Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi (išmatų) bėdos, netipinės

na mes jau trys savaites skystai kakojam su gleivemis geriam bifolac bakterijas napadeda reiks daryti tyrimus g.gif cia prisiskaiciau baisu pasidare kaip suzinoti kas is tikruju yra netaip ,maistas kuri as valgau,ar kudikio zarnyne netvarka? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 01 06, 14:10)
na mes jau trys savaites skystai kakojam su gleivemis geriam bifolac bakterijas napadeda reiks daryti tyrimus g.gif cia prisiskaiciau baisu pasidare kaip suzinoti kas is tikruju yra netaip ,maistas kuri as valgau,ar kudikio zarnyne netvarka? doh.gif

Maitinant motinos pienu normalu, kai yra siek tiek gleiviu (nedaug). Jei gleiviu daug, tuomet gali buti zarnyno infekcija ar uzdegimas (atlikti paseli) arba zarnyno alergija. Maitinant motinos pienu buna, kad netinka kazkoks mamos valgomas produktas, tuomet ir atsiranda gleiviu. Skystos ismatos + gleives (kartais net su kraujo priemaisomis) labai daznai rodo alergija zarnyne. Musu pediatre nekreipe i gleives demesio, nieko nedare, tai po kiek laiko netgi atsirado kraujo, savo iniciatyva issityrem, pasirodo, kad zarnyno alergija. Geriau nedelsti, pasikonsultuoti su kvalifikuotu gastroenterolgu , issitirti, nes tai alina vaiko organizma. As ir dabar gailiuosi, kad pasitikejau pediatre ir ilga laika nieko nedariau...

Atsakyti
QUOTE(traske @ 2007 01 05, 18:06)
na as kruopu nesiulyciau, ypac ryziu (nebent su darzovemis), net nuo keliu sauksteliu mums viduriukai uzkietedavo, darzoves daugiau skaidulu ir lastelienos turi, kurios nekietina viduriu, todel patarciau daugiau megautis jomis

Kruopu ir Ryziu kose rekomendojama tik vaikams nuo 8 men
Atsakyti
PAs manaji irgi ju buna,gydytoja sako nieko tokio,bet kaip skaiciau via vienai uzdegima parode g.gif tai kazkaip sunerimau.
Atsakyti
mano maze irgi kakojo su gleivem, tyrem kakuti, rado stafilokoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 03 16, 14:07)
mano maze irgi kakojo su gleivem, tyrem kakuti, rado stafilokoka  4u.gif

reikes ir man gydytojai pasakyti, nes pas mus irgi ju buna. o kas tas stafilokokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2007 03 16, 15:43)
reikes ir man gydytojai pasakyti, nes pas mus irgi ju buna. o kas tas stafilokokas  g.gif

Stafilokokas tai bakterijos, kurias daznai parsivezama is gimdymo namu 4u.gif gydoma gerosiomis bakterijomis: bifolac, gefilus ir tt
Atsakyti
Mes kartais pakakodavom gleivikėm, tai gydytoja sakė, kad maistą labiau žiūrrėčiau. Dabar lyg tai nieko ax.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
kadangi mano sūnaus gydytoja labai abėjinga ir dar ir kvailė norėjau paklausti mamyčių ar kam buvo taip kaip mums. ax.gif

Kūdikis yra 2 mėn amžiaus, maitinamas pilnai dirbtinai. Viskas lyg buvo gerai, kol nepradėjo žiauriai skaudėti pilvą ir kietėti viduriai (pats beveik niekad nepakakoja) ir dar atsirado gleivių, kartais pats kakutis lyg lipnus ir kvepia rūgščiai, o kartais dvokia kanalizacija, tuomet gleivės atskirai nuo kako, lyg nosį kas būtų išputęs į pampersą... verysad.gif

Gal kam nors buvo panašiai?
Kas jums buvo diagnozuota?
Ką darėt?

Ačiū už atsakymus. aciuks.gif
Atsakyti
Mano mergytei 3sav. Maitinu savo pienuku. Pries kiekviena tustinimasi ji pradeda steneti iki raudonumo ir verkti. Tik po to pasitustina, na kaip ir visi kudikiai skystai.
Labai neramina tas stenejimas ir verkimas. Is sono ziurint jai skauda, nes pradeda muistytis, kojas lenkti prie pilvelio, blaskosi.
Gal kas susidurete su panasia situacija ir galite pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
Labas,

man atrodo tavo mergytei prasidėjo pilvuko diegliai, nes dažniausiai būtent tokio amžiaus ir prasideda. Peržiūrėk savo maisto racioną, stenkis nevalgyti aštrių, sūrių maisto produktų bei tokių, kurie pučia pilvuką. O išmatų spalva ar nepakitusi?
Pabandyk duoti Espumisan lašiukų. Bet žinoma, bet kokiu atveju geriausia pasikonsultuoti su pediatre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2007 05 12, 14:17)
Labas,

man atrodo tavo mergytei prasidėjo pilvuko diegliai, nes dažniausiai būtent tokio amžiaus ir prasideda. Peržiūrėk savo maisto racioną, stenkis nevalgyti aštrių, sūrių maisto produktų bei tokių, kurie pučia pilvuką. O išmatų spalva ar nepakitusi?
Pabandyk duoti Espumisan lašiukų. Bet žinoma, bet kokiu atveju geriausia pasikonsultuoti su pediatre 4u.gif

Aciu uz patarimus mirksiukas.gif Duodu kartais Espumisan lasiuku, tada pradeda bezdeti blush2.gif Turbut dujas isvaro lauk. O kakutis jai buna ivairus. Buvo cia geltonas, po to ryskiai geltonas, dabar vel geltonas su zaliais priedais. Uz savaites eisime pas gydytoja, tai visko isklausinesiu ir paprasysiu kad atliktu kakucio tyrima. Geriau apsidrausti, kad nebutu kokiu mikrobu baisuokliu prisiveise zarnyne doh.gif
Man tik tas jos stenejimas nenormalus atrodo, kazkaip keista kad vaikas blaskosi, verkia, raitosi ir tada tik purpt iseina. g.gif Bet turbut cia diegliai, kaip tu sakai. Pozymiai atitinka. Dar skaiciau kad maziukei gali skaudeti nuo zarnomis keliaujancio kakucio ir duju, nes dabar ji mokosi kakoti, formuojais zarnyno flora ir pan...
Na, prisigalvoju visokiu hipoteziu is perskaitytu straipsniu ir mamu patirties.
Atsakyti