Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi (išmatų) bėdos, netipinės

Gal bananus valge? Pas mane pacia taip buna suvalgius bananu.
Atsakyti
mano vaikui irgi taip yra buve , bet nelabai imu i galva tai ir praeina, jei butu jam ką skaudeja ar kitu simptomu tai gal ir sunerimčiau, o taip irnesakyk.gif
Atsakyti

sveika, kokie tyrimų rezultatai?

Na, tyrimas nieko neparode labai blogo.

Ir taip - babanu valgem. Gal cia nuo ju taip buna?
Atsakyti
QUOTE(Agate @ 2008 02 21, 13:08)
sveika, kokie tyrimų rezultatai?

Na, tyrimas nieko neparode labai blogo.

Ir taip - babanu valgem. Gal cia nuo ju taip buna?

4u.gif
Nuo bananu buna tokios kaip siuliukai juodi blush2.gif ar kaip cia pasakyti blush2.gif
Gal ir pas jus tikrai nuo banano viskas tongue.gif
Mano vaikui irgi panasiai buvo ax.gif
O dabar kaip? Ar susitvarke viskas? Pabandykite nevalgyti kokias 3-4 dienas tu bananu ir suzinosite ar tikrai nuo ju mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar kelios dienos nebuvo jau. Ir bananu nedaviau. tai greiciausiai nuo ju ir bus. Bet ne siuliukais, o kruopelytem mazom...
Atsakyti
Turbūt nuo geležies.
Atsakyti
turiu toki galvos skausma.mergaitei beveik 9 men.
tustinasi gleivem,neviduriuoja.jau 3 sav.gydytoja tyrimu neskiria.atseit nuo maisto,ar del to kad dantukai dyksta. g.gif nu nzn manes tas neguodzia.
Atsakyti
Ieškokit kito gydytojo ir jo nuomonės. 4u.gif Aš taip dariau, kai mano 9 mėn. vaikas pastoviai stenėjo ir buvo verksmingas. Tuštindavosi arba gleivėm, arba visišku "vandenuku". Diagnozė: dizbiozė (jau kai kreipėmės į kitą gydytoją, kuris užtruko gal 5 min, kad suprastų).
Įtariu, jums turėtų padėti gerosios bakterijos. Mažiams dabar dažniausiai siūlo Bifolac. Tačiau mano vaikiams daug geriau padėdavo ir padeda Linex. Tik, savaime aišku, reikia stebėti dėl alerginių reakcijų.
Priežastys gleivių gali būti maistas, vaistai (dažniausiai antibiotikai, nors leliukams gali būti faktiškai nuo bet kokių cheminių vaistų).
Tiesa, jeigu po savaitės vartojant gerąsias bakterijas nepagerėtų, tuomet reiktų pasidaryti tyrimus.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 02 kovo 2008 - 21:45
mano pusantrų metų mergina su gleivėm pradėjo tuštintis kurį laiką doh.gif tai reikalavau iš šeimos gydytojos siuntimo pas gastroenterologą, darė išmatų pasėlį ir rado stafilokoką ir dar visokių nesamonių doh.gif Taip kad be reikalo ir tik dėl maisto tokių dalykų nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tris savites naudojom ir gerasias bakterijas,ir smekta ir hidrali ir apsoliuciai nepadejo!!as neisivaizduoju kur gydytoju atsakomybe ir protas!!!!!!!!!!! doh.gif atseit jai vaikas nevemia temperaturos neturi zvalus kaip visada tai jam nieko nera!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Mums taip pat nuo bananu taip yra, daro juodais siuliukais kartais kaip seklytes, kai pirma karta pamaciau labai issigandau. Bet pastebejau, kai banano neduodu tai ir praeina. Manau ir tau tas pat, tuo labiau kad tyrimai nieko blogo neparode.
Atsakyti
Mano mazajam po antibiotiku gleiviu atsirado verysad.gif Gerem Bifovali - nepadejo schmoll.gif Paskui nupirkau Gefilus, tai padejo thumbup.gif ir labai greitai viskas susitvarke ax.gif
Atsakyti