Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas.III tema.

QUOTE(Magnifique @ 2012 01 19, 14:17)
as esu buvus centro poliklinikoj diagnostikos centre pas kazkokia reumatologe 1karta,bet tik tam,kad duotu siuntima i santarus.dabar kova reiks vel pas ja nueit,nes siuntimo reiks.santaruos galima istisai gydytis,as ten gydausi siaip pas Stropuviene,tik pusmeti pas Dadoniene prabuvau ir viskas,nes Dadoniene aiskiai nelabai pageidauja nauju pacientu...tai vel pas Stropuviene eisiu..metotreksatas,jei tik veikia-yra geras vaistas.aisku salutiniu poveikiu,kaip ir visuose vaistuose milijonas,ale nieko nepadarysi.as mielai grizciau prie metotreksato,bet kazin ar man kasnors kada nors leis tai padaryt...

Tai matyt busiu pas Dadoniene, ko neprames smile.gif.......
o tau del tu visu odos problemu nebeskirs daugiau ar del kitokiu priezasciu?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as taip pat prisijungiau prie reumatologiniu ligu gretu... tik kad mano liga nera tokia aiski ir lengvai valdoma kaip reumatoidinis artritas ar panasios sio skyriaus ligos. per metus laiko jau ketvirta karta guliu reumatologijos skyriuje (santariskese) ir niekaip nernustato galutines diagnozes, vis atsiranda kabliuku vercianciu abejoti... simptomu savo neaprasinesiu, nes labai jau ilgai uztruks, bet norejau paklausti, gal kam nors yra teke girdeti apie tokia reumatine liga, kaip STILIO LIGA (kiek zinau dar kitaip vadinama jaunatviniu artritu) kiek ieskojau info internete, tai ne kazin ka ten ir radau. gal kas susidurete, gal ka apie tokia diagnoze girdejote? labai laukiu atsakymu...
Atsakyti
QUOTE(suknelyte @ 2012 01 19, 15:23)
Tai matyt busiu pas Dadoniene, ko neprames smile.gif.......
o tau del tu visu odos problemu nebeskirs daugiau ar del kitokiu priezasciu?

del odos.Tipo opos atsirado ne del metotreksato,bent jau taip sako dermatologai,bet Dadoniene sake,kad bijo skirt,nes tokiu opu gyvenime nemate ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Tylingoto @ 2012 01 19, 15:32)
sveikos  4u.gif

as taip pat prisijungiau prie reumatologiniu ligu gretu... tik kad mano liga nera tokia aiski ir lengvai valdoma kaip reumatoidinis artritas ar panasios sio skyriaus ligos. per metus laiko jau ketvirta karta guliu reumatologijos skyriuje (santariskese) ir niekaip nernustato galutines diagnozes, vis atsiranda kabliuku vercianciu abejoti... simptomu savo neaprasinesiu, nes labai jau ilgai uztruks, bet norejau paklausti, gal kam nors yra teke girdeti apie tokia reumatine liga, kaip STILIO LIGA (kiek zinau dar kitaip vadinama jaunatviniu artritu) kiek ieskojau info internete, tai ne kazin ka ten ir radau. gal kas susidurete, gal ka apie tokia diagnoze girdejote? labai laukiu atsakymu...

tai pas mane yra jaunatvinis idiopatinis (be priezasties atsirades) poliartritas,seronegatyvus.ta mano diagnoze realiai iki siol klibanti tokia.dermatologai prirasytu dar sistemine jungiamojo audinio liga,kolagenoze,o reumatologai...net nezinau..nueisiu balandi pas reumatologe,pas ja metus nebuvau,tai ziuresim ka sakys
Atsakyti
labutis biggrin.gif as jau po operacijos,oranzine ir sugipsuota,kojos dar nevaldau,tai priejau iki to,kad myzau i basona ir pro sali pravariau biggrin.gif gedu geda....bet zinokit ryt paleis.tipo valstybe neturi pinigu ilgiau laikyt.neesme,kad mano operacija 2val.beveik truko,bet cia tipo nerimta visai ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 23, 16:41)
labutis  biggrin.gif  as jau po operacijos,oranzine ir sugipsuota,kojos dar nevaldau,tai priejau iki to,kad myzau i basona ir pro sali pravariau biggrin.gif gedu geda....bet zinokit ryt paleis.tipo valstybe neturi pinigu ilgiau laikyt.neesme,kad mano operacija 2val.beveik truko,bet cia tipo nerimta visai ir panasiai.

