Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

QUOTE(Emanuel @ 2012 01 10, 10:37)
as irgi turiu sita blizgesi, man labai patinka, jis ale lupdazis-blizgesys, konsistensija kaip lupdazio sakyciau, bet padazius atrodo kaip blizgesys.  labai skanus. laiko normaliai, man patinka. sakysiuos dar.

Dar gavau seseliu palete, tai irgi labai patiko-ir spalvos, ir kaip dengias:) thumbup.gif  ir kaina:)

Nesutinku, kad konsistencija kaip lūpdažio, nes juk šita priemonė yra tokia tiršta, o lūpdažis būna kietas. Man irgi taip efektas patiko, kad tikrai reikės dar užsisakyti. Kokią šešėlių paletę gavote? Aš irgi turiu, bet dar nespėjau normaliai išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 10, 09:49)
Nesutinku, kad konsistencija kaip lūpdažio, nes juk šita priemonė yra tokia tiršta, o lūpdažis būna kietas. Man irgi taip efektas patiko, kad tikrai reikės dar užsisakyti. Kokią šešėlių paletę gavote? Aš irgi turiu, bet dar nespėjau normaliai išbandyti.

na gal ne taip parasiau, turejau omeny, kad blizgesiai blizga, o sita is karto dazo taip tirstai, tik veliau tas blizgesys isriskeja.
gavau sita paleta http://www.eyeslipsf...~prodID~404.htm spalvos cool. labai grazios spalvytes. thumbup.gif

http://www.eyeslipsf...~prodID~271.htm sita pudra irgi labai patiko. Tik nezinau koki sepeteli tinkamiausia jai pasirinkti.
Siaip visumoje sita kosmetika esu patenkinta. bandysiuos dar ka bandyti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emanuel: 11 sausio 2012 - 01:15
QUOTE(Emanuel @ 2012 01 11, 01:13)
http://www.eyeslipsf...~prodID~271.htm sita pudra irgi labai patiko. Tik nezinau koki sepeteli tinkamiausia jai pasirinkti.

Papasakokit placiau, prasau, apie sia pudra 4u.gif Kaip maskuoja? Kaip dengiasi ir pan? Kaip spalva issirinkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2012 01 11, 02:13)
na gal ne taip parasiau, turejau omeny, kad blizgesiai blizga, o sita is karto dazo taip tirstai, tik veliau tas blizgesys isriskeja.
gavau sita paleta http://www.eyeslipsf...~prodID~404.htm spalvos cool. labai grazios spalvytes. thumbup.gif

Ta paletė mane irgi vilioja, nors aš jau gavau kitą. Irgi labai patinka. Kalbu apie Beauty book Natural eyes. Kadangi neutralių spalvų nebūna per daug, tai gal kada reikės išbandyti ir jūsų paletę rolleyes.gif
Pasirinkite kabuki šepetėlį, su juoa geriausia mineralinę pudrą dengti. Kiek iš atsiliepimų supratau, ELF geriausias kabukis yra Studio linijoje.
Aš tai sakyčiau, kad ELF turi labai gerų, įdomių priemonių, bet tuo pačiu būna ir nekokybiškų.
Papildyta:
ELF lūpdažis, spalva Fantasy
user posted image
Spalva ryškesnė ir tamsesnė nei foto. Man per tamsi, ir dienai per ryškiai padažo lūpas. Galvojau, kad bus šviesesnio atspalvio. Nerekomenduočiau norinčioms Nude atspalvio. Lūpdažis matinis. Užsitepi ir pamiršti, kad tepei, nes lieka toks jausmas, kad nieko netepta. Lūpdažio tekstūra man patiko, suteikia spalvą, bet lūpos neslysta kaip nuo "šlapių" lūpdažių ar blizgesių, gaila, kad su spalva nepataikiau. Kvapas primena anyžius. Man nėra nei malonus, nei nemalonus. Lūpų nesausina. Manau, kad gan ilgai naudosis.
Papildyta:
ELF Mineral linijos kabukis
user posted image
Nesišeria, gan švelnus, lygiai ir lengvai padengia mineralinę pudrą, tai vertinu teigiamai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 01 11, 12:32)
Papasakokit placiau, prasau, apie sia pudra  4u.gif  Kaip maskuoja? Kaip dengiasi ir pan? Kaip spalva issirinkot?  4u.gif

