Dar karta labas,
Mano dukrytei manau vėl atsinaujino stafilokokas, matau pagal išeinamų dujų kiekį ir beprotiškai cypia. Mums tai Enterol niekas neskyrė, gal reikėtų pabandyti. Gal galėtumėt parašyti kaip jį vartojote. Ačiū
QUOTE(inguliukas24 @ 2006 05 27, 10:26)
Dar karta labas,
Mano dukrytei manau vėl atsinaujino stafilokokas, matau pagal išeinamų dujų kiekį ir beprotiškai cypia. Mums tai Enterol niekas neskyrė, gal reikėtų pabandyti. Gal galėtumėt parašyti kaip jį vartojote. Ačiū
Enterolis tokie miltukai, panašiai pakučiuose kaip Smecta, tik dėžutėje jų yra 10vnt. po 1 pakelį ryte ir vakare, gaunasi 5 dienos. Jis turi tokį mielių kvapą, bet maniškis us šaukštuku sugerdavo visai mielai (padarydavau į stiklinę, ten koks aštuntadalis stiklinės gal gaudavosi (svarbu, kad ištirptų miltukai).
Vadinasi Enterol, parduodamas be recepto. Ten gerasis mieliagrybis, jis būtent kuria gerąją florą, kurią bando nugalėti stafilokokas

Ačiū už atsakymą.
Dar norėjau paklausti, o ar tas Enterolis saugus ar aš pati jį galiu pirkti ir duoti. Ir ar jį duoti kartu su gerosiom bakterijom. Dar kartą ačiū.
Dar norėjau paklausti, o ar tas Enterolis saugus ar aš pati jį galiu pirkti ir duoti. Ir ar jį duoti kartu su gerosiom bakterijom. Dar kartą ačiū.
Labutis inguliuk,nežinau kaip jums daryt su tuoEnteroliu Mums jį skyrė kai Kajus viduriavo,o jūs,kaip supratau kaip tik neviduriuojat..Dalios vaikui Enterolis ir buvo skirtas tuo momentu kai vaikas viduriavo,kaip supratau iš jos žinučių temoje"auksinis stafilokokas"Gal tas mieliagrybis naudingas viduriuojant..PasiskaitykEnterolio anotacijoje ir nuspresi,duot ar neduotŠiaip protingiausia būtų pasiklaust savo gyd,aš bent jau taip daryčiau..
QUOTE(inguliukas24 @ 2006 05 28, 09:53)
Ačiū už atsakymą.
Enterolis tikrai saugus, mes turime pažįstamą liuks gydytoją

Jeigu nerimauji, gali paklausti supermamoj pediatrės, nežinau, ar ji už ar prieš enterolį, bet jis mums tikrai padėjo

Susidurt susidūriau, bet kas tai galėtų būti nežinau, mūsų mažiukas smarkiai suviduriavo tai irgi tu gleivių buvo, per daug nesijaudink, o jei labai neramu paskambink paklausk gydytojos, bet nemanau, kad galėtų būt kažkas negero gal tiesiog kai lelius dažnai tuštinasi organizme nebelieka iš ko tuštintis tai turbūt tos gleivės ir eina

visokiuose zurnalu patarimuose esu skaiciusi, jog jei pamatote gleiviu - nedelsiant kreipkites i gydytoja! apie toki amziu kaip taviskis, mano sunaus kakalus apziurinejo sesute
ir pasake kad viskas normaliai, nors ten man tokiu gleiveliu lyg ir matesi...
taigi, is asmenines patirties - jei yra gleiviu, bet vaikas neviduriuoja, jauciasi normaliai, nevangus, as alarmo nekeliu ir pralaukiu.
taigi tau, mamyte, spresti

taigi, is asmenines patirties - jei yra gleiviu, bet vaikas neviduriuoja, jauciasi normaliai, nevangus, as alarmo nekeliu ir pralaukiu.

Mums taip karta buvo, kai vaikui buvo apie 3,5 men. Tuo metu neviduriavo, bet pasitustino su permatomomis beveik bespalvemis, vos siek tiek gelsvomis gleivemis. Buvau girdejus, kad baltos gleives yra blogai, tai labai issigandau, taciau paskambinus pediatrei ji nuramino, kad tai gali buti nesuvirskinti pieno riebalai ar baltymas (atsiprasau, bet nebepamenu tiksliai
) ir liepe stebeti vaika. Taciau po keliu valandu jau pasitustino normaliai.

QUOTE(MamyteSigute @ 2006 06 22, 16:48)
visokiuose zurnalu patarimuose esu skaiciusi, jog jei pamatote gleiviu - nedelsiant kreipkites i gydytoja! apie toki amziu kaip taviskis, mano sunaus kakalus apziurinejo sesute
ir pasake kad viskas normaliai, nors ten man tokiu gleiveliu lyg ir matesi...

Nu mes tai visa diena gleivemis kakojame - jau skambinau gydytojai, tai liepe atvezti kakuti tyrimams, tai vyras vakare nunes, tai gal rytoj jau pavyks suzinoti kas ir del ko

QUOTE(MamyteSigute @ 2006 06 22, 17:35)
primygtinai prasau pasidalinti gydytojos komentarais forume
idant visos zinotume kaip reaguoti.
del riebalu ta pati esu girdejusi is mediku. ir atskirk zmogau riebalinius kakaliukus nuo bloguju gleiviu....

idant visos zinotume kaip reaguoti.
del riebalu ta pati esu girdejusi is mediku. ir atskirk zmogau riebalinius kakaliukus nuo bloguju gleiviu....

ka tik gavome rezultatus - tyrimai rodo uzdegimine reakcija... sako pasigavom kazkokia tai infekcija gal gamtoje, gal prie juros... liepe mums gerti SMECTA ir BIFOLAC ir stebeti maziu, kad nebutu mieguistas ir nepakiltu temperatura - jei kas keisis, tai liepe is kart kviesti greitaja ir i infekcine ligonine...