Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(smaggiuke @ 2012 01 16, 21:54)

Jei dar surašytumėt šepetėlių pavadinimus, tai iš vis super būtų rolleyes.gif Neįžiūriu. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 16, 21:31)
Jei dar surašytumėt šepetėlių pavadinimus, tai iš vis super būtų  rolleyes.gif Neįžiūriu. Ačiū.

Iš eilės: Eye shadow brush, Blending eye brush, Concealer Brush ir iš studio linijos Contour Brush 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 01 16, 20:54)
Plauti milijoną kartų, nepametę nei vieno šėrelio, puikiai išlaikę formą ir gerai atliekantis savo darbą. Kaip už tokią kainą nerandu nei vieno trūkumo.

kaip plaunat šepetėlius g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 01 16, 22:46)
Blending eye brush,

Kaip naudojat šį? Aš jį seniai turiu ir vis nepritaikau unsure.gif Retušavimui jis man netinka, neretušuoja, o tik nuima dalį šešėlio nuo voko g.gif , raukšlei per didelis ir per minkštas - plačiai brėžia, visam vokui per mažas, ilgai tenka tiurkštis doh.gif
Atsakyti
vis gundausi ir aš šia kosmetika, dabar noriu skaistalų ir to daikto (želė) antakiams, dar youtube pas makiažo guru mačiau, kad giria primeri, gal kuri esat bandžiusi primeri?
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 01 17, 14:26)
vis gundausi ir aš šia kosmetika, dabar noriu skaistalų ir to daikto (želė) antakiams, dar youtube pas makiažo guru mačiau, kad giria primeri, gal kuri esat bandžiusi primeri?

aš nebandžiau, bet skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, ateityje ir aš jį nusipirksiu, nes kai užsisakinėjau praeitą sav., tai buvo "out of stock" rolleyes.gif
Atsakyti
ELF Day to night beauty on the go paletės
user posted image
Gavau dovanų iš ELF, bet nepatinka. Šešėliai kaip ir normalūs, gan pigmentuoti, išsilaiko ne taip ir ilgai, apie 8 val su praimeriu. Spalvos gan gražios, tokios natūralios, ypač rudi atspalviai gražūs. Ten dar kiekvienoj paletėj pridėtos dvi lūpų spalvos, tai tragedija ten, o ne lūpdažiai. Rudų spalvų paletėj pirmi lūpdažiai tokie balkšvi, tai kaip su lavono lūpom atrodžiau, ir dar negana to jie susigumuliavo ant lūpų. Pridėtas ir vienas skaistalas, tai rudų spalvų paletėj jis beprasmiškas, nes visiškai neduoda jokios spalvos veidui. Dėjau dėjau, bet taip ir nieko nesimatė, užtat antroj pilkų spalvų paletėj skaistalai labai pigmentuoti. Vos vos brūkštelėjau per juos ir skruostus taip gan gerai nurausvino, tai su šitais reikia atsargiai. Lūpdažiai antrojoje paletėje irgi gražesni, nesigumuliuoja kažkaip. Nu bet nepatinka man šios paletės. Nebūčiau ir pirkus.
Atsakyti
ELF nagų lakas Royal purple
user posted image
Antra dovana iš ELF. Spalva man labai patiko, graži. Violetinė, rūžavų dalelių gal dar yra. Šiaip šitas lakas man prilygsta essence ir catrice nagų lakams, nes laikosi 3 dienas. Šiandien vat jau trečia diena ir jau pradeda nusilupinėti. Vertinu gerai, nes man visi lakai tiek laiko, išskyrus Bell. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 01 17, 13:26)

Jei kalbat apie seseliu primeri tai as naudoju ir geresnio dar nesu bandzius thumbup.gif Tik reikia svelniai uzbraukti sausa pudra patepus primeriu, nes sunkiai seseliai skirstosi ir gaunasi tamsesne, intensyvesne seselio spalva jei nepapudruoji. Bet siaip daiktas superinis, pigus, jo ten nemazai yra. As jau antra naudoju 4u.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių šviesių atspalvių ELF nagų lakus? Labai įdomu, kaip dengiasi, ar nedryžiuoja?
Atsakyti
Išbandžiau šešėlių primerį (atspalvis 'sheer')
user posted image

Kaina - $1/£1.50 biggrin.gif

Patiko pakuotė (tai, kad su šepetėliu). Užtepus gan greit džiūsta, todėl reikia paskubėti paskirstyti. Turi balkšvą atspalvį, šiek tiek pabalina vokus, bet šešėlių spalvai tai didelės įtakos neturi. Patiko tai, kad vos užtepus primerį galima iškart tept šešėlius, nereikia laukt kol susigers ir pan. Šešėliai lengvai sklaidosi ir kas svarbiausia, išlieka savo vietoj.

Turiu ir Too faced Shadow insurance primerį ($18). Lyginant abu šio kiekis didesnis - 11 g, Elf - 4.81 g. Elf patinka labiau savo pakuote. Užtepus TF jo nesimato taip pat jis yra 'šlapesnis', todėl reikia šiek tiek palaukti kol bus galima tept šešėlius. TF taipogi gerai atlieka savo paskirtį (mano vokai gan riebūs, todėl be primerio šešėliai man išsilaiko max 2-3 val.).
Kartą dariau eksperimentą: ant vieno voko tepiau TF, ant kito Elf, šešėliais buvau pasidažius maždaug 12 val., tai grįžus pastebėjau, kad šešėliai, tepti ant TF primerio, jau buvo poroj vietų nežymiai subėgę, o su Elf primeriu vis dar savo vietoj.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 01 19, 23:17)
Išbandžiau šešėlių primerį (atspalvis 'sheer')

Jėga. Įsidėsiu į norų sąrašą ax.gif
Atsakyti