sveika, dziugu girdeti, kad jau po operacijos,
o kad nelaiko ilgai, tai ne naujiena, onkologiniam mergnas kur operavo, kita diena ir namo, drauges vyrui prostata operavo irgi kita diena namo,
linkiu gero sveikimo ir nesusalti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Pradėjau sirgti artritu prieš 1,5 metu. Man 25m. Santariškėse ligoninėje gydytoja siūlė susitaikyti su liga ir bandyti susivokti, kad aš kitoks nei eilinis žmogus...na žodžiu su defektais smile.gif kažkaip nesinori taip save nuteikinėti... kol kas man rašo kad yra reaktyvinis artritas, bet gydytoja sako čia tik formalumui, pagal simptomus man reumatoidinis, bet per mažai laiko praėjo, nuo ligos pradžios, kad tokį parašytu. Liga pradžioj smogė labai stipriai, kelias ištino gal tris kartus...Antakalnio gydytojai siuntė pas traumatologą, net į lazdynus važiavau pas trečio lygio traumatologą...visi kaip susitarę tikino,kad man trauma...aš kategoriškai neigiau ir visiem pasakojau, kad nėra man jokios traumos...bet jie manė geriau mane pažįstantys -nesiginčyk tau trauma smile.gif po trijų mėnesių didžiausiu skausmu pasidaviau ir nuėjau privačiai į grybo gatve...ten gydytojai net neskaitę jokiu išrašų pagal mano papasakojimą iškart pasakė kas man...mano kelias buvo lygus su galva, kai skysčius trauke, gydytoja su 15m patirtimi sako pirma karta tiek daug skysčių matau, crb 206, temperatūra 38...paskutinem dienom kliedet buvau pradėjęs, nuvažiavau, taupydamas valstybes pinigus ir nekviesdamas greitosios, į lazdynus, vos ne vos nušliaužiau pas gydytoja, o jis sako čia tau jau seniau kelias buvo gydytas, tai pirminės pagalbos nenusipelniai, ryt eik į poliklinika... dabar gydausi pas Želvienę Santariškėse, nesiskundžiu...tikrai gera gydytoja...na nors nesiūlo susitaikyti su liga smile.gif Sulfasalazinas nepadėjo, nedavė rezultato, todėl greitu laiku pereisiu prie metotreksato...Kaip Jūs galvojate apie savo liga? Ar visi susitaikėte ir pripratot prie to pastovaus skausmo? Ar teko kam išgyti nuo šios ligos? Ar kam nors padėjo metotreksatas? Galbūt aš tik dar gaišiu laiką su bereikšmiais vaistais? Labai noriu sužinoti Jūsų nuomone apie metotreksata...Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ModestasM @ 2012 01 24, 15:50)
Santariškėse ligoninėje gydytoja siūlė susitaikyti su liga ir bandyti susivokti, kad aš kitoks nei eilinis žmogus...na žodžiu su defektais smile.gif

Labai įdomu būtų sužinoti pavardę tokios gydytojos. Kaip tik žadu po savaitės vykti į Santariškes pas reumatologus. Tikiuosi tai ne Stropuvienė... Sėkmės tau smile.gif
Atsakyti
tai Tu vyksi i konsultacijų skyrių. Ten daktarai tikrai geri. Na bent man pasisekė ir kitiem rekomenduočiau M. Želvienę. O kas liečia ligoninę, tai jau kita kalba smile.gif
Atsakyti
nu va,jau lekiu namo.gipsas 3sav.visa para,tada dar min.3sav.naktimis,po 3sav.siulus trauks.po 4 ar tai 6sav.pas ortopeda.tai tiek...
Atsakyti
QUOTE(ModestasM @ 2012 01 25, 11:41)
tai Tu vyksi i konsultacijų skyrių. Ten daktarai tikrai geri. Na bent man pasisekė ir kitiem rekomenduočiau M. Želvienę. O kas liečia ligoninę, tai jau kita kalba smile.gif

aš vykstu į konsultacinę polikliniką pas Stropuvienę. Jau seniai laukiu eilės
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 01 25, 13:19)
aš vykstu į konsultacinę polikliniką pas Stropuvienę. Jau seniai laukiu eilės

o tu iš Vilniaus? Aš tai nuo savo gydytojos gavau velniu smile.gif esu kitoj poliklinikoj registruotas, bet Santariškėse periodiškai apsilankau...tai būtinai visus išrašus, tyrimų rezultatus atsikopijuok ir nusinešk jei ne Santariškėse gydaisi smile.gif Aš šį karta buvau pamiršęs blush2.gif
Atsakyti
Tiesa,Rimule,kartu su manim palatoj gulėjo moteris,jai čiurną protezavo.15 metų artritu serga...Taip,kad čiurnas tikrai protezuoja..Ir dar vienai moteriai kelį protezavo.
Atsakyti