Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

Grima niu kur ten pas jus atvažiuoja.... aš panevėžy gydausi
Atsakyti
Išlaikiau teoriją lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif super.... niu jau šviečia būsima, nauja vairuotoja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 19, 22:33)
4u.gif  4u.gif super.... niu jau šviečia būsima, nauja vairuotoja thumbup.gif  thumbup.gif

Jo ir pradedu rimtai ieškoti darbo...nes draudimo man reiks tikrai..taip nenoriu tokio pastovaus darboo sad.gif
Atsakyti
o kokio darbo ieškaisi ax.gif
Atsakyti
tiesa, jei skauda ******, rekomenduoju isigyt fiziologine avalyne (tarkim MBT, RYN ar pan). Nezinau koks efektas skaudant ciurnos sanarius, taciau mano atveju kai skauda peda po pirstais, tie batai tarsi stebuklas smile.gif del isgaubto pado, ta skaudama vieta nebegauna apkrovos-viso svorio, ir super dalykas. butent po namus nesioju, nes daugiausia mano laiko ir praeina namie. O kai su iprastiniais batais tenka i lauka iseit, visos bedos vel is naujo prisimenamos. kaina aisku didesne nei iprastiniu, bet sezono gale buna ir ispardavimu mazesnems kainomis.
skaiciau cia forume, kad merginos avi ugg batais, tai koks ten ju privalumas, kur perkat?
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 18, 01:56)
Man tonziles išoperavo prieš metus ASO titras buvo normalus,tad artritas niekur nedingo...Operacija..nu kaip operacija,man dėl visų bėdų:sąnarių,spaudimo aukšto,širdies bėdelių neleido su vietine operuotis...Bet šiaip pati operacija lyg ir nieko,bet po to buvo 3-3.5 sav.DIDELIO skausmo. doh.gif  Man tonziles operavo ne tiek dėl sąnarių,kiek dėl širdies,nes aš tonzilėse turėjau auksinį stafilokoką ir 2 rūšis streptokokų (nepaisant to ASO geras).Taigi,sirguliuoju kaip ir anksčiau,ligos nesikeičia ir tiek.Taigi,realiai ta operacija man nelabai kuo naudinga buvo,tik,kad sumažino širdies infekcijų riziką kažkiek.

o kai nustato RA, butina sirdi pasitikrint? nes siaip nejauciu kad kazkas blogai butu.. ir kokios tos sirdies infekcijos gali but?
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 19, 23:37)
o kokio darbo ieškaisi ax.gif

Betkokio..aišku norėčiau puse etato,bet nelabai yra...
Atsakyti
niu aš irgi ieškausi darbo. lotuliukas.gif doh.gif
Nes teoriškai esu su aukštuoju ir pasirodo darbbinga.
o praktiškai yra nedaug darbų ka galiu.Juokinga.
Kai pagalvoju super būtų darba ssu vaikais darželyje, ale išsilavinimas ne tas. o daugiau lieka prie kompo darbeliai.Bet tokei nesiėmto. O ir kursuy jokiu nebaigusi.

Ugus pirkausi čia supermamose. Svarbu ,kad originalūs būtų.Nes nuo sintetiniu naudos mažai.
Toslinguojančios avalynės nešiot negaliu, nes čiurnom nestabilu kažkaip. Geriausia batai lygiu padu.Aš net 3cm pakulnės negaliu turėt.Nes čiurna iškreipia, ir nepaienu.
Atsakyti
o kaip del mitybos, ar bandet ja reguliuoti? Gal atsisakius mesos, zuvies, baltymu ilgesniam laikui, butu sanariams tik i nauda?
Atsakyti
QUOTE(Adreta @ 2011 11 20, 18:45)
o kaip del mitybos, ar bandet ja reguliuoti? Gal atsisakius mesos, zuvies, baltymu ilgesniam laikui, butu sanariams tik i nauda?

Aš negaliu visai mėsos atsisakyt.Pirmiausiai dėl to,kad krenta hemoglobinas labai..žuvies nevalgau beveik.Neįsivaizduoju kaip baltymų atsisakyt reiktų,turint omeny,kad baltymai turi būti mitybos pagrindas nenorint priaugti svorio...
Šiaip mėsą valgau max 2k.per sav.pirm,treč,penkt negaliu valgyt,nes į jogą einu,tai vartoju sojos mėsą.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 19, 19:49)
Išlaikiau teoriją  lotuliukas.gif

Saunuole! Sveikinu. Jau beveik pusiaukele iki naujos vairuotojos biggrin.gif

QUOTE(Adreta @ 2011 11 20, 16:45)

As asmeniskai netikiu jokiom teorijom, kad maistas turi itakos RA. Gal kokioms kitoms artrito formoms, bet jau tikrai ne musiskei... Esu pati vegetare jau daug metu, susirgau budama vegetare ir toliau sekmingai sergu biggrin.gif

QUOTE(Magnifique @ 2011 11 20, 17:11)
Šiaip mėsą valgau max 2k.per sav.pirm,treč,penkt negaliu valgyt,nes į jogą einu,tai vartoju sojos mėsą.

O klausyk, tu dar sugebi ten jogiskai issilankstyti? as siaip vos sugebu ant zemes atsisesti, o po to jau buna vargas atsistoti kur nors neisikabinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2011 11 20, 19:47)
Saunuole! Sveikinu. Jau beveik pusiaukele iki naujos vairuotojos  biggrin.gif
As asmeniskai netikiu jokiom teorijom, kad maistas turi itakos RA. Gal kokioms kitoms artrito formoms, bet jau tikrai ne musiskei... Esu pati vegetare jau daug metu, susirgau budama vegetare ir toliau sekmingai sergu  biggrin.gif
O klausyk, tu dar sugebi ten jogiskai issilankstyti? as siaip vos sugebu ant zemes atsisesti, o po to jau buna vargas atsistoti kur nors neisikabinus  doh.gif

Ačiū blush2.gif lotuliukas.gif Trenerė padeda,pašefuoja.Per kančias į žvaigždes.Stengiuosi.Kai kas neblogai išėina,kai kas gerai.Sukryžiavus kojas galiu sėdėt tik su tokia kalade po šiknyte.Tada surakina kojas ir sunku ištiest būna,per tempimus pora ašarėlių nurieda,nes skauda labai,bet stengiuosi.Žinau,kad tai tik į naudą
Atsakyti