Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

QUOTE(Solopgang @ 2011 11 27, 20:43)
gal galit patarti pas ka klaipedoje uzsiregistruoti pasitikrinti sanarius? jau pora men vis maudiza maudzia, atrodo tai sanariai, tai visa ranka, ar koja... neramu  g.gif
o kokiais budais/tyrimais nustatoma si sanariu liga?

Kaip rimuleee sake pirma nueik pas savo seimos gydytoja , pasidarysi bendra kraujo tyrima ir jei reikes seimos gyd, israsys siuntima pas reumatologa . Girdejau geru atsiliepimu apie Bukauskiene (miesto ligonines ambulat. skyrius ) arba Kriauciuniene ( jurininkuose). 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal galite kas mane pakonsultuoti. Pas mane pirstu sanariai sutine jau 2,5 metu, bet kol kas jokio gydymo nebuvo skyre. Visa ta laika as tai zoleles gerdavau, tai homeopatinius zirniukus, tai akupunktura dariausi. Realiai RF yra padidejes, CRB norma, kazkoks specifinis tyrimas rodantis RA buvima yra norma. Sanarius man skauda, kai pavargstu, rytiniu sustingimu nebuna (tik jauciasi, kad labiau istine), bet sanariai sutine. Dabar gydytoja man israse gerti metotreksta, bet as taip bijau tos chemijos unsure.gif
Pasakykit man ka nors, kad man butu lengviau apsispresti... Nezinau, ar toliau gydytis zolemis ir akupunktura, ar gerti chemija.
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2011 11 28, 10:58)
Sveikos, merginos. Gal galite kas mane pakonsultuoti. Pas mane pirstu sanariai sutine jau 2,5 metu, bet kol kas jokio gydymo nebuvo skyre. Visa ta laika as tai zoleles gerdavau, tai homeopatinius zirniukus, tai akupunktura dariausi. Realiai RF yra padidejes, CRB norma, kazkoks specifinis tyrimas rodantis RA buvima yra norma. Sanarius man skauda, kai pavargstu, rytiniu sustingimu nebuna (tik jauciasi, kad labiau istine), bet sanariai sutine. Dabar gydytoja man israse gerti metotreksta, bet as taip bijau tos chemijos  unsure.gif
Pasakykit man ka nors, kad man butu lengviau apsispresti... Nezinau, ar toliau gydytis zolemis ir akupunktura, ar gerti chemija.

Aš irgi nusistačius prieš chemiją buvau,bet pati gal jau supratai-čia tokia liga,prieš kurią su homeopatija nepakovosi.Reik kovoti agresyvia chemija.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 28, 10:09)
Aš irgi nusistačius prieš chemiją buvau,bet pati gal jau supratai-čia tokia liga,prieš kurią su homeopatija nepakovosi.Reik kovoti agresyvia chemija.

Matyt... Pati pradejau suprasti, kad ignoruoju savo liga. Visur raso, kad neisgydoma, o as turiu vilties, kurios man suteikia visokie homeopatai... Liudna pasidare supratus realybe... Nu ka darysi...
Atsakyti
QUOTE(wia @ 2011 11 28, 09:18)
Kaip rimuleee  sake pirma nueik  pas  savo seimos  gydytoja , pasidarysi  bendra kraujo tyrima  ir  jei  reikes  seimos  gyd, israsys siuntima pas reumatologa . Girdejau  geru atsiliepimu apie Bukauskiene (miesto ligonines ambulat. skyrius ) arba Kriauciuniene ( jurininkuose).  4u.gif

bet paziurejau jurininkai neturi reumatologijos skyriaus g.gif o
mieslo lig neregistruoja pas nieka kita isskyrus Merkelyte, pas ja nenoriu - esu buvus, nieko gero schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 27, 21:47)
tai pirma reik pas šeimos daktara eit siuntimo.

tai siuntimo nueisiu, o daugiau jokios naudos is tu seimos gydytoju... sad.gif bent jau neradau dar gero, kuris noretu kanors padeti.... sad.gif
Atsakyti
"...iš tikro, tai man kelienus skaudėjo o aš nusimaudžiau po pirties...."

