Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

QUOTE(rimulėėė @ 2012 01 15, 22:17)
niu tai teks antibiotiku ikalt

deja antibiotikai virusu negydo...bet antibiotiku nuo penktadienio vis tiek turbut teks ikalt,nes lore tyrima paeme is gerkles del bacilos ir jautrumo antibam
Atsakyti
oho,koks "netiketas" dalykas,mano kraujo tyrimai JOKIO uzdegimo nerodo biggrin.gif aisku,siam kartui cia tik dziaugtis reik,bet aisku,kad kai kada pas klinikini imunologa butu pravartu nueit,nes vienas Dievas zino,ka mano imunitetas svaicioja...
Atsakyti
nu antibiotikai viruso neims, ebt tinka viruso komplikacijom.
O tau kaip virusiukas ar praeina kaip normaliam žmogui per 3 dienas.......
man tai praeina ... suprantu tuo reik džiaugtis

ai šiandien jau be jėgu sėdžiu. i vakara tiesiog visus galus skauda... vietos nerandu. eisiu ikalsiu ko ir miegot.............

O kur mūsų merginos.
Matyt visai prastai,kad nerašo.

O gal gerai laikosi visos. Tada ...smagu būtų................
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 01 18, 00:31)
nu antibiotikai viruso neims, ebt tinka viruso komplikacijom.
O tau kaip virusiukas ar praeina kaip normaliam žmogui per 3 dienas.......
man tai praeina ... suprantu tuo reik džiaugtis

ai šiandien jau be jėgu sėdžiu. i vakara tiesiog visus galus skauda... vietos nerandu. eisiu ikalsiu ko  ir miegot.............

O kur mūsų merginos.

O gal gerai laikosi visos. Tada  ...smagu būtų................

eina ir praeina tas virusas.jauciuosi gerai,limfmazgis jau maziukas,skauda nedaug,kiek maudzia viena ausi,sloga dar nevisai praejo....herpesas sekmingai mazeja,bet vis dar dezinfekuoju,kvarcuoju ir po to klijuoju compeed pleistriukus.ryt einu pas gydytoja paimt siuntimo operacijai...daug visokiu reikaliuku pries ligonine,daiktus susirankiot,tyrimus pasidaryt..sian turejau eit depiliacijai,bet nelemtos mmm.atejo.aisku dziaugiuosi,kad sian atejo,reiskia iki operacijos jau bus pasibaigusios...rami galva bus,o tai tektu dar vaistu kazkokiu papildomai nuo kraujavimo pirkt,..zodziu,tingiu labai.mielai tas likusias 5d.pramiegociau ar prasikociociau lovoj...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 01 18, 00:31)

O kur mūsų merginos.

O gal gerai laikosi visos. Tada  ...smagu būtų................

na viskas po senovei, stebuklu turbut nelabai galime tiketis kad pasveiksim smile.gif as tarkim atradau vaista, kuris skausmus pasalina, isgeriu movali ir skausmu kaip ir nebuta, galiu sportuoti. Kazin prie jo nepriprantama? nes pries kelias savaites budavo skausma visiskai pasalindavo, o paskutiniu metu jauciu kad tik sumazina..
Atsakyti
QUOTE(Adreta @ 2012 01 18, 23:47)
na viskas po senovei, stebuklu turbut nelabai galime tiketis kad pasveiksim smile.gif as tarkim atradau vaista, kuris skausmus pasalina, isgeriu movali ir skausmu kaip ir nebuta, galiu sportuoti. Kazin prie jo nepriprantama? nes pries kelias savaites budavo skausma visiskai pasalindavo, o paskutiniu metu jauciu kad tik sumazina..

prie visu ju priprantama,tik ne per pora sav,o per metus,dvejus mazdaug.Movalis geras vaistas,gaila,kad as ji gert galejau tik metus...relifexas prastai jau veikia,bet nekabai yra is ko rinktis.tai geriu ji,kai visai prispiria vis dar griebiuosi Brexino.Jis man is geriamu tikrai geriausias ir geriausiu smile.gif valiooo valioo,ryt einu i kirpykla,pasigrazinsiu.
Atsakyti
jungiuos ir as i sita kluba pamazu smile.gif
sakykit, ar kam nors paskirtas metrotrexatas injekcijom?
Atsakyti
QUOTE(suknelyte @ 2012 01 19, 11:06)
jungiuos ir as i sita kluba pamazu smile.gif
sakykit, ar kam nors paskirtas metrotrexatas injekcijom?

Labutis 4u.gif Mielai priimam,kad jau likimas pastūmėjo mūsų temos link..Kiek laiko sergi?Iš kur esi? blush2.gif rolleyes.gif Aš bais smalsi bobikė lotuliukas.gif Metotreksatas injekcijom,RA atveju yra skiriamos labai retai,ypač Lietuvoje.O jums kažkas paskyrė leistis?Paprastai skiriamas,jei skrandis jo žiauriai netoleruoja,bet žmogui padeda TIK metotreksatas.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 19, 10:47)
Labutis  4u.gif  Mielai priimam,kad jau likimas pastūmėjo mūsų temos link..Kiek laiko sergi?Iš kur esi?  blush2.gif  rolleyes.gif  Aš bais smalsi bobikė  lotuliukas.gif Metotreksatas injekcijom,RA atveju yra skiriamos labai retai,ypač Lietuvoje.O jums kažkas paskyrė leistis?Paprastai skiriamas,jei skrandis jo žiauriai netoleruoja,bet žmogui padeda TIK metotreksatas.

