Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

QUOTE(Adreta @ 2011 11 22, 20:11)
atsibodo turbut tau uzuojautu klausytis, bet kazkaip tikrai pagailo taves... ir skaudziausia sergant sia liga yra tai, kad ji i tavo gyvenima atejo labai anksti, net ne jaunystej, o vaikystej... Bet gi gera naujiena yra ta, kad tai ne mirties nuosprendis, kaip tarkim paskutiniu stadiju vezys.. As manau, kad vistiek greitu laiku medicina isras ir vis bando sukurt nauju, efektyvesniu vaistu siai ligai, ir gelesi ja kontroliuoti wink.gif Beje, kazkur buvau skaiciusi senesniu metu supermamos forume, kad viena moteris atrado vieninteli jai padedanti gydymo buda nuo artrito-tai vazinejimas kasmet i Azerbaidziana, i sanatorijas, kur pajausdavo pagerejimus. Gal verta pabandyt?

Ai nežinau net...Jo,pamenu,kad kažkas rašė,kad važinėjo.. g.gif
Atsakyti
Niu kiek pamenu rašė,kad parašys įspūdžius, net varyt kartu kvietė.
Kadangi ataskiatos negirdim, tai arba nepadėjo, kaip tikėtasi arba..............reklama buvo ax.gif
Atsakyti
nu taikrai rimulee geras pastebejimas, kaip gali nebut depresijos kai suzinai i ka iklimpai! Tuo labaiu, kad man dar ner taip blogai, galima sakyt ta pradine stadija, bet kai matai kad nuo vaistu negereja, ir zinai pasekmes -ivairias galimas deformacijas ir pan, tai belieka laukti kada prasides tie procesai. Matyt ta susigyvenimo su liga faze pas mane dar neatejo..Nes man kas kelerius metus pasirodydavo ir po poros menesiuku pageredavo, tik dabar jau ilgai nesitraukia.
Atsakyti
QUOTE(Adreta @ 2011 11 23, 14:28)
nu taikrai rimulee geras pastebejimas, kaip gali nebut depresijos kai suzinai i ka iklimpai! Tuo labaiu, kad man dar ner taip blogai, galima sakyt ta pradine stadija, bet kai matai kad nuo vaistu negereja, ir zinai pasekmes -ivairias galimas deformacijas ir pan, tai belieka laukti kada prasides tie procesai. Matyt ta susigyvenimo su liga faze pas mane dar neatejo..Nes man kas kelerius metus pasirodydavo ir po poros menesiuku pageredavo, tik dabar jau ilgai nesitraukia.

Buvau sekmadienį pas tokį seną chemijos mokytoją,tai akivaizdu,kad artritu serga.Laaabai sunkiai vaikšto,tik su lazda.Pėdos išklaipytos,pirštų sąnariai pakenkti akivaizdžiai.. unsure.gif
Atsakyti
žinot mergikės, be reikalo mes tiek daug žinom apie deformacijas ir kitas negeroves.
Na man dabar jau naujos žinios per smegenis neduoda, o anksčiau panikavau žiauriai.

Na Adreta
kiek laiko sergi.Suprantu liga tau jau kelintą bangą suka.
Niu man Nuo vaistų pagerėjimas atėjo tik po 9 ėmn. Pilnai gerai pasijutau tik dabar, kai praėjo 1,5emtu.Kiek ilgai taip egrai bus nežinau.Bet kol kas džiaugiuosi viskuo ...... lakstau pas drauges, po parduotuves.......... kaifuoju .
BUvo tokiu kaifo savaičių ir vasarą............. bet nelabai ilgops. Niu dabar jau mėnesiuka duoduso.Ir gerai.O kad senatvėj lazda gresia, tai čia ne bėda.JUk jei nervuosimės tai kitaip ne bus. Svarbu neatgult ir paeit.
O šiandien buvau šauliu susirinkime, tai viena babute 72 vos kruta, ale prie rankdarbių pirma, susirinkimuose pirma. Visur išsišiepus.Kažkaip smagu. Nors supranti,kad nelengva jai.........ALE KA DARYSI. SU LIGA SUSIGYVENT REIK.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 22, 23:16)
Niu kiek pamenu rašė,kad parašys įspūdžius, net varyt kartu kvietė.
Kadangi ataskiatos negirdim, tai arba nepadėjo, kaip tikėtasi arba..............reklama buvo ax.gif

As rasiau kad i Azerbajdzana skrisiu .. na gal ir dar kas nors rase , nes as nekvieciau kartu vykt .
Tikrai cia ne reklama buvo 4u.gif nes kaip tik as klausiau temoj gal kas buvot jau ten .
Atsakyti
Niu man jau kažkas maišosi blush2.gif 4u.gif
Reklamos tai buvo, Bet kažkokiu stebuklingu išgyjimo priemoniu.

