QUOTE(Adreta @ 2011 11 22, 00:33)
sakyk Magnifique, kokia tavo emocine busena, is kur tu semiesi stiprybes? net nerealu, kai jaunai merginai tiek tenka iskest.. nors kazkaip jauciasi Tavo optimizmas

ar esi seima sukurusi? o gal ta pirmine depresija uzklumpa tik ligos pradzioje kol vyksta susigyvenimas su ta liga?
Emocinė būsena labai įvairi.Kartais viskas ok,o kartais jaučiuosi jau netoli depresijos.Tiesiog liūdna būna ir gaila savęs,bet manau,kad pagailėti savęs sveika,bet viskas su saiku...Ne,man tik 19 metų,ne šeima galvoj man...Pradžiai išvis neėmiau į galvą,nu artritas,tai artritas.Kadangi gydžiausi vaikų ligoninėj,dažnai gulėjau,daug draugų turėjau,tai net į ligoninę su mielu noru guldavausi,nes su draugėm susitardavom,kad tuo pačiu metu gultumėmės.Tai ten kvailiodavom iki negalėjimo,tai kažkaip ir nesijautė ilgiau nei pusmetį.Aišku panervuodavo skausmas.Blogiau pasidarė,kai judesių amplitudės mažėt pradėjo,tada dar širdies problemos.Pastarieji 1,5 metų tokie mano psichiką veikiantys labai.Sakė,kad reiks keist klubo sąnarį,tada nebereiks,perėjau pas suaugusius gydytis,tada kojos aptirpimas atsirado,širdy dar visko naujo,dabar tos opos.Kartais rodos,kad taip gera numirt būtų,jokių problemų,nieko...
Mama labai liūdi mano,jei mato,kad man blogai,kad aš liūdna,tai stengiuosi namie,prie tėvų normaliai būt,nes kai opos atsirado pirmos 2 jau mama nerimavo,kai trečia atsirado,tai iš nevilties apsiverkė...

Negaliu žiūrėt į mamą verkiančią,tai kai blogai būna visai,paprašau tėčio pinigų ir einu apsipirkt.Man skudurų pirkimas depresijas tam kartui išvaiko.Va,jau praėjusios sav.gale taip liūdna buvo,dar penktadienį angiochirurgas pravirkdė

,tai šeštadienį nuvariau apsipirkt,kelnes,megztuką ir suknelę prigriebiau,jau geriau buvo,tada dar teoriją išlaikiau ir depresijos vėl nėra,ale rods vėl plaukia bloga nuotaika...kovoju su ja...
Jei kas tikit hipnotizuojančiom,ar kaip čia jas pavadinus,knygelėm paskaitykit Sinelniovo (rodos tokia pavardė) "Pamilk ligą savo".Ne visiems patinka ta knyga (man visai netiko,nepatiko,vien sužinojus pavadinimą)...