pirkau light spalva, pudra idomi tokia, jinai is keturiu atspalviu susideda. Kadangi as nesu naudojus daugiau jokios kitos mineralines pudros, tai neturiu su kuo palyginti, as apskritai nenaudoju pudros jokios isskyrus egipto zeme. Man patiko, kad nekemsa poru, graziai uzsitepa su sepeteliu ( pirkau sita http://www.eyeslipsf...t~prodID~42.htm, bet jis skystai pudrai tepti, man suejo ir mineralinei smile.gif) Ant veido palieka toks jausmas kaip kremine pudra uzsitepus, veidas pasidaro lygesnis, sviesesnis. nesakyciau, kad Elf pudra visiskai nevykes gaminys, kaip rasoma buvo kazkuriam poste. man patiko.
dar pirkau sita sepeteli http://www.eyeslipsf...t~prodID~45.htm, irgi nieko blogo pasakyti negaliu. sereliai minksti, nesiseria.

dar pirkau sita maskuokli http://www.eyeslipsf...~prodID~162.htm, tamsesne spalva, dar tik karta naudojau. patiko.
Atsakyti
ELF mineral foundation
user posted image
Na visai nieko. Tokia lengvutė, sulygina veido spalvą, suteikia gyvesnį atspalvį. Maskuoja lengvai - vidutiniškai. Aš jos nesutvirtinau su jokia kita pudra, tai blizgesys išlindo kažkur po 8 val., sakyčiau visai gerai išsilaikė. Pakuotė maža, tai manau, kad greitai baigsis. Jei kiekvieną dieną dažytis, tai manau, kad užtektų 1 - 3 mėnesiams. Ant veido nesimato, kad buvo kažkas dėta, tai thumbup.gif
Beje pudra man neišbyrėdavo pro skylutes, tai teko išvis nuimt tą dangtelį. Pastebėjau, kad ELF pakuotės gražios, bet ne visada kokybiškos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 12 sausio 2012 - 10:31
ELF Beauty book Natural eyes
user posted image
Foto kitokios šešėlių spalvos nei realiai, bet panašu. Gan ilgai aš testavau šiuos šešėlius, tai galiu tvirtai pasakyti, kad jie man patinka. Laikosi gerai. Makiažą dažniausiai nuvalau po 11 val., tai šešėliai buvo padengti ryte ir vakare prieš nuvalant makiažą atrodydavo beveik taip pat ir į voko raukšles nesubėgo bigsmile.gif Naudoju šešėlių pagrindą, bet dažniausiai visi šešėliai subėga ant darbo pabaigos. Spalvos šešėlių labai gražios, tokios natūralios, rudi ir pilki atspalviai, daugiausia rudų. Ne mažai matinių spalvų, bet daugiau nei pusė - blizgių. Man jie yra pakankamai pigmentuoti, lengvai tepasi ir sklaidosi. Žodžiu, aš labai patenkinta šia palete thumbup.gif
Dar pridėtas rudas akių pieštukas, tai jis toks neryškus, nepigmentuotas, gan kietas pasirodė. Užbrėžus ant voko, tokia nerykš, natūrali linija gavosi, tai visai patiko. Nenubėgo, nenusitrynė dienos bėgyje.
Pridėtas šešėlių aplikatorius (tas kempininis), tai aš jo nenaudoju ir nieko pasakyt negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 13 sausio 2012 - 10:36
ELF Blushing and bronzing duo
user posted image
Pakuotė graži, didelis veidrodėlis, kuris man atsiklijavo ir bando iškrist unsure.gif
Bronzatas gan tamsus, o aš labai šviesiaodė. Tai išpradžių kelis kartus naudojant man nepavyko gražiai jo užsidėti. Gaudavosi plona, ryža drūžė po skruostu. Paskui pasiėmiau kitą šepetėlį ir stengiausia vos vos jo uždėti ant apatinės skruosto dalies, tai thumbup.gif Gaunasi toks vos vos rudas atspalvis, išryškina skruostus. Labai lengva jo padauginti. Dažniausia gaunasi arba per daug jo ant veido, arba per mažai. Bronzatas yra blizgus. Jei iš arti žiūrėti į skruostą, tai irgi pastebiu tokį lengvą švytėjimą, žiūrint normaliu atstumu, nesimato, kad blizgėtų. Reziumuoju, kad naudoti galima, bet nekartočiau.
Skaistalai man labiau patiko nei bronzatas. Spalva tokia graži, švelni, sakyčiau rožinė su koraliniu atspalviu. Yra blizgi. Tepu ant skruosto viršutinės dalies. Taip sveikai išryškina skruostus, pašviežina veidą. Atrodo, kad veidas įgauna nuotaiką, toks sveikas atrodo. Labai geras toks įspūdis. Ir gražiai ant veido dera bronzatas ir šalia jo šie skaistalai. Šiuos skaistalus kartočiau. wub.gif
Atsakyti
ELF blushing, bronzing and blending šepetėlis
user posted image