O i kelione irgi kažka sruošėsi....... Ale per tuos skausmus matyt informacija makaluojasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 23, 19:33)
žinot mergikės, be reikalo mes tiek daug žinom apie deformacijas ir kitas negeroves.
Na man dabar jau  naujos žinios per smegenis neduoda, o anksčiau panikavau žiauriai.

Na Adreta
kiek laiko sergi.Suprantu liga tau jau kelintą bangą  suka.
Niu man Nuo vaistų pagerėjimas atėjo tik po 9 ėmn. Pilnai gerai pasijutau tik dabar, kai praėjo 1,5emtu.Kiek ilgai taip egrai bus nežinau.Bet kol kas džiaugiuosi viskuo ...... lakstau pas drauges, po parduotuves.......... kaifuoju .
BUvo tokiu kaifo savaičių ir vasarą............. bet nelabai ilgops. Niu dabar jau mėnesiuka duoduso.Ir gerai.O kad senatvėj lazda gresia, tai čia ne bėda.JUk jei nervuosimės tai kitaip ne bus. Svarbu neatgult ir paeit.
O šiandien buvau šauliu susirinkime, tai viena babute 72 vos kruta, ale prie rankdarbių pirma, susirinkimuose pirma. Visur išsišiepus.Kažkaip smagu. Nors supranti,kad nelengva jai.........ALE KA DARYSI. SU LIGA SUSIGYVENT REIK.

Man metai laiko nepraeina, vaistus geriu 8 men.Na gal tikrai reikia dar palaukt arba kita vaista megint. Kalbesim su gyd. O labiausiai norisi, tai nepaveluot ir kuo anksciau bandyt liga pristabdyt. Na kaip nors manau pavyks wink.gif
Papildyta:
Pazistama sake, kad jai labai gerai buvo nuo leidziamo aukso, tada liga isnyko porai metu..bet cia buvo jau daugeli metu atgal. Ka daktarai dabar kalba apie si vaista? bandet kuri nors?
Atsakyti
Neišlaikiau šiandien Regitroj sad.gif SUgebėjau pražiopsoti STOP ženklą ir liniją sad.gif
Ryt bandysiu laimę vėl.
Atsakyti
Adreta nel\pyk, gal jau rašei, nepamenu
o kur gydaisi., kokiam mieste.

Aš vaistus gavau jau po 4 dienu,kai kreipiaus i daktare, Tada gėriau 4 mėn ir daktarė man juos pakeitė, nes man tik labiau skaudėjo. asakė kad neveikai.Paskui kitus paskyrė, tuos irgi ėgriau, pradžioj lyg geriau buvo, o paskui naujas priepuolis......... nu ir vėl vaistus pakeitė.
tai tada per kažkiek mėn jau vaistai suveikė.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 24, 17:00)
Neišlaikiau šiandien Regitroj sad.gif SUgebėjau pražiopsoti STOP ženklą ir liniją sad.gif
Ryt bandysiu laimę vėl.

Manau, kad mazai kas is pirmo karto issilaiko. Del tu nervu visokiu zioplu klaidu pasitaiko. As per pirma laikyma 'plytos' nepastebejau ir bandziau isukti i ta gatve biggrin.gif
Neislaikysi is antro, tada islaikysi is trecio karto biggrin.gif Aisku, tik per kisene biski kerta...
Tik nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 11 24, 21:43)
Adreta nel\pyk, gal jau rašei, nepamenu
o kur gydaisi., kokiam mieste.

Aš vaistus gavau jau po 4 dienu,kai kreipiaus i daktare, Tada gėriau 4 mėn ir daktarė man juos pakeitė, nes man tik labiau skaudėjo. asakė kad neveikai.Paskui kitus paskyrė, tuos irgi ėgriau, pradžioj lyg geriau buvo, o paskui naujas priepuolis......... nu ir vėl vaistus pakeitė.
tai tada per kažkiek mėn jau vaistai suveikė.

klaipedoj as.. sakyk kokius vaistus teko bandyt paeiliui? Ir kas per priepolis uzejes buvo?
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2011 11 24, 19:00)
Ryt bandysiu laimę vėl.

o kazin buna taip, kad kas nors is pirmo karto dabar vaziavima islaikytu? abejoju biggrin.gif
sekmes
Atsakyti