Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi (išmatų) bėdos, netipinės

na va, prasau... verysad.gif
bet jei smectas ir bakterijas tik israse, manau tragedijos nera. viskas jums bus gerai, mazuliukai console.gif
dievuciau dievuciau kaip atidziai reik stebeti vaikiukus....
Atsakyti
Pas mano mažulį irgi dažnai gleivių būna, bet kažkaip dėl to dar nesusirūpinau g.gif Man daktarė minėjo, kad jei svoris auga gerai, neviduriuoja, tai viskas gerai tada smile.gif Na bet dėl viso pikto, kai lankysimės pas daktrę, reiks paprašyt, kad kakutį ištirtų.
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2006 06 26, 13:04)
Pas mano mažulį irgi dažnai gleivių būna, bet kažkaip dėl to dar nesusirūpinau g.gif Man daktarė minėjo, kad jei svoris auga gerai, neviduriuoja, tai viskas gerai tada smile.gif Na bet dėl viso pikto, kai lankysimės pas daktrę, reiks paprašyt, kad kakutį ištirtų.

verysad.gif mes tai jau viduriavome ir su tokiu spaudimu, kad net baltos putos eidavo...
Atsakyti
Sveikos mamytės,

mano mažylis su šia problemyte susisūrė prieš 2 savaites, t.y. lygiai nuo 3 mėn. Maitinu MP. Pradžioje uždelsė pakakoti 6 d. o dabar jau 8-a eina - ir nieko blink.gif . Viduriukai taip pat neužkietėjo, gal tik kiek tirštesni pasidarė. O ir mažylis per daug neverkia, nesiriečia.
Dabar lauksim 10 dienos, gal padarys ką nors? Labai jau nesinori pagalbinių priemonių naudoti. doh.gif
Pažįstama daktarė liepė nusitraukti pieną ir pasižiūrėti ar jo pakanka. Bet nelabai noriu to daryti, nes jei tik koks negalavimas - ji visuomet tai pataria. doctor.gif
Atsakyti
Paskaičiau ir išsigandau.... unsure.gif o kaip tos gleivės atrodo? unsure.gif mes valgom tik MP ir visda darom skystai, bet kartais randu tokių baltų gumuliukų, tokie kaip varškytė kad būtų...nu nemoku paaiškint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2006 06 27, 22:15)
Paskaičiau ir išsigandau.... unsure.gif o kaip tos gleivės atrodo?  unsure.gif mes valgom tik MP ir visda darom skystai, bet kartais randu tokių baltų gumuliukų, tokie kaip varškytė kad būtų...nu nemoku paaiškint  blush2.gif

Varskyte tai gerai, blogiau kai gleiviu buna, taciau ir del ju ne visada reikia jaudintis, nes tiesiog vaikuciai ne visada gerai suvirskina MP esancias medziagas.
Atsakyti
Sveikos mamytės

Mano nuomone, kad esant tokiai situacijai tikrai nereikia termometrų ar Micrax klizmučių (jos vartojamos kai viduriai tikrai užkietėję).O kad motinos pienu maitinamas vaikutis rečiau tuštinasi , tai tikrai nieko baisaus.Labai gerai yra pamasažuoti pilvuką sukamaisiais judesiais pagal laikrodžio rodyklę, bent jau aš taip darydavau, kai mano mužuliu skaidėdavo pilvelį.
Dėl Enterolio- tai yra vaistas nuo viduriavimo.Ir nors tai gerosios bakterijos reikėtų pasitarti su gydytoja.Mes gėrėme enterolį kai naudojom antibijotikus ir buvo laisvi viduriukai, tikrai padėjo.
Šiaip man labiau patinka Gefilus.Yra ir Bifolac, Jogurt, bet kiekviena mamytė renkasi tai kas pačiai geriau atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2006 06 27, 23:15)
Paskaičiau ir išsigandau.... unsure.gif o kaip tos gleivės atrodo?  unsure.gif mes valgom tik MP ir visda darom skystai, bet kartais randu tokių baltų gumuliukų, tokie kaip varškytė kad būtų...nu nemoku paaiškint  blush2.gif

varskyte - tai normalu, turbut pas visus vaikucius ji buna... o pas mus mus buvo tokios persvieciamos ir glitnios, kaip "snargliukas" ir jos mums parode esant organizme uzdegima... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 06 27, 22:25)
Varskyte tai gerai, blogiau kai gleiviu buna, taciau ir del ju ne visada reikia jaudintis, nes tiesiog vaikuciai ne visada gerai suvirskina MP esancias medziagas.

QUOTE(vaiduokle2 @ 2006 06 28, 09:31)
varskyte - tai normalu, turbut pas visus vaikucius ji buna... o pas mus mus buvo tokios persvieciamos ir glitnios, kaip "snargliukas" ir jos mums parode esant organizme uzdegima...  verysad.gif

ačiū, nuraminot mane smile.gif
vaiduokle2, sveikit 4u.gif
Atsakyti
O mano mazyle ( 3 men.) jau du menesius su gleivemis kakoja. Jokios infekcijos nerado, tik auksini stafilokoka, i kuri gydytojai sake nekreipti demesio. Girdziau gefilus plus, bifolac. Nepadejo. Po poros savaiciu eisim pas gastroenterologa. Nors svoris priauga gerai, manau , nieko baisaus nera, gal isaugs. tik gydytoja sake nueiti ir pasitarti, kad nebutu kokio letinio zarnyno uzdegimo. Be to ji alergiska daug kuriems produktams, nes beria daznai. Dar ir nepavyko issiaiskint nuo ko, bet speju kad nuo kvietiniu produktu, pienisku.
Atsakyti
blink.gif paskaiciau ir isigandau, nes maniske irgi kakoja skystokai ir yra kazkokiu gleiviu, net nezinau kaip kad isskyros kokios tai, ryt eisim pas gydytoja tai reiks pasakyt. po to papasakosiu ka sake blush2.gif
Atsakyti
Mano mazoji irgi kakoja su gleivemis, jos kakucio spalvos, snargliai tokie kaip as vadinu. Kartais ju yra, kartais nebuna. Pastebejau kai jai buvo 2 menesiai, ir nerimavau ir pas daktara klausiau ir tyrimus padarem.. nieko nera, jokios infekcijos. Gerem gerasiais bakterijas profilaktiskai.
Taip kad nerimauti neverta, jei viena kita karta pasirodo. Skaiciau, kad ant zarnyno sieneliu jos buna, kad viduriukai geriau pasishalintu, tai kartu su kakuciu ir isheina.. zodziu pas mus kaip ir normalu karts nuo karto su gleivem.
Atsakyti