butu geriau nesijungti i tas gretas, bet tai yra kaip yra......RA prasidejo nuo 2010 metu pabaigos....na gal nuo rugsejo, tik diagnozuotas veliau buvo.....gal tai susije su gimdymu, o gal ir ne...niekas nezino to wink.gif kadangi maitinu savo leliu, tai metus gyvenau su 8 mg medrolio ,,ir sakyciau visai pakenciamai:) dabar gal jau 2 men geriu 10 mg methotrexato ir 4 mg medrolio. Ir visi mano vaistai. Sanariu bukle pakankamai gera, tik siaip savijauta nekokia.....pykina mane pakankamai:( nete radau, kad yra tas pats injekciom, tai ir kyla visokiu minciu....o kodel ji taip nenoriai skirai Lt?
p.s. esu is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(suknelyte @ 2012 01 19, 13:10)
butu geriau nesijungti i tas gretas, bet tai yra kaip yra......RA prasidejo nuo 2010 metu pabaigos....na gal nuo rugsejo, tik diagnozuotas veliau buvo.....gal tai susije su gimdymu, o gal ir ne...niekas nezino to wink.gif kadangi maitinu savo leliu, tai metus gyvenau su 8 mg medrolio ,,ir sakyciau visai pakenciamai:) dabar gal jau 2 men geriu 10 mg methotrexato ir 4 mg medrolio. Ir visi mano vaistai. Sanariu bukle pakankamai gera, tik siaip savijauta nekokia.....pykina mane pakankamai:( nete radau, kad yra tas pats injekciom, tai ir kyla visokiu minciu....o kodel ji taip nenoriai skirai Lt?
p.s. esu is Vilniaus

siaip visam pasaulyje skaitosi,kad injekciniai kritiniu atveju del skrandzio bedu gali buti skiriami,bet reik turet omeny,kad ir leidziami jie per krauja pasiekia skrandi ir tas kenkimas skrandziui per injekcijas sumazeja tik mazdaug 20%,kad yra mazai.siaip injekcijos skiriamos veziu sergantiems zmonems,nes jiem metotreksatas yra skiriamas didelem dozem.plius metotreksatas griauzia kraujagysles labai.o,pagaliau Vilniete musu gretose smile.gif pas ka gydaisi,jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 19, 12:25)
siaip visam pasaulyje skaitosi,kad injekciniai kritiniu atveju del skrandzio bedu gali buti skiriami,bet reik turet omeny,kad ir leidziami jie per krauja pasiekia skrandi ir tas kenkimas skrandziui per injekcijas sumazeja tik mazdaug 20%,kad yra mazai.siaip injekcijos skiriamos veziu sergantiems zmonems,nes jiem metotreksatas yra skiriamas didelem dozem.plius metotreksatas griauzia kraujagysles labai.o,pagaliau Vilniete musu gretose smile.gif pas ka gydaisi,jei ne paslaptis?

kazkaip man atrodo, kad injekciniai vistiek geriau nei geriami.....bent jau skrandis gauna maziau visokio brudo,,,,,,,,nes paskaicius pasalini poveiki, tai labai jau baisu pasidaro....nors pagalvojus apie iskraipytus sanarius ir pastovius skausmus, ne ka geriau....
o gydausi as siuo metu net nezinau pas ka blink.gif visus metus vaiksciojau pas tokia Lauciuviene Centro poliklinikoje, bet ji isejo gimdyti smile.gif tai paskutinius pora kartu pas prof. Dadoniene lankiausi.......pasiemiau siuntima ir nukeliavau smile.gif kol kas nezinau, pas ka toliau eisiu, nes Centro poliklinikoj tik viena gydytoja likus reumatologe ir dirba vos ne kelias valandas i savaite, tai baisios eiles........o kazin pas gydytojas is Konsultacines poliklinikos galima pastoviai lankytis?
o apskritai, kokia nuomone apie ta methotrexata? nes tiek buvusi gydytoja, tiek prof, ji vertina kaip geriausia vaista sergant RA....
Atsakyti
QUOTE(suknelyte @ 2012 01 19, 14:33)
kazkaip man atrodo, kad injekciniai vistiek geriau nei geriami.....bent jau skrandis gauna maziau visokio brudo,,,,,,,,nes paskaicius pasalini poveiki, tai labai jau baisu pasidaro....nors pagalvojus apie iskraipytus sanarius ir pastovius skausmus, ne ka geriau....
o gydausi as siuo metu net nezinau pas ka blink.gif visus metus vaiksciojau pas tokia Lauciuviene Centro poliklinikoje, bet ji isejo gimdyti smile.gif tai paskutinius pora kartu pas prof. Dadoniene lankiausi.......pasiemiau siuntima ir nukeliavau smile.gif kol kas nezinau, pas ka toliau eisiu, nes Centro poliklinikoj tik viena gydytoja likus reumatologe ir dirba vos ne kelias valandas i savaite, tai baisios eiles........o kazin pas gydytojas is Konsultacines poliklinikos galima pastoviai lankytis?
o apskritai, kokia nuomone apie ta methotrexata? nes tiek buvusi gydytoja, tiek prof, ji vertina kaip geriausia vaista sergant RA....

as esu buvus centro poliklinikoj diagnostikos centre pas kazkokia reumatologe 1karta,bet tik tam,kad duotu siuntima i santarus.dabar kova reiks vel pas ja nueit,nes siuntimo reiks.santaruos galima istisai gydytis,as ten gydausi siaip pas Stropuviene,tik pusmeti pas Dadoniene prabuvau ir viskas,nes Dadoniene aiskiai nelabai pageidauja nauju pacientu...tai vel pas Stropuviene eisiu..metotreksatas,jei tik veikia-yra geras vaistas.aisku salutiniu poveikiu,kaip ir visuose vaistuose milijonas,ale nieko nepadarysi.as mielai grizciau prie metotreksato,bet kazin ar man kasnors kada nors leis tai padaryt...
Atsakyti