kad ir po Lietuvą.Vis stengiuosi kokią draugę aplankyt vis kitam Lietuvos gale,bet pastaruoju metu kažko vėl niekur nevažiuoju verysad.gif
Užtad šiandien baigiau vairavimus savo.Instruktorius sakė,kad kaip moteris,tai vairuoju LABAI gerai! thumbup.gif blush2.gif lotuliukas.gif Noriu noriu teisių,noriu noriu nusitrekt į kokį Lietuvos galą nematytą ar matytą lotuliukas.gif
Žinot,aš vis pagalvoju,kad smagu būtai susitikti realybėje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 11 lapkričio 2011 - 22:01
Saunuole Magnifique 4u.gif 4u.gif 4u.gif išsilaikysi teises. Būsi laisva kaip pauštis.

Fa
laikykis. niu suprantu ,kad šššš tau. kada tau daktarė.kada tau etn vaistyus duos jau normalisu gert. ai dar galima durna klausima.ligoninėj gulėjai.... pakitimus nuotraukos rodo...

Pimniu prie tu tavųju vaistu aš tai dezinfekcija vartojau. aiku nedideliais keikiais, nes lapukuose nieko nebuvo parašyta.O ir brolienė leido.O ji pas mane čia specas........niu gydik sloga.... nes iš patirteis žinau ilgam užpuola.

Ai mergikės jūs labai cucikus mylit , o pas mane 2 katinai.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 11, 23:37)
Saunuole Magnifique 4u.gif  4u.gif  4u.gif išsilaikysi teises. Būsi laisva kaip pauštis.

Fa
laikykis. niu suprantu ,kad šššš tau. kada tau daktarė.kada tau etn vaistyus duos jau normalisu gert. ai dar galima durna klausima.ligoninėj gulėjai.... pakitimus nuotraukos rodo...
Pimniu prie tu tavųju vaistu aš tai dezinfekcija vartojau. aiku nedideliais keikiais, nes lapukuose nieko nebuvo parašyta.O ir brolienė leido.O ji pas mane čia specas........niu gydik sloga.... nes iš patirteis žinau ilgam užpuola.
Ai mergikės jūs labai cucikus mylit , o pas mane 2 katinai.

Tu tai ne tik katinus,bet ir paršelius myli lotuliukas.gif Iš avataro matosi lotuliukas.gif Nu man katės nieko,ale tik sfinksai.Aš neesu alergiška lyg ir kačių plaukam,ale kai palei nosį vinguriuoja,tai čiaudulį varo...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 11, 21:37)
Pimniu prie tu tavųju vaistu aš tai dezinfekcija vartojau. aiku nedideliais keikiais, nes lapukuose nieko nebuvo parašyta.O ir brolienė leido.O ji pas mane čia specas........

niu gydik sloga.... nes iš patirteis žinau ilgam užpuola.

ai tai gerai bigsmile.gif biggrin.gif

jau pradėjau inhaliacijom užsiiminėti, kad neužsitęstų per ilgai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės smile.gif

Vairuotojo pažymėjimą ir aš turiu jau 10metų. smile.gif Labai mėgau vairuot ir puikiai sekėsi,bet dabar mieste nebevažinėju... verysad.gif Nes ne visada galiu ir sureaguot greit, o juo labiau pasukt.Galva nebe ta... Skauda... doh.gif Tai šis pomėgis jau liko praeityje...

Dievinu kambarines gėles tongue.gif nesidomiu įpatingai, neveisiu, bet turiu daug ir įvairių thumbup.gif ant trijų palangių apie 30 skirtingų vazonėlių lotuliukas.gif Vyras jau nebelabai patenkintas ir neleidžia naujų pirkt doh.gif bet tų kurias auginu tikrai neatsisakysiu blush2.gif

Mėgėjiškai domiuosi landšafto dizainu...

pamezgu ir paneriu kai sanariai leidžia doh.gif bet irgi mėgėjiškai. Labai puikiai stresus nuima thumbup.gif

Dekupažu žaviuosi...bet vis nesiryžtu bandyt... ax.gif
Atsakyti
Diditukas thumbup.gif kaip tau faina, kad megst gali...................Gaila aišku kad enbevairuoji.

Aš atvirksčiai vairuot galiu ir vilniun dar atlekiu.,Jo reakcija lėtesnė.Bet aš piko metu i didmiesčius nelendu ir visada gerai kompe išstudijuoju ,kur važiuot reiks.Taip gaunasi gryna mechanika.
Tiesa šia vasara nevairavau jau, bet pasijutau geriau ir pirmyn...............Ai dar mėgstu užsimest lapa. kai i kita meista važiuoju. thumbup.gif Žinokit tikrai vaitruotojai atsargiau šalia manęs važiuoja. NIu ir man gerai drinks_cheers.gif

O dekupažo nors elementaraus gali pasimokyt........
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 13, 20:59)
Diditukas thumbup.gif  kaip tau faina, kad megst gali...................Gaila aišku kad enbevairuoji.

Aš atvirksčiai vairuot galiu ir vilniun dar atlekiu.,Jo reakcija lėtesnė.Bet aš piko metu i didmiesčius nelendu ir visada gerai kompe išstudijuoju ,kur važiuot reiks.Taip gaunasi gryna mechanika.
Tiesa šia vasara nevairavau jau, bet pasijutau geriau ir pirmyn...............Ai dar mėgstu užsimest lapa. kai i kita meista važiuoju. thumbup.gif Žinokit tikrai vaitruotojai atsargiau šalia manęs važiuoja. NIu ir man gerai drinks_cheers.gif

O dekupažo nors elementaraus gali pasimokyt........

Aš šeštadienį teoriją laikau ir kitą sav.norėčiau jau praktiką laikyt.Tai tikiuosi kokią vietelę užtikt,arba ateisiu,atsisėsiu ir lauksiu nuo ryto,tai gal sulauksiu,Tik nežinau kaip suderint,nes noriu dar papildomos prieš pat laikymą. unsure.gif
Atsakyti