Įdomus daiktas. Rašo, kad galima dėti skaistalus, bronzatą ir su juo išskaidyti pudrą ar kt. Tai nieko jis gero nedaro nebent skaistalus pakankamai normaliai padengia.
Pirmas mano toks kirstas šepetėlis. Šiaip pasirodė plonas, siauras, mažai šerelių. Bandžiau bronzatą dėti, tai gavosi blogis. Tokia plona linija, neišėjo normaliai išsklaidyti.
Bandžiau dėti skaistalus, tai visai normaliai. Jis toks siauras, tai man kaip tik skaistalus ant viršutinės skruosto dalies dėti. Tai padengia tuos skaistalus gerai. Jei juos reikėtų išsklaidyti, tai manau, kad nepavyktų. Nekartočiau šio šepetuko, nes pasirodė nekokybiškas ir tikrai neatlieka to, kas parašyta aprašyme.
Papildyta:
ELF conditiong lip balm, spalva Nice and natural
user posted image
Pakuotė gan didelė, patogi ir graži.
Spalva nerealaus gražumo, nugesina lūpų raudonį, nesubėga į lūpų raukšleles, duoda tokį nude atspalvį, truputį blizga (kaip užtepus vazelino), malonūs ant lupų. Daug kas rašo, kad šie lūpų balzamai sausina, tai aš nepajutau, kad sausintų, bet kažkaip sujautrėjo vakare lūpos po šio lūpų balzamo naudojimo. Nelabai patinka, kad reikia pirštu kabinti, bet dėl tokios gražios spalvos galima ir pasiaukoti. Skonis - salsvas, kvapas - švelnus, saldus. Gaila, kad jautrina lūpas. Jei ir toliau taip bus, tai nebekartosiu, kad ir kaip spalva patiktų. unsure.gif
Papildyta:
ELF conditioning lip balm, spalva mellow melon
user posted image
Spalva tokia pat kaip foto. Gan ryški rožinė. Užtepus ant lūpų palieka tokia natūrali, rausva spalva, turi koralinio atspalvio. Taip pat labai graži, natūrali spalva, lūpos tokios gaivios atrodo. Skonio saldaus nėra, kvapas toks pat - saldus. Užsitepus šio balzamo nejaučiu, kad lūpos sausėtų, bet jas peršti. Gaila, tai jei nenustos perštėti, jautrėti lūpos, tai bus nebekartojamas. Gaila, nes spalvos tai idealios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 13 sausio 2012 - 11:41
Jai gerai supratau su siuo kodu 16d nemokamas siuntimas
Hi everyone! Hope you've all been using my Birthday free shipping code!! As its almost the weekend I've decided to extend the code until 9:30am Monday morning (16/01/2012) Enjoy everyone!!

UK: BIRTHDAYBARONUK
EU: BIRTHDAYBARONEU
IT: BIRTHDAYBARONIT

Min spend £10/€12.
Atsakyti
Varda pavarde pildydamos anketa kur siusti prekes raset lietuviskomis raidemis? doh.gif raso jog nenaudoti bruksniuku ir kitu zenklu,o kaip atskirti namo numeri ir buta?tarpu tik? ax.gif isigijau kortele,pati uzsisakysiu pirma karta,tai baimes pilnos kelnes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 01 13, 22:01)
Varda pavarde pildydamos anketa kur siusti prekes raset lietuviskomis raidemis? doh.gif raso jog nenaudoti bruksniuku ir kitu zenklu,o kaip atskirti namo numeri ir buta?tarpu tik? ax.gif isigijau kortele,pati uzsisakysiu pirma karta,tai baimes pilnos kelnes biggrin.gif  biggrin.gif

Rašyk tik ne lietuviškom raidėm, nes pas juos kringeliai bus smile.gif Nebijok ax.gif
Atsakyti