Įkraunama...
Įkraunama...

E.L.F. kosmetika

Kas naudoja
user posted image

Mineral Blemish Kit

Heal and disguise blemishes with the all natural Mineral Blemish Kit. This translucent powder has active acne fighting ingredients like natural Sulfur, Tea Tree and Willow Bark to treat acne and prevent future breakouts while penetrating deep into the pores to control blackheads.

Ar vertas demesio produktas? 4u.gif

ir kuri seseliu baze akim geriausia?
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif permečiau temą, tai nagų lakais didelių nusiskundimų neužmačiau, gal kas turėjot nude arba light pink spalvytes? ar gražiai atrodo, ir išvis ar atitinka splavos maždaug? 4u.gif

Ir gal kas turit kokių rekomendacijų akių šešėliams, ieškau gražių šiltų rudų spalvų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 03 22, 23:22)
Sveikos  rolleyes.gif  permečiau temą, tai nagų lakais didelių nusiskundimų neužmačiau, gal kas turėjot nude arba light pink spalvytes? ar gražiai atrodo, ir išvis ar atitinka splavos maždaug?  4u.gif

Man nagų lakas buvo tragedija doh.gif kitą dieną jau luposi
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 23, 09:22)
Man nagų lakas buvo tragedija  doh.gif kitą dieną jau luposi

nu va, štai ir po gerų komentarų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 03 23, 10:38)
nu va, štai ir po gerų komentarų  biggrin.gif

Šešėliai jų irgi labai nekokybiški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 23, 19:28)
Šešėliai jų irgi labai nekokybiški  ax.gif

O man geri biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turi single elf skaitalus ?
Atsakyti
QUOTE(Paleckyte @ 2012 03 25, 00:14)
Sveikos ;] Kas gal turit galimybę siūsti iš JAV elf puslapio? nes ten zymiai pigiau nei UK. Susidariau sarasa sau laiminga, ir opa --nieko nebus ;/ Tai kas gal gerasirdes is Klaipedos atsilieptu? prisideciau prie uzsakymo dydzio, nes labai jau noriu tu prekyciu, o visos daugiausiai is UK sakosi ;/

Tai kas pacios perkasi, tai perka is UK puslapio, o is JAV per tarpininikes, nes jei pacioms, tai ir siuntimas didelis butu, ir pvm grestu (o tokiu atveju neapsimoka susidejus didesni siuntinuka su kazkuo siustis).
Papildyta:
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 03 23, 10:38)
nu va, štai ir po gerų komentarų  biggrin.gif

Visoms gi neitiks - man nagu lakai irgi labai nepatiko: nekaip laikesi, pastoveje kelis menesius susisluoksniavo (atsiskyre pvz rudam lake balta spalva is kazkur), o suplakt nejo i vientisa spalva... Tai ir ismeciau kruva laku....

Skaistalai irgi nepatiko - kelios spalvos tiesiog man netiko, nors siaip pigmentuoti, o kiti is tos pacios serijos buvo vos pakabinami (nors amber turi ir jai sake lengvai kabinasi), tai gal nuo partijos dar priklauso g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet:

user posted image

Natural Mineral Foundation – SPF 15

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 04 04, 12:17)
Gal kas bandet:

user posted image

Kokie atsiliepimai?

Bandžiau, man nepatiko... išbėrė odą...
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2012 04 04, 13:17)
Gal kas bandet:

Kokie atsiliepimai?

Tema ir skirta atsiliepimams, ar ne? Tai gal netingim ir susirandam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 04 05, 16:37)
Tema ir skirta atsiliepimams, ar ne? Tai gal netingim ir susirandam doh.gif

Perskaiciau, bet neuzkliuvo apie sita pudra, kad butu atsiliepimu. Ir nera cia ko pykti, nes nemaciau, kad ir pats pakomentuotum doh.gif

Dekui, pecilija, uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 05 balandžio 2012 - 19:05