o tai pasikaitinima pirtyje jus susiejate su ligos paumejimu ? Man viena karta taip buvo, bet galvojau , kad tai tik sutapimas. Juk sanariai megsta siluma
Atsakyti
Žinokit peržiūrėjau internete savo visą ligos istoriją.Ir žinot kokią diagnozę 2004m.atradau?Kitas patikslintas artritas.Tada,pamenu puikiai,labai skaudėjo klubą.Padarė rentgeną ir ortopedas pasakė,kad klubo gūžduobės uždegimas.Tikrai pamenu,kad gėriau diklofenaką keletą sav.ir praėjo viskas.Tai gal tikrai mano artrito istorija dar tada prasidėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2011 11 28, 11:58)
Sveikos, merginos. Gal galite kas mane pakonsultuoti. Pas mane pirstu sanariai sutine jau 2,5 metu, bet kol kas jokio gydymo nebuvo skyre. Visa ta laika as tai zoleles gerdavau, tai homeopatinius zirniukus, tai akupunktura dariausi. Realiai RF yra padidejes, CRB norma, kazkoks specifinis tyrimas rodantis RA buvima yra norma. Sanarius man skauda, kai pavargstu, rytiniu sustingimu nebuna (tik jauciasi, kad labiau istine), bet sanariai sutine. Dabar gydytoja man israse gerti metotreksta, bet as taip bijau tos chemijos  unsure.gif

Idomu, kiek laiko gydeisi homeopatiskai? Gal bandei tyrima Folio metodu? Ar buvo paumejimas zirniuku vartojimo pradzioje?
As kaip tik issityriau. Sake, kad artritas neriaumatoidinis. Savaite panaudojus labai paumejo skausmai nakti. Sake, kad taip turi buti. Ziuresiu,kas bus toliau smile.gif
Atsakyti
[quote=Solopgang,2011 11 28, 11:08]
bet paziurejau jurininkai neturi reumatologijos skyriaus g.gif o
mieslo lig neregistruoja pas nieka kita isskyrus Merkelyte, pas ja nenoriu - esu buvus, nieko gero schmoll.gif
Papildyta:

Na as nesu buvus pas Kriauciuniene , tik girdejau geru atsiliepimu apie ja , nezinau ar yra koks reumatologijos skyrius jurininkuose , bet reumatologai ten dirba.
Pas Merkelyte ir as esu buvus iskart man israse prednizelona gert ir uzuojauta pareiske man del ligos blink.gif ...nepatiko ir man ji.
Kai as registravaus pas reumatologe tai galejau pasirinkt pas kuria noriu , tik pas kitas reikejo gal koki menesi laukt, o pas Merkelyte tik kelios dienos , gal del to tau ir sako pas ja registruotis , nezinau ... bet mes galim juk pasirinkt pas koki gyd. norim .
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2011 11 28, 12:08)
Idomu,  kiek  laiko gydeisi homeopatiskai?  Gal bandei tyrima  Folio metodu? Ar buvo paumejimas zirniuku vartojimo pradzioje?
As kaip tik issityriau. Sake, kad artritas neriaumatoidinis. Savaite panaudojus labai paumejo skausmai nakti. Sake, kad taip turi buti. Ziuresiu,kas bus toliau smile.gif

Gydziausi naturaliais vaistais (ir truputi maziau akupunktura) apie 10 men. Tada nebuvo pablogejimo. Bet kai pradejau gydytis homeopatiniais zirniukais (apie 7men), tai pradzioje buvo pablogejimas - sutino daugiau sanariu ir labai skaudejo. Po kurio laiko praejo skausmai, bet sutinimas ne.
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2011 11 28, 18:35)
Gydziausi naturaliais vaistais (ir truputi maziau akupunktura) apie 10 men. Tada nebuvo pablogejimo. Bet kai pradejau gydytis homeopatiniais zirniukais (apie 7men), tai pradzioje buvo pablogejimas - sutino daugiau sanariu ir labai skaudejo. Po kurio laiko praejo skausmai, bet sutinimas ne.

O tai homeopatai kaip visa tai paaiskino, ar nesiule testi gydymo?
Ir kiek laiko tas sutinimas jau laikosi? Man cia labai daug klausimu kyla, nes pati prasidejau su homeopatais .Kraujo tyrimai man nerodo jokiu uzdegimu ir RF(-).
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2011 11 28, 17:50)
O tai homeopatai kaip visa tai paaiskino, ar nesiule testi gydymo? 
Ir kiek laiko  tas sutinimas jau laikosi? Man cia labai daug klausimu kyla, nes pati prasidejau su homeopatais .Kraujo tyrimai man nerodo jokiu uzdegimu ir RF(-).

Homeopate sake, kad skausmas ir tinimas yra naturalus procesas, nes organizmas valosi. Ir dar sakydavo, kad gerai, kad valymasis vyksta per pirstus, o ne kepenis, sirdi ir pan. O sutinimas man laikosi 2,5 metu. Nors mano kraujo tyrimai irgi nerodo uzdegimo (CRB norma), bet RF yra padidejes. O kiek laiko tu gydaisi?
Atsakyti