Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi (išmatų) bėdos, netipinės

Sveikos 4u.gif

Kaip nustatoma žarnyno alergija? Ar ji gali atsirasti "nei iš šio, nei iš to" ? Dukrytė geria tik mišinuką (visada tą patį), bet prieš dvi savaites pradėjo viduriuoti ir nepadeda nei gerosios bakterijos, nei vaistukai nuo viduriavimo. Pasėlis neigiamas, bendra savijauta gera, neberia. Jau net nebežinau, ką galvoti verysad.gif Pediatras nemato nieko ypatingo, bet man taip neatrodo schmoll.gif Ar gastroenterologas galėtų ką patarti?
Atsakyti
Maniske pirma menesi tustinosi po kiekvieno maitinimosi... bet va jau antyra diena nesitustina isvis... (mums tuoj sukaks du menesiai)... nezinau ka ir daryti... Kazi ar gali tai buti normalu???
Atsakyti
va ir as jau pradejau nerimauti, nes mano angelyte nesitustina jau antra diena, ar taip buna ar man jau panikuoti???? Maitinu pati, jau ir slyvu pradejau valgyt, bet nieko...
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 22, 13:23)
Sveikos 4u.gif

Kaip nustatoma žarnyno alergija? Ar ji gali atsirasti "nei iš šio, nei iš to" ? Dukrytė geria tik mišinuką (visada tą patį), bet prieš dvi savaites pradėjo viduriuoti ir nepadeda nei gerosios bakterijos, nei vaistukai nuo viduriavimo. Pasėlis neigiamas, bendra savijauta gera, neberia. Jau net nebežinau, ką galvoti verysad.gif Pediatras nemato nieko ypatingo, bet man taip neatrodo schmoll.gif Ar gastroenterologas galėtų ką patarti?

mum nustate zarnyno alergija (alergini proktita), is pradziu itare auksini stafilokoka, bet paselis neaugo. is kur ta alergija neisivaizduoju, seimoj nei mano nei vyro alergisku zmoniu ner. o pasireiske mum skystais gleivetais viduriais, kartais su kraujo gyslelem. bakterijos padedavo bet neryskiai. dabar laikaus dietos ir geriu gefilus pliusa, na lyg tais geriau... idomu labai ar yra dar daugiau mamyciu su tokiom bedom?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

ka galetumet patarti del viduriu uzkietejimo? Dukryte jau didele, deja, turim daug bedu su valgiu... O problemos mums jau prasidejo pries 1-1.5 metu, kai labai daznai sirgo pulinga angina ir gavo daug antibiotiku. As jai ir geruju bakteriju daviau ir t.t...taciau po to karto taip ir nebesugrizo viskas i savas vezes... O nekakoja, buna, po 5 dienas ir verkia, skundziasi, kad uzpakaliuka skauda verysad.gif jau nebezinau ka daryt, o didziausia problema, kad UK gyevnu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2008 09 03, 18:39)
Sveikutes 4u.gif

ka galetumet patarti del viduriu uzkietejimo? Dukryte jau didele, deja, turim daug bedu su valgiu... O problemos mums jau prasidejo pries 1-1.5 metu, kai labai daznai sirgo pulinga angina ir gavo daug antibiotiku. As jai ir geruju bakteriju daviau ir t.t...taciau po to karto taip ir nebesugrizo viskas i savas vezes... O nekakoja, buna, po 5 dienas ir verkia, skundziasi, kad uzpakaliuka skauda verysad.gif jau nebezinau ka daryt, o didziausia problema, kad UK gyevnu verysad.gif

Neparašei kiek tavo dukrytei metų, tai nežinau ką patarti. Pasidalinsiu savo patirtim. Mano dičkiui jau 9 metai, turim šią bėdą nuo pat gimimo verysad.gif Kai buvo kokių 3m gana ilgai gėrėm dufolac sirupą, kuris minkština išmatas, jo poveikis pasirodo tik po kelių dienų. Turim šia bėdą iki šiol, kai buvo 6 m gulėjoms Santariškėse, tai padarė visus tyrimus žarnų, nes kartais būna anatominių pakitimų ir vaikučiams daro operacijas, mums pasakė. kad viskas gerai su anatomija, kad tai fiziologinės problemos, tai taip ir vargstam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 08 02, 06:10)
Maniske pirma menesi tustinosi po kiekvieno maitinimosi... bet va jau antyra diena nesitustina isvis... (mums tuoj sukaks du menesiai)... nezinau ka ir daryti... Kazi ar gali tai buti normalu???

QUOTE(gieruze @ 2008 08 07, 10:03)
va ir as jau pradejau nerimauti, nes mano angelyte nesitustina jau antra diena, ar taip buna ar man jau panikuoti???? Maitinu pati, jau ir slyvu pradejau valgyt, bet nieko...

maitinant MP, jei vaikas gerai jauciasi - gali tustintis karta per savaite ir tai normalu... o ka mama valgo, vaika nelabai veikia... bent jau is mano patirties.. valgiau as tu slyvu ir daug.. ir nieko..
Atsakyti
na , del reto tustinimosi jau nebesijaudinu, nes prisiskaiciau, kad tai nieko blogo, kai pati maitini. Bet dabar pradejau nerimaut, jog vaikiukas tustinasi gan skystai, sakyciau su tasiom gleivem. Zalumos nesimato, tik varskytes tipo gumuliukai.

Mazajai kas antra diena uzeina pilvuko diegliai, tai duodu Espumisano, kuris padeda. Pagalvojau, gal vaistukai turi kokia itaka viduriavimui. Patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2008 09 03, 17:39)
Sveikutes 4u.gif

mums irgi taip buvo... labai negerai vaikiukui verysad.gif
pradėjom gerti DUPHALAC. Jis yra natyralus ir atstato pusiausvyrą žarnyne.
tik rezultato tenka palaukti... bet manau tai geriau nei kokie rimti vaistai g.gif
Atsakyti
sveikutes,
mano mazytei ė men uzkietejo pilvukas, mergyte kai kakoja net verkia ir reikia kojytes palaikyti suriestas kad lengviau jai butu...
gal kas zinot kaip atlaisvinti viduriukus? kai slyva suvalgo tada viskas gerai buna...
o gal zinot dar kuris gali buti kaltininkas:
bulve, moliugas, bananas? valgo misinuka ir darzovienes ir obuoli dar, bet nuo obuolio negali taip buti, ir nuo misinuko niekada nebuvo nieko panasaus....
Atsakyti
St, manau gali buti del to, kad per anksti mazaja pradejai primaitinti, ji dar tokia mazute o jau tiek valgo. sakau del to, kad mano mergyte pora savaiciu vyresne, va siandien tik grizom is ligonines del uzkietejusiu viduriu eme tempa kilti. Tai mane isbare, kad per staigiai ivedziau maista ir per daug is karto daviau. O davaiau paragauti obuolio, banano ir slyvos, pradejau ne nuo puses saukstuko, o nuo kokiu 2 s....Nezinau dabar pati kaip bemaitinti, kad nekietetu viduriai...
Atsakyti
Aš nemanau, kad per anksti primaitinti pradėjo SGT...nes man su pirmąja pati gastroenterologė liepė pradėti primaitinti, kai buvom 4 mėnesiukų...ir iškart sakė duoti bulvę, morką, kopūstą ir obuoliuko...
Nuo banano gali kietėti viduriukai ir šiaip mes jį daug vėliau ragauti pradėjom...geriau pradėti ragauti Lt auginamų vaisių ir daržovių
Atsakyti