Gal bananus valge? Pas mane pacia taip buna suvalgius bananu.
mano vaikui irgi taip yra buve , bet nelabai imu i galva tai ir praeina, jei butu jam ką skaudeja ar kitu simptomu tai gal ir sunerimčiau, o taip

sveika, kokie tyrimų rezultatai?
Na, tyrimas nieko neparode labai blogo.
Ir taip - babanu valgem. Gal cia nuo ju taip buna?
QUOTE(Agate @ 2008 02 21, 13:08)
sveika, kokie tyrimų rezultatai?

Nuo bananu buna tokios kaip siuliukai juodi

Gal ir pas jus tikrai nuo banano viskas

Mano vaikui irgi panasiai buvo

O dabar kaip? Ar susitvarke viskas? Pabandykite nevalgyti kokias 3-4 dienas tu bananu ir suzinosite ar tikrai nuo ju

Dabar kelios dienos nebuvo jau. Ir bananu nedaviau. tai greiciausiai nuo ju ir bus. Bet ne siuliukais, o kruopelytem mazom...
turiu toki galvos skausma.mergaitei beveik 9 men.
tustinasi gleivem,neviduriuoja.jau 3 sav.gydytoja tyrimu neskiria.atseit nuo maisto,ar del to kad dantukai dyksta.
nu nzn manes tas neguodzia.
tustinasi gleivem,neviduriuoja.jau 3 sav.gydytoja tyrimu neskiria.atseit nuo maisto,ar del to kad dantukai dyksta.

Ieškokit kito gydytojo ir jo nuomonės.
Aš taip dariau, kai mano 9 mėn. vaikas pastoviai stenėjo ir buvo verksmingas. Tuštindavosi arba gleivėm, arba visišku "vandenuku". Diagnozė: dizbiozė (jau kai kreipėmės į kitą gydytoją, kuris užtruko gal 5 min, kad suprastų).
Įtariu, jums turėtų padėti gerosios bakterijos. Mažiams dabar dažniausiai siūlo Bifolac. Tačiau mano vaikiams daug geriau padėdavo ir padeda Linex. Tik, savaime aišku, reikia stebėti dėl alerginių reakcijų.
Priežastys gleivių gali būti maistas, vaistai (dažniausiai antibiotikai, nors leliukams gali būti faktiškai nuo bet kokių cheminių vaistų).
Tiesa, jeigu po savaitės vartojant gerąsias bakterijas nepagerėtų, tuomet reiktų pasidaryti tyrimus.
Sėkmės

Įtariu, jums turėtų padėti gerosios bakterijos. Mažiams dabar dažniausiai siūlo Bifolac. Tačiau mano vaikiams daug geriau padėdavo ir padeda Linex. Tik, savaime aišku, reikia stebėti dėl alerginių reakcijų.
Priežastys gleivių gali būti maistas, vaistai (dažniausiai antibiotikai, nors leliukams gali būti faktiškai nuo bet kokių cheminių vaistų).
Tiesa, jeigu po savaitės vartojant gerąsias bakterijas nepagerėtų, tuomet reiktų pasidaryti tyrimus.
Sėkmės

mano pusantrų metų mergina su gleivėm pradėjo tuštintis kurį laiką
tai reikalavau iš šeimos gydytojos siuntimo pas gastroenterologą, darė išmatų pasėlį ir rado stafilokoką ir dar visokių nesamonių
Taip kad be reikalo ir tik dėl maisto tokių dalykų nebūna

mes tris savites naudojom ir gerasias bakterijas,ir smekta ir hidrali ir apsoliuciai nepadejo!!as neisivaizduoju kur gydytoju atsakomybe ir protas!!!!!!!!!!!
atseit jai vaikas nevemia temperaturos neturi zvalus kaip visada tai jam nieko nera!!!!!!!!!!!

Mano mazajam po antibiotiku gleiviu atsirado
Gerem Bifovali - nepadejo
Paskui nupirkau Gefilus, tai padejo
ir labai greitai viskas